2014 eylül gelinleri de buraya:))

Çok geçmiş olsun canım benim umarım en yakın zamanda yani nikahtan önce kendini toparlar nişanlın

Evet canim bitti cok sukur aa nasil aldin foto isterim :)

cok gecmis olsun canim ya dikkat edin kendinize saglam olun nikahta :)

sag olun kizlar insallah, şaka gibi 9 yil bekle bekle nikah oncesi olacak is mi diyor insan ama ya o gun baslasa daha kotu tabii, bazen şaka yapiyoruz heyecandan diye ama ya ciddi bir sey olirsa diye korkmadik da degil. Her sey saglga bagli oldugu icin de hicbir sey dusunesim kalmadı dun alamadiklarimizi almaya gidelm son gune sıkışma stres olursun diyor o hala normal bakiyor da ben etkilendim sanirim biraz.

Herseyin basi saglik canim bende dun ruzgarda kaldim aksam yagmurla beraber carpti bni heralde hemen ilac ictim sabah kalktigimda burnum tikali gibiydi korktum normlde ilac icemiyorum yutarkn bogazmda kalicak gbi oluyo korkuyorum valla o korkuyla oyle bi guzel ictimki hahah :) yatak ve baza baktim bende bugun idasin altin ortopedik deluxe yatagini begendim pedli bazada onemli degil zaten yatakodamin yatak cercevesi var icine koyucam bazayi ama hala yatak bakiyorum :)

Kızlar aksesuarlarım bunlar nasıl beğendinizmi

Eklentiler

• qbl3eaexe1gkp0luhehf.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 64
  • FB,10434,91,sultan-serisi-inci-altin-gumus-bakir-pirinc-aksesuarlar-cidam-seramik.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 67
  • 25408_buyuk_3_zoom.jpg
    143,3 KB · Görüntüleme: 72
Valla bitmiyo hergun biseyle ugrasiyorum bende e hani foto kina elbisenin ne nerenk aldin nasil bisey nerden aldin

telefondan girebiliyorsak akşam atarım kuzum .elbise nar çicegi gibi tek omuzda taşlarla işle , sağ bel kısmında omuzdaki taşlardan aynısı var sanki orada toplanmış elbise gibi...ayakkabı ise yazılmaz yaşanır diyorum :))
ayakkabı en yüksek topuk diyebilirim arkası kapalı önu komple taşlı ayagın önünü taşlar kaplıyor ..ayakkabının rengi altın rengi...
bindallımıda gelinlikcınin verdiğini degil kendim kiraladım ona karar verdim

merhaba arkadaşlar bende eylülde evleneceğim inşalah . sizin hazırlıklar nasıl gidiyor

fotografçıyı ayarladık sonunda dış cekim ve takip için :) çok pahalı ama napım bi kere olucak bi gün ve resimler kalıcak geriye.. haftaiçi ayarladım rahat rahat tüm gün çekelim diye :) büyükadada olucak dış çekim :)

teşekkürler seiko velatura serisinden bişi..
Eki Görüntüle 1217623
sanırım buydu... inşallah sizde gönlünüze ve cebinize göre bişey bulursunuz..
çok güselmiş ben de siyah deri kayışlı istiyorum bakalım :)
ben de kesin öle olucam rüualarıma falan giricek son günler uyuyamıcammm diye korkuyorum

çatal bıçak takımın çok güselmiş canım , güle güle kullan :)

yaaa ne güsel bahçe cok güsel olur bence :)

ben de giremiyorum telefondan kaldırdım programı :)

ya benim de hala yok napıcam bilmiyorum=) dün baktık yatasa ama karar veremedim

ne kadar güsel yazmışşsın canım benim de kafam çok karışıo düşünmek istemiyorum hiç

hahaha bence de bizimkilerin hiç biri farkında diil başına gelenlerin =)

benimde evim yarın temizleniyo artık bitsin şu temizlikler de evimizi şöyle pırıl pırıl görelim eşyalar gelmeden
ben işten dolayı hiç gidemiyorum evime temizlendi ama ben görmedim daha
canım sen nerde oturucaksın yakın mıyız acaba :)

ay ben ağalasam daha çok kızar hiç hoşlanmaz zayıflık olarak görüo

canım ne kadar dediler yatak ve bazaya ben de çercevenin içine koyucam

Selam kizlar rapor vermeye ugradim, ayakabilar, aksesuarlar, kina elbisleriniz temizlenen evleriniz hayrili olsun.
Benim gibi hala yatagi olmayanlara da allah kismet etsin saqka gibiyiz :)
Kapi caldi nisanlim geldi gorusuruz:)

