- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #4.721
hahanasil yani bu yonunu bilmiyor mu eyvah eyvah hic mi caktirmadin ya o alisacak ya da sen alttan almayi mecburen ogreneceksin en onemlisi orta yolu bulmak ben de annemle oyleyim nisanlima da aradaq aqma su gercek ki nisaanlimla daha cok anlasiyoruz yani kafamiz ayni yonde calisiyor annem canim tabii ki senin de oyledir ama annemiz sonucta ne yapsak ceker:)
Kızlar benim durumumda olan var mı ya bi akıl verin bana ben nişanlımla farklı şehirlerde otryrum benim sorunum kayınvalidem ya ne beni arıyo ne annemi burda canımız çıkıyor çeyiz hazırlamaktan hiç aramıyo sormuyo 1 kere bile gelmediler bize 8 saatlik mesafe bilmiyorum kafam çok bozuk
Ya nişanlımın babası ile arası bozuk konuşmuyorlar o yüzden de ne annesi ne babası arayıp sormuyorlar ben anlamadım bu işicanım şimdi mesafe uzak olduğundan tabi gelme gitme problemdir.. bide yalnızca kendin için düşünme onlarında kendilerince bi hazırlık stres dönemleri var sonuçta aileye yeni bi fert geliyo ona göre hazırlanmaları gerek.. arayıp sormaları konusundada onlar daha çok senden beklerler.. sen daha sık ara hazırlıklarından bahset.. benim onbeş dakka mesafemde oturdukları halde gelmiyolar ramazandan beri ama sürekli koşturuyolar vakitleri yok yani onlarında.. canını sıkma herhangi bi sorun olduğunu sanmıyorum rahat ol sen.. relax.. :)
Ya nişanlımın babası ile arası bozuk konuşmuyorlar o yüzden de ne annesi ne babası arayıp sormuyorlar ben anlamadım bu işi
canim valla bu donemde her an hersey olabiliyo aralarindaki problem sana yansimis belliki benide kayinvalidem arardi bizimde bohca olayimizdan sonra aramiyo herseyi kndi kafasina gore yapmanin derdinde bana telefon acip sormuto bile surekli ogluyla muhatap insan bekliyo ne biliyum bi guzel soz bi fikrmi sorsa ama bnde takmamaya calisiyorum yani onlarada kendi yaptiklari onemli geliyodur onlarla ugrasiyodur seninkilerle ugrasmiyodurKızlar benim durumumda olan var mı ya bi akıl verin bana ben nişanlımla farklı şehirlerde otryrum benim sorunum kayınvalidem ya ne beni arıyo ne annemi burda canımız çıkıyor çeyiz hazırlamaktan hiç aramıyo sormuyo 1 kere bile gelmediler bize 8 saatlik mesafe bilmiyorum kafam çok bozuk
O tavizi cok verme tepene cikar onunu alamazsin canim :) ben baslarda cok ses cikarmazdim ay baktim sonra hersey basina butruk simdi bilir benim tepkilerimi ona gore davranir he yine kendi dedigi olsun diye diretir ama kazanan ben olurum hahah :)öncelikle nişanlına çok geçmiş olsun canım.. çabuk iyileşir umarım benimde hasta olmak için iki haftam var son hafta olmazsam olmaz gelenek benim için.. nişandada olmuştu yine bekliyorum..
valla benimki huyumu biliyor mu bilmem ama ben ona karşı aynı davranamıyorum o biraz dinsizin hakkından imansız gelirmiş modeli olduğundan ötürü benim için ona cevap veremiyorum kesinlikle bana müstehak biri oldu kendisi beni paklasa paklasa o paklardı öylede oldu.. şimdi gıkımı çıkartamıyorum ama evlenince değişebilirim sanırım öle bi beklentim var yani açıkçası.. şimdi azcık sesim yükselse bi bakıyo bana şöyle en manalısından tamam aşkım kızma aşkım özür dilerim aşkımpozlarıyla cici kıza dönüşebiliyorum ama ilerde belli olmaz.. azcık adam etti gibi beni ama bakalım... annemin ahı tutmuşta olabilir muma da dönebilirim..
