- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.721
hahanasil yani bu yonunu bilmiyor mu eyvah eyvah hic mi caktirmadin ya o alisacak ya da sen alttan almayi mecburen ogreneceksin en onemlisi orta yolu bulmak ben de annemle oyleyim nisanlima da aradaq aqma su gercek ki nisaanlimla daha cok anlasiyoruz yani kafamiz ayni yonde calisiyor annem canim tabii ki senin de oyledir ama annemiz sonucta ne yapsak ceker:)
öncelikle nişanlına çok geçmiş olsun canım.. çabuk iyileşir umarım benimde hasta olmak için iki haftam var son hafta olmazsam olmaz gelenek benim için.. nişandada olmuştu yine bekliyorum..
valla benimki huyumu biliyor mu bilmem ama ben ona karşı aynı davranamıyorum o biraz dinsizin hakkından imansız gelirmiş modeli olduğundan ötürü benim için ona cevap veremiyorum kesinlikle bana müstehak biri oldu kendisi beni paklasa paklasa o paklardı öylede oldu.. şimdi gıkımı çıkartamıyorum ama evlenince değişebilirim sanırım öle bi beklentim var yani açıkçası.. şimdi azcık sesim yükselse bi bakıyo bana şöyle en manalısından tamam aşkım kızma aşkım özür dilerim aşkım pozlarıyla cici kıza dönüşebiliyorum ama ilerde belli olmaz.. azcık adam etti gibi beni ama bakalım... annemin ahı tutmuşta olabilir muma da dönebilirim..