Merhaba kizlar bayadir giremiyordum toplu olarak aldiklarinizi mutlulukla aşkla huzurla kullanin
Evet bende rapor vereyim hafta sonu nisanlim geldi halilari alip ceyizlerimin yanina biraktik sonra anneannemin bakirlarini kalaylatmaya goturduk iclerinden bende nasiplendim :)
Sonra hediyelerim gelmeye basladi blender ütü masasi ve mandal almislar renkleri kirmizi resim yukleyemiyorum telden de giremiyorum
Yarin kuaforumle konusulacak mutfak masasi ve zigon sehbasi bakilacak ayriyeten aksama yemege davetliyim bizim buralarda nisanli kizi saça cikarirlarmis

Saca cikarma ne demek detay istiyorum farkli gelenekleri ogrenmek ilginc gelir hep:) hayirli olsun bakirlarin da hediyelerin de evlenmeden hediye gelmes cok mantikli bosuna almazsin evlenince cogu sey oluyor bosuna geliyor gelenler.

Ben gun sayiyorum ama streshad safhada neyse ki dun istedigim tonda kotumu buldum, makyaj malzemelrini hallettim gibi ama yillardir kullandigim rimeli bulamiyorum saka gibi hep maybelline waterproof kullandim hayatim boyunca simdi yok mecburen normal aldim ama ya akarsadiye korkuyorum annem bakacak ben isteyken bugun yine:/ ayakkabiya da karar verdik dun ama canta hic aklima gelmemisti dun aksam aradim maltepe park avm de girmedigim dukkan kalmadi siyah olsun dedim hic siyah cantam yok bu gidisle gri olacak sanirim gerci sahit olacak arkadasima verecegim zatn ama son dakika aklima gelmesine ne demeli
Annem nakliyecilerle konusmus hani kamyonet gelecek ya 350-400 tl daha once daha az esya icin sorduyduk 250 falan demislerdi bir de bu msasrafatti yok mu arttiran:/ 2 kitaplik 1 sifonyer 1 ofis sandalyesi esya olarak iclerindekileri koli yapacagiz 7-8 hurc var ve 2-3 valiz. Sadece raf olsa yenisini alsam diyecegim ama esyacok ne yapalim mecbur.
Ve evi uzaktan yerlestiremeyecegimi anladim serdim kizlar sali carsamba gibi esyalari tasiyip ben de oraya gecmis olacagim yavas yavas balayina kadar yogun calisip kendi evimiz haline getirmem lazim ki tatilde kafam da dinlenebilsin degil mi? Nikahtan sonra daha cok is bekliyor beni

Ama bu amlattigin tam benim istedigim gibi bisey nerden aldin bide ayip olmazsa ne kadara aldin :) ohh gule gule kullan bende dun salonumu Yerlestirdim bikac modelden modele girdi ama uygununu bulduk bugunde beyaz esya kurulumu icin gelicekler

Ben çok beğendim güle güle kullan bende pasabahce den aldım vazoları falan
bende bitane alicam pasabahceden cicek icin oyle vazomun olmadigi farkettim sende gule gule kullan canim

Haydi bakalım bende başlıyorum uzun zamandır yazamadım.kınamda düğünümde yemekli olacağı için dağıttım ben davetiyeleri bitti yani.bide bu kadar insanı araması var oturma planı için aldım başıma işi yani kına elbise mi aldım Ankara karumdan orda çok güzel elbiseler var 1800 tl ye aldım .bu Cumartesi perdeler takılacak çok geç kaldım nişanlımın yüzünden haftaya çeyizim gidecek kızlar bu konuda bi yardım istiyorum kaç gün sürüyor çeyiz yerleştirme bitirenler varsa yardım bekliyorum .

neden ayıp olsun canım elbise 280 tl ayakkanı 275 tl ydı ama tek numara bide arkasındaki fermuar takılmamış diye 125 tl aldık.Nişanlım yaptı sağolsun istersen sana whatsapdan atabilirim resimleri

Ha bu arada nişanlımın damatlıgınıda aldık o da aradan çıktı

baya halletmişsin canım benim işlerini..eger yanında işi filan bayanlar ile gidersen çeyizini sabah bir başlanır akşam üstü biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…