O tavizi cok verme tepene cikar onunu alamazsin canim :) ben baslarda cok ses cikarmazdim ay baktim sonra hersey basina butruk simdi bilir benim tepkilerimi ona gore davranir he yine kendi dedigi olsun diye diretir ama kazanan ben olurum hahah :)
Hahah o taktik bendede var cogu zaman gerciduygusalligimdan aglarim ama oda etkili oluyo :) evimdeyim bende temizlik yapiliyo bi yandanda usta var klozetin arka tarafinda duvarin icinde su suzintisi varms bi o ekskti onu yapiyo bir an once bitsede temizlense mutfaktaki evyede degisicek bugun baya is hallolcak cok mutluyumben daha etkili silahlar kullanıyorum bebeğim bi kadının en tehlikeli silahı gözyaşlarıdır demişler.. olabildiğine ağlak ve bi o kadarda tribal enfeksiyon sahibi biri olduğum için.. sözümde geçiyo yani istediğim zamanama inadıda inattır hani.. ikizler burcu zaten ne kadar zordur tahmin edersin.. bi aslan ve bi ikizler.. bu kadar zor iki karakter.. ikimizede sabırlar versin Allahım..
Sag ol canim senin nisanlina da gecmis olsun ben de secerim o sozu evimin diregine ne oldu diye. Bizde isler yavas ilerlerken ona stres olurken saglik cilt sorunlarimiz yoktu kasip hizlandik cok sukur bir bir halloldu cok sey ama ikimizde de arızalar cikti yaramiyor bie hizli tempo:) hem stres hem klima dedigin gibi cok korkR oldumartik benim de ofiste tam sirtima geliyor onlem alamayinca yamulup kaliyorum o gun.Gecmis olsun canim stresten oluyo heralde bugun benim nisanlimda hastaydi heralde dun gunes carpri onu bide klimaya resmen agzini dayiyo ici serinlesin diye ah yapma hasta olursn diyorum dinleyen yok tabi atesi cikmis biraz bira da istifra etmis simdi dinleniyo onlara bisey olmasin evimizin direkleri olucaklar :)
Ben de onu dusunmuyor degilim canim annem cok sabirli sakindir ona oyleyim nisanlim benim gibi tabii o zaman olmuyor isler oyle. Ben erkege karsi hanim hanimciklik yapamiyorum yapi itibariyle belki ondan kaybediyorum bazen biz iki keciyiz nisanlimla didismeden duramayiz :)öncelikle nişanlına çok geçmiş olsun canım.. çabuk iyileşir umarım benimde hasta olmak için iki haftam var son hafta olmazsam olmaz gelenek benim için.. nişandada olmuştu yine bekliyorum..
valla benimki huyumu biliyor mu bilmem ama ben ona karşı aynı davranamıyorum o biraz dinsizin hakkından imansız gelirmiş modeli olduğundan ötürü benim için ona cevap veremiyorum kesinlikle bana müstehak biri oldu kendisi beni paklasa paklasa o paklardı öylede oldu.. şimdi gıkımı çıkartamıyorum ama evlenince değişebilirim sanırım öle bi beklentim var yani açıkçası.. şimdi azcık sesim yükselse bi bakıyo bana şöyle en manalısından tamam aşkım kızma aşkım özür dilerim aşkımpozlarıyla cici kıza dönüşebiliyorum ama ilerde belli olmaz.. azcık adam etti gibi beni ama bakalım... annemin ahı tutmuşta olabilir muma da dönebilirim..
O tavizi cok verme tepene cikar onunu alamazsin canim :) ben baslarda cok ses cikarmazdim ay baktim sonra hersey basina butruk simdi bilir benim tepkilerimi ona gore davranir he yine kendi dedigi olsun diye diretir ama kazanan ben olurum hahah :)
ben daha etkili silahlar kullanıyorum bebeğim bi kadının en tehlikeli silahı gözyaşlarıdır demişler.. olabildiğine ağlak ve bi o kadarda tribal enfeksiyon sahibi biri olduğum için.. sözümde geçiyo yani istediğim zamanama inadıda inattır hani.. ikizler burcu zaten ne kadar zordur tahmin edersin.. bi aslan ve bi ikizler.. bu kadar zor iki karakter.. ikimizede sabırlar versin Allahım..
