- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #4.741
Çok geçmiş olsun canım benim umarım en yakın zamanda yani nikahtan önce kendini toparlar nişanlın
Evet canim bitti cok sukur aa nasil aldin foto isterim :)
cok gecmis olsun canim ya dikkat edin kendinize saglam olun nikahta :)
Herseyin basi saglik canim bende dun ruzgarda kaldim aksam yagmurla beraber carpti bni heralde hemen ilac ictim sabah kalktigimda burnum tikali gibiydi korktum normlde ilac icemiyorum yutarkn bogazmda kalicak gbi oluyo korkuyorum valla o korkuyla oyle bi guzel ictimki hahah :) yatak ve baza baktim bende bugun idasin altin ortopedik deluxe yatagini begendim pedli bazada onemli degil zaten yatakodamin yatak cercevesi var icine koyucam bazayi ama hala yatak bakiyorum :)sag olun kizlar insallah, şaka gibi 9 yil bekle bekle nikah oncesi olacak is mi diyor insan ama ya o gun baslasa daha kotu tabii, bazen şaka yapiyoruz heyecandan diye ama ya ciddi bir sey olirsa diye korkmadik da degil. Her sey saglga bagli oldugu icin de hicbir sey dusunesim kalmadı dun alamadiklarimizi almaya gidelm son gune sıkışma stres olursun diyor o hala normal bakiyor da ben etkilendim sanirim biraz.
Kızlar aksesuarlarım bunlar nasıl beğendinizmi
Valla bitmiyo hergun biseyle ugrasiyorum bende e hani foto kina elbisenin ne nerenk aldin nasil bisey nerden aldinçok güzel canım iyi günlerde kullanın evin ne eksiği bitiyor ne işi bitiyor.
nasip olursa nikahımdan sonra artık evi iyice yerleştirecez
Valla bitmiyo hergun biseyle ugrasiyorum bende e hani foto kina elbisenin ne nerenk aldin nasil bisey nerden aldin
Ben çok beğendim güle güle kullan bende pasabahce den aldım vazoları falanKızlar aksesuarlarım bunlar nasıl beğendinizmi
Canım dış mekan çekimi yaptıracaksan eğer fotoğrafçıların günü dolmuş olabilir, düğün günün için tabi. Düğün öncesi veya sonrası yapacaksan hafta içi genelde müsait ve daha uygun oluyorlar. Çamlıca mı diyosun :) :)
Çoğu işi bitirdik valla canım, sen yerleştin bile bir adım öndesin :)
Bağcılardan gideceğim için ulaşım açısından florya çok uygun oluyor ama boğaz manzarası yok işte :/ Çamlıca sosyal tesislerinden bahsediyorum ben de. Akşam gitmiştim ben ve manzarası süperdi
çok güselmiş ben de siyah deri kayışlı istiyorum bakalım :)teşekkürlerseiko velatura serisinden bişi..
Eki Görüntüle 1217623
sanırım buydu... inşallah sizde gönlünüze ve cebinize göre bişey bulursunuz..
ben de kesin öle olucam rüualarıma falan giricek son günler uyuyamıcammm diye korkuyorumKızlar meraba bayadır giremiyordum azcık dert yanayım size dedim :)
İlk düğünüme 17, ikincisine 23 gün kaldı. Stresten mi desem heycandan mı bilemedim delirmek üzereyim. Her gece kabus görüyorum ya düğünü unutuyorum ya da yetişemiyorum falan :):) çok şükür bütün hazırlıklarım bitti.. Pazartesi gelinlik ve bindallı provam vardı hepsi sorunsuz geçti. Bindallım hazır ancak gelinliğe dantel askı diktiriyorum o da bi kaç güne bitermiş. Sadece gelin çiçeğimin renginde saçıma çiçek çember yaptırıcam. Kendimi nasıl rahatlatıcam bilmiyorum kabuslardan agzımın içi dışı heryeri yara oldu
çatal bıçak takımın çok güselmiş canım , güle güle kullan :)Kizlar anca ekleyebildim aldiklarimi. Catal bicak takimimi yikiyodum hemen foto cekiyimdedim fotoda cok sari gibi duruyo yakindan tatli bir renk :) yatak odasi halilarimda tamam iki tane kucuk aldim. Bahsettigim igne oyali havlularimi koymak icin ovalini aldim puskullu uzun olan tarak firca icin digeride su kabi :) digerleri yapiliyo pudra rengi hepsi bi tek su kabi krem
kına gecemi evimizin bahçesine yapmaya karar verdim bizim mahallede hep bahçelerde oluyor dedi annem ve daha da güzel oluyor açık havada..bugun biriyle anlaştım kendi çalıp kendi söyleyecek kına gecesinde hiç öyle cd filan uğraşmayacam nişanlımda davul zurna getirecekmiş :)
komşularda bahçeyi süsleyecek bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya.bide kına kıyafetini halletsem çok iyi olacak
sizler olmasanız bu siteye girmeme kararı alıcaktım okadar sinirleniyorum sitenin yeni haline alıntı bildirim mailleriniz gelmi,yo bildirimlere tıklayınca direk bu sayfayı açmıyor ay deliricem telefon uygulaması açılmıyor hata veriyo düşünün yani
O kadar iyi anliyorum ki, goz altLarim morarmisti gecen hafta sşimdi Diyorum iyi uyumam lazim gecmesi lazim :)
Hala inanamiyorum ben haftaya bugun onunla evlenmis oolacağımızA ama sanirim inanamadigim gercekten
Yeniden evlenmeye cesaret edebilmis olmam belki de... sabrinin hakkini odeyemem nisanlimin her ne kadar beni hazirlik doneminde sabir tasinadondurse de e ben de az degilim hani:))
ise yarayan hediyeler gelmesi cokmguzel canim, fincanlarin en onemli parcalarin olacaktir dedemden yadigar birkac parcam var rahmetli anneannem ozene bezene saklamisti bufenin ustunde en onemli dekorasyon par calarimiz onlar. Annem vermek istiyor koruyabilir miyim diye korkuyorum kendimi bildim bileli evimizde onlar dedem annem cok gencken vefat ettigi icin hep onun hatirasiydi.
