- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.701
O kadar iyi anliyorum ki, goz altLarim morarmisti gecen hafta sşimdi Diyorum iyi uyumam lazim gecmesi lazim :)kızlar ya.. az önce aynaya baktımda.. sanki ben değilmişim gibi.. o kadar solgun bezgin bi halde gördümki kendimi.. bi an dedim ne oldu sana arzu böyle ne hale gelmişsin sen eskiden böyle değildin.. içimde hiç bir heyecan kıpırtısı yok şuan sanki gelin olup gitcek gibi değilim.. fazla duygusalım galiba bu akşam offf bilemiyorum karmakarışığım çığlık atarak ağlayasım var
Hala inanamiyorum ben haftaya bugun onunla evlenmis oolacağımızA ama sanirim inanamadigim gercekten
Yeniden evlenmeye cesaret edebilmis olmam belki de... sabrinin hakkini odeyemem nisanlimin her ne kadar beni hazirlik doneminde sabir tasinadondurse de e ben de az degilim hani:))
ise yarayan hediyeler gelmesi cokmguzel canim, fincanlarin en onemli parcalarin olacaktir dedemden yadigar birkac parcam var rahmetli anneannem ozene bezene saklamisti bufenin ustunde en onemli dekorasyon par calarimiz onlar. Annem vermek istiyor koruyabilir miyim diye korkuyorum kendimi bildim bileli evimizde onlar dedem annem cok gencken vefat ettigi icin hep onun hatirasiydi.Kızlar 5 gün boyunca anneannemin evini temizledik ama bittim ben Ama en güzeli de anneannemin fincanlarını aldım dedemle hergün onlarla içerlermiş ve antika Eki Görüntüle 1219040
Ve davetiyelerimiz kızlar iki tane yaptırdık ferman olan ailelerimize
Eki Görüntüle 1219024 Eki Görüntüle 1219025 Eki Görüntüle 1219026
Birde günlük çatal kaşık bıçak takımı hediye geldi kızlar fotodakine benziyor Eki Görüntüle 1219023
davetiyeleri gormez degil mi digerleri ben korkardim :) amauygulanan bir durum sanirim:)
Kizlar bu arada bizim hLa yatagimiz yok:)))