Hahah o taktik bendede var cogu zaman gerciduygusalligimdan aglarim ama oda etkili oluyo :) evimdeyim bende temizlik yapiliyo bi yandanda usta var klozetin arka tarafinda duvarin icinde su suzintisi varms bi o ekskti onu yapiyo bir an once bitsede temizlense mutfaktaki evyede degisicek bugun baya is hallolcak cok mutluyum
Ben de onu dusunmuyor degilim canim annem cok sabirli sakindir ona oyleyim nisanlim benim gibi tabii o zaman olmuyor isler oyle. Ben erkege karsi hanim hanimciklik yapamiyorum yapi itibariyle belki ondan kaybediyorum bazen biz iki keciyiz nisanlimla didismeden duramayiz :)
Benim reglime gore nikah ve balayi tarihlerini aYrladik guya ama stresten sasabilir tabii 29 unda bekliyorum oyuzden nikah ya 22 sinde ya 5 inde olacakti cumaolsun istedigimiz icin. Bir de kontrol yomtemlerini arasfiriyorum yine iyi ki once baslamamisim ara kanamalar falan oluyormus. Balayindan sonra artik bir uzmana gidecegiz benim rahatsizlarimaragmen kullanabilecegim bir hap olup olmadigini ogrenmek icin kondoma guvenemiyorum maalesef 2 yontem sart:) takvim yöntemini de artik dusunmuyorum tutarli degil ve cok hamile kalan var cunku bir sonraki ay adetin kac gun surecegine bagliymis e onu da bilemedigimize gore.
hayatimin epey buyuk bir bolumu insanlari mutlu etmeye calismakla gecti ve eskiden iliskimizde de aynen oyleydim ama uzulen nen oldum hep.ve bu davranisim ya bencil olaanlarin isine geldi ya da bencillige meyilli olanlarin isine gelmisti. Artik mutlu olma karari aldigimda birkac yil bocaladim cunku aliskim degildim ne kadar istesem de yine kendimi yok sayiyordum su son 1 yil evet evlenme tarihimizi de belirleyerek mutlu olma yoluna dustum ve nisanlima karsi da kendi isteklerimi savunmaya basladim sasilacak durum daha mutlu olduk kizlar:)
Ama tabii hala gel gitler yasiyorum gecen gun iste acaba anneler uzulur mu cagirsak mi dedik duygusaliz ikimiz de ama sonra kardesler tavir yapacakti biz aile degil miyiz diye zaten 2 anne de 1 yildir kabullenmisti simdi konusunca da foto getirin yeter ve cok mutlu olun bozmayin plani diyorlar kendilerine planlari bile var zaten o tarihte ama iste kac saat kafami kurcaladi o konu halbuki dusunme iste ah kafa ah:)
Canim arzunun dedigi gibi simdi cikmis ortaya ne guzel temizlik bitmeden. Bizim mutfak bAnyo musluklari degisecek batarya mi deniyordu neydi, mutfak ve salon abajurlari yok 6 tllik sarkitlar duruyor mikrodallga alinmadi ki onsuz her gun kavga ederizz herhalde acken cekilmiyoruz ikimiz de seker sorunumuz var:) ve eminim bunlar balayina kadar hallolmayacak ben de fotolari cekip tarihli saklayacagim sonra koz olarak kullanmak ve komik cerceveler hazirlamak icin:)))Hahah o taktik bendede var cogu zaman gerciduygusalligimdan aglarim ama oda etkili oluyo :) evimdeyim bende temizlik yapiliyo bi yandanda usta var klozetin arka tarafinda duvarin icinde su suzintisi varms bi o ekskti onu yapiyo bir an once bitsede temizlense mutfaktaki evyede degisicek bugun baya is hallolcak cok mutluyum
insallah hastaligi atlatmis olirsun ya da olmadan gecer canim biz hatunlarin cilesi bitmiyor her konuda kafa yor yor bitmiyor nisanlim nikah gunu tisortleri orda giyelim dedi mesela benim sacim makyajim nolcak hic dusunen var mi diyince hiii diyor böyle zamanlar da karsimda cocuk var saniyorum ama iste kafa farkli calisiyor ne yapalim:)vallaha duygusallık konusunda buz devri izlerken bile ağlayan biri olduğumdan ötürü işi iş benimkinin.. hay aksi yaa ama olsun en azından şimdiden fark edildi ya evliliğinin ilk haftası uğraşmak zorunda kalsaydın bununla.. inşallah bi an evvel biter tüm hazırlıklar yerleşilir en azından ev yerleşme stresi biter.. insanın eviyle uğraşmasıda ayrı zevk ya demi..