davetiyeleri gormez degil mi digerleri ben korkardim :) amauygulanan bir durum sanirim:)
Kizlar bu arada bizim hLa yatagimiz yok:)))
ne kadar güsel yazmışşsın canım benim de kafam çok karışıo düşünmek istemiyorum hiçayy güzel olur ama hazırlasan öle bişey taze karı kocaya bu kadarcık romantizm kesinlikle olmalı diye düşünüyorum ufacık minicik bişiler bile hazırlasan eminim çok sevinecektir eniştemiz :)
rabbim mutluluk huzur versinde gerisi mühim değil nasıl olursa olsun kimin içinde kalırsa kalsın yeterki sizin ikinizin içinde bişey kalmasın..
o kadar yorgun hissediyorumki kendimi düğünden sora geçermi acaba bu yorgunluk yoksa hepten mi beter olur acaba.. acayip bi tembellik var üstümde yaa evi bile süpürmedim kaç gündür.. nazara mı geliyorum napıyorum anlamıyorumki..
o inanamamak hepimizin içinde var sanırım hala aklım almıyo evleneceğim sayılı günlerim var ve hiç o psikolojide değilim.. heycanlı bile değilim.. ara ara yüzümde aptal bi sırıtış belirmiyo değil tabi düşünürkene ama genelde dşünmemeye çalışıyorum beynim uzaklaştırıyor beni o düşüncelerden istemsiz olarak.. gerçekten evleniyormuyuz acaba yoksa rüya mı ki emin olamıyorumevlilik her şekilde cesaret isteyen bişi sanırım düşününce delilik gibi geliyor kendini bi adama ömürlük adamak onun olmak hayatını paylaşmak.. heleki bazı konularda herkese karşı cimriyken kararların tercih ettiğin seçenekler gibi kimsenin burnunu sokamayacağı durumlarda artık danışman gereken birinin olması.. diğer yanda ona duyduğun hisler adının aşk olduğunu söyledikleri karmaşık duygular yığını arzularımız.. ne garip değil mi hayatının en mutlu top10 listesini yapsan hepsi o kişiden ibaret çıkar belkide.. ama hep bi şüphe kemiriyor içimizi hepimizde var ne yazıkki bu durum.. bi gün keşke dememek ümidiyle kocaman adımlar atıyoruz umarımda demeyiz.. rabbim hepimize mutlu ömürlük bi evlilik nasip etsin huzursuzluk uzak olsun bu şüphelerimizden emin kılsın Allahım..
neden bizden sonrada bi çocuk yapmamışlarsa sanki.. son çocuk olmak çok kötü benimde sürekli aklımı kurcalıyo annem napar ne eder diye.. bütün gün evde yalnız şekerimi çıkar tansiyonumu fırlar seslenipte cevap gelmeyince ağlar mı üzülür mü.. en zoru bu sanırım..umarım çabuk alışırlar yokluğumuza..
gerçekten adapte olabilicekmiyim evliliğe onu düşünüyorum bu ara daha çok.. bi nişanlıma bakıyorum bi kendime bu minicik eller ona gerçekten iyi bakmaya yetecek mi acaba diyorum.. aslında benim ondan çok kendime güvenim yok.. sessiz kalabilen biri değilim sürekli konuşurum altta kalmam her lafa bi cevabım var tipik tartışma insanıyım.. bazen o kadar saçma sebeplere tartışma çıkarabiliyorumki.. anneme süngeri lavabonun içinde unuttuğu için zilyon defa bağırıp çağırmışlığım var sen düşün artık.. annemle geçinemiyorumki bi erkekle nasıl yapıcam bunu... ciden çok yaramaz bi kızım eskiden seni alana Allah sabır versin derlerdi benim için şimdi toplu bi amin diyorum hepsine... canım sevgilim benim başına nasıl bi bela aldığından habersiz garibim..