çokta farklı değilmişiz ya keçilik konusundainşallah ilerde bu keçilikten çok yimeyiz birbirimizi..
ya kontrol yöntemi konusunda bende çok problem yaşadım ilacına göre değişiyo sanırım o yan etkiler ben ilk reginon diye bişi kullandım çok önce hasta oldum üstelik çokta uzun sürdü sonra doktora gittim ilaç çok eski bi ilaç dedi yasmin verdi bunda öyle bi sıkıntı yaşamıcaksın dedi.. benim bide tam cuk o tarihe geliyo adetim doktor eğer kutu bitince ara vermeden yeni kutuya geçersem adet olmayacağımı bırakınca olacağımı söyledi.. inşallah olmam o gün nasıl uğraşırım onunla yoksa..
insan kendi fikirleri olmadığı sürece mutlu olmuyo başkasının aklıyla yaşamak gibi bişi bu o üzülmesin diye hep alttan alan sen oluyosun kendinden fedakarlık yapıyosun ve sonuçta onlar mutluluktan dört köşe sen olduğun yerde yuvarlan.. bende bu durumu çok yaşayan ve halada yaşamaya devam eden biriyim ve çok sıkılıyorum.. özellikle ailemde durumum bu ben kendimi o kadar yok saymaya alışmışımki artık onlarda beni öyle görüyo ve hiç bi saygınlığım yok kına mevzum bu duruma en açık örnek.. bunu atlatabilmiş olman çok güzel bişi umarım bi gün bende atlatırım..
anneler kabullenmişse sıkıntı yok bacım o fotolardan bizde isteriz..
Canim arzunun dedigi gibi simdi cikmis ortaya ne guzel temizlik bitmeden. Bizim mutfak bAnyo musluklari degisecek batarya mi deniyordu neydi, mutfak ve salon abajurlari yok 6 tllik sarkitlar duruyor mikrodallga alinmadi ki onsuz her gun kavga ederizz herhalde acken cekilmiyoruz ikimiz de seker sorunumuz var:) ve eminim bunlar balayina kadar hallolmayacak ben de fotolari cekip tarihli saklayacagim sonra koz olarak kullanmak ve komik cerceveler hazirlamak icin:)))
insallah hastaligi atlatmis olirsun ya da olmadan gecer canim biz hatunlarin cilesi bitmiyor her konuda kafa yor yor bitmiyor nisanlim nikah gunu tisortleri orda giyelim dedi mesela benim sacim makyajim nolcak hic dusunen var mi diyince hiii diyor böyle zamanlar da karsimda cocuk var saniyorum ama iste kafa farkli calisiyor ne yapalim:)
Ciddi sorunlar olmadikca ve uzatmadikca didismelr tadi tuzu en guzeli sonradan hatirlayip gulebilmek kendimizle dalga gecebilmek:) Allah ciddi sorun gostermez insallah.
canim insan kazik yiye yiye olgunlasiyor bak 34 um 33 umde buyuk oranda radikal degisim gecirdim:) yedigim kkazıklarla site kurulur ustune herhalde kazik ya da nankorluk ne denirse artik boyle cok daha mutlu olabiliyormus insan tabii epey insan elemekte gerekti bunun icin az ve oz dostlar gibisi yok bizi gercekten sevenler de zaten bu garip gorunen nikah konusunda bile cok destekler sizin isteginiz onemli olan diyebiliyorlar ayyy mayyy diyenler zaten tanidigim ama tanimakmzorunda oldugum icin tanidigim insanlar onladi da mutlu gunumde zaten gormek istemem.