ben işten dolayı hiç gidemiyorum evimebenimde evim yarın temizleniyo artık bitsin şu temizlikler de evimizi şöyle pırıl pırıl görelim eşyalar gelmeden
canım sen nerde oturucaksın yakın mıyız acaba :)evimim kapıları beyaza boyandı ve orta sehpam gelmiş :) heyecanla işden çıkmayı bekliyorum evime gidecem
benim evimde temizlik derdim yok nişanlım o evde yaşadığı için düzenli temizlik yapılıyor zaten ben girmeden bi camlar filan silinecek
ben daha etkili silahlar kullanıyorum bebeğim bi kadının en tehlikeli silahı gözyaşlarıdır demişler.. olabildiğine ağlak ve bi o kadarda tribal enfeksiyon sahibi biri olduğum için.. sözümde geçiyo yani istediğim zamanama inadıda inattır hani.. ikizler burcu zaten ne kadar zordur tahmin edersin.. bi aslan ve bi ikizler.. bu kadar zor iki karakter.. ikimizede sabırlar versin Allahım..
canım ne kadar dediler yatak ve bazaya ben de çercevenin içine koyucamHerseyin basi saglik canim bende dun ruzgarda kaldim aksam yagmurla beraber carpti bni heralde hemen ilac ictim sabah kalktigimda burnum tikali gibiydi korktum normlde ilac icemiyorum yutarkn bogazmda kalicak gbi oluyo korkuyorum valla o korkuyla oyle bi guzel ictimki hahah :) yatak ve baza baktim bende bugun idasin altin ortopedik deluxe yatagini begendim pedli bazada onemli degil zaten yatakodamin yatak cercevesi var icine koyucam bazayi ama hala yatak bakiyorum :)
Saca cikarma ne demek detay istiyorum farkli gelenekleri ogrenmek ilginc gelir hep:) hayirli olsun bakirlarin da hediyelerin de evlenmeden hediye gelmes cok mantikli bosuna almazsin evlenince cogu sey oluyor bosuna geliyor gelenler.Merhaba kizlar bayadir giremiyordum toplu olarak aldiklarinizi mutlulukla aşkla huzurla kullanin
Evet bende rapor vereyim hafta sonu nisanlim geldi halilari alip ceyizlerimin yanina biraktik sonra anneannemin bakirlarini kalaylatmaya goturduk iclerinden bende nasiplendim :)
Sonra hediyelerim gelmeye basladi blender ütü masasi ve mandal almislar renkleri kirmiziresim yukleyemiyorum telden de giremiyorum
Yarin kuaforumle konusulacak mutfak masasi ve zigon sehbasi bakilacak ayriyeten aksama yemege davetliyim bizim buralarda nisanli kizi saça cikarirlarmis
Ama bu amlattigin tam benim istedigim gibi bisey nerden aldin bide ayip olmazsa ne kadara aldin :) ohh gule gule kullan bende dun salonumu Yerlestirdim bikac modelden modele girdi ama uygununu bulduk bugunde beyaz esya kurulumu icin geliceklertelefondan girebiliyorsak akşam atarım kuzum .elbise nar çicegi gibi tek omuzda taşlarla işle , sağ bel kısmında omuzdaki taşlardan aynısı var sanki orada toplanmış elbise gibi...ayakkabı ise yazılmaz yaşanır diyorum :))
ayakkabı en yüksek topuk diyebilirim arkası kapalı önu komple taşlı ayagın önünü taşlar kaplıyor ..ayakkabının rengi altın rengi...
bindallımıda gelinlikcınin verdiğini degil kendim kiraladım ona karar verdim
bende bitane alicam pasabahceden cicek icin oyle vazomun olmadigi farkettim sende gule gule kullan canimBen çok beğendim güle güle kullan bende pasabahce den aldım vazoları falan
Ama bu amlattigin tam benim istedigim gibi bisey nerden aldin bide ayip olmazsa ne kadara aldin :) ohh gule gule kullan bende dun salonumu Yerlestirdim bikac modelden modele girdi ama uygununu bulduk bugunde beyaz esya kurulumu icin gelicekler
bende bitane alicam pasabahceden cicek icin oyle vazomun olmadigi farkettim sende gule gule kullan canim
Haydi bakalım bende başlıyorum uzun zamandır yazamadım.kınamda düğünümde yemekli olacağı için dağıttım ben davetiyeleri bitti yani.bide bu kadar insanı araması var oturma planı için aldım başıma işi yani kına elbise mi aldım Ankara karumdan orda çok güzel elbiseler var 1800 tl ye aldım .bu Cumartesi perdeler takılacak çok geç kaldım nişanlımın yüzünden haftaya çeyizim gidecek kızlar bu konuda bi yardım istiyorum kaç gün sürüyor çeyiz yerleştirme bitirenler varsa yardım bekliyorum .
Ha bu arada nişanlımın damatlıgınıda aldık o da aradan çıktı
merhaba hatunlar naıslsınız kımler kımler burada bakın dun aksam eve gıderken ne aldım :)Eki Görüntüle 1222031
Canım nişanlımın 4 tane teyzesi var ve ben hiç bişeyi yıkamadan götürüyorum biter 2 günde umarım yabaya halletmişsin canım benim işlerini..eger yanında işi filan bayanlar ile gidersen çeyizini sabah bir başlanır akşam üstü biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?