Yarim saat sonra cikiyoruz yatak, yazici, scanner fotokopisi olan seyden ve nikah icin siyahin altina uygun renkte kot bir de eskiyen makyaj malzemelerimin yenileri en son nisanda kullamdiklarim var da:)))
Hepsi cok güzel tatlım hayırlısı ile mutlulukla kullan canım
Kizlar evim tertemiz olduu bayildim evime bende ustunden fectim temizledim hahah :) yarin esyalarim geliyo kurulucak cok heycanliyim :)
Haha bayildim dijital manuel he:))) cok dogru caqnim kotu gununde degil hem en iyi hem en kotu gununde yaninda olabilenler gercek dostlar cunku babaşkalarının Uzuntuleriyle beslenen o kadar cok insan tanidim ki hayatinda bir seyler iyi gittiginde cevrenden uzaklasan ve uzgun oldugunda uzaklasanlardan uzaklasmak gerekiyor tabii yillar gerekiyor bunu anlamak icin duyardim da inanmazdim eskiden abartiyorlar derdim yani oyle oldugunu umarak insanlar bu kadar kotu olmamai diye ama dogruymus az ve oz olmasi yetiyor bana da ki bu hayat kosturmacasindahak etmeyen insanlara vaktimi ve enerjimi harcamaya hic niyetim yok benim de bu saatten sonra.inşallah atlatırım yaaa..
ince düşünmekten yoksunlar erkekler çok yüzeysel düşünüyolar herşeyi malesef.. biz dijitaliz onlar manuel kurmadan çalışmıyorlar..
amin inşallah rabbim tamiri çok zor büyük kalp kırıklıkları göstermez hiçbirimize..
site gene iyi bnmkilerden bi mahalle çıkar muhtemelen malesef o kadar safımki.. insanın sayılı arkadaşı olucak gerisi cidden gereksiz kuru kalabalık ve gerçek dostlarınıda ya en iyi ya en kötü gününde tanıyosun.. bakıyorum şimdi etrafımda iki tane arkadaşım var gerisi ne aradı ne sordu demek bu kadarmış bizim dostluklar..
oooooo sizin bu gün baya uzun sürecek desene.. çabuk çabuk beğenirsin inşallah liste baya uzun görünüyo..
gozun aydin canim oh mis mis yerles tadini cikara cikara:)Kizlar evim tertemiz olduu bayildim evime bende ustunden fectim temizledim hahah :) yarin esyalarim geliyo kurulucak cok heycanliyim :)
Kizlar dun avm den hastaneye gittik yine gecmedi nisanlimin hastaligi hem dr hem eczaci cok fazlaishal vakasi oldugunu soyledi son gunlerde antibiyotik tedavisi basladi simdi sizler de dikkatli olun sulardan supheleniyorlar disarida salata ve cig seyler yemeyin demisler dis fircalarken de mutlaka icme suyu kullaniyoruz simdiallah beterinden saklasin.
dun yata modelini belirledik sanirim ama rahatsizlaninca acil ciktik siparisi veremedik biraz dusunelim demistik:) kesinlikle uzanmak lazimmis ve yatak almaya gideniniz oljrsaa benim gibi etel giymeyin sakin:) yazin genelde hep etek giyerim bir de ben uzanmam diyordum ya ama orada gerekiyor bir de nisanlim uzanip deneyince rahat rahat ayak bolgesinde seffaf kalin musamba gibi sey vardi zaten ve bazilari cok yumusak geldi bize gomulduk e cok zayif tipler degiliz yatas athletic houmuza gitti sert yumusak arasi kampanya varmis simdi.
sonra calisma odasi icin gunlercce suren detayli temizligimin karsiligi hak kazandigim:) ince tv baktik full hd begendi sag olsun e hak gecmesin salondakiyle o da turuncu indirimdeydi bu aksam bitiyor gerci si sik giriyormis indirime.
Digerlerine bakamadim tabii ne yapacagiz bilmiyorum ne bileyim hastalik falan olunca sevkim kirildi acikcasi hiccbir seye hevesim kalmadi gibi gerci duygusal gel gitler yasadigimdan da olabilir:)
Haha bayildim dijital manuel he:))) cok dogru caqnim kotu gununde degil hem en iyi hem en kotu gununde yaninda olabilenler gercek dostlar cunku babaşkalarının Uzuntuleriyle beslenen o kadar cok insan tanidim ki hayatinda bir seyler iyi gittiginde cevrenden uzaklasan ve uzgun oldugunda uzaklasanlardan uzaklasmak gerekiyor tabii yillar gerekiyor bunu anlamak icin duyardim da inanmazdim eskiden abartiyorlar derdim yani oyle oldugunu umarak insanlar bu kadar kotu olmamai diye ama dogruymus az ve oz olmasi yetiyor bana da ki bu hayat kosturmacasindahak etmeyen insanlara vaktimi ve enerjimi harcamaya hic niyetim yok benim de bu saatten sonra.
Fakir hepa 2000 i aradik teknosalarda yok mediamarktta yoktu ama taktik kafayaa horucez illa:)
gozun aydin canim oh mis mis yerles tadini cikara cikara:)
Evet canim bitti cok sukur aa nasil aldin foto isterim :)İşler bitti yani canım gözun aydın bide eşyalar gelsin evden çıkmak istemezsin
benımde kına gece kıyafetim ayakkabım hazır :)dün aldık
cok gecmis olsun canim ya dikkat edin kendinize saglam olun nikahta :)Kizlar dun avm den hastaneye gittik yine gecmedi nisanlimin hastaligi hem dr hem eczaci cok fazlaishal vakasi oldugunu soyledi son gunlerde antibiyotik tedavisi basladi simdi sizler de dikkatli olun sulardan supheleniyorlar disarida salata ve cig seyler yemeyin demisler dis fircalarken de mutlaka icme suyu kullaniyoruz simdiallah beterinden saklasin.
dun yata modelini belirledik sanirim ama rahatsizlaninca acil ciktik siparisi veremedik biraz dusunelim demistik:) kesinlikle uzanmak lazimmis ve yatak almaya gideniniz oljrsaa benim gibi etel giymeyin sakin:) yazin genelde hep etek giyerim bir de ben uzanmam diyordum ya ama orada gerekiyor bir de nisanlim uzanip deneyince rahat rahat ayak bolgesinde seffaf kalin musamba gibi sey vardi zaten ve bazilari cok yumusak geldi bize gomulduk e cok zayif tipler degiliz yatas athletic houmuza gitti sert yumusak arasi kampanya varmis simdi.
sonra calisma odasi icin gunlercce suren detayli temizligimin karsiligi hak kazandigim:) ince tv baktik full hd begendi sag olsun e hak gecmesin salondakiyle o da turuncu indirimdeydi bu aksam bitiyor gerci si sik giriyormis indirime.
Digerlerine bakamadim tabii ne yapacagiz bilmiyorum ne bileyim hastalik falan olunca sevkim kirildi acikcasi hiccbir seye hevesim kalmadi gibi gerci duygusal gel gitler yasadigimdan da olabilir:)
Haha bayildim dijital manuel he:))) cok dogru caqnim kotu gununde degil hem en iyi hem en kotu gununde yaninda olabilenler gercek dostlar cunku babaşkalarının Uzuntuleriyle beslenen o kadar cok insan tanidim ki hayatinda bir seyler iyi gittiginde cevrenden uzaklasan ve uzgun oldugunda uzaklasanlardan uzaklasmak gerekiyor tabii yillar gerekiyor bunu anlamak icin duyardim da inanmazdim eskiden abartiyorlar derdim yani oyle oldugunu umarak insanlar bu kadar kotu olmamai diye ama dogruymus az ve oz olmasi yetiyor bana da ki bu hayat kosturmacasindahak etmeyen insanlara vaktimi ve enerjimi harcamaya hic niyetim yok benim de bu saatten sonra.
Fakir hepa 2000 i aradik teknosalarda yok mediamarktta yoktu ama taktik kafayaa horucez illa:)
gozun aydin canim oh mis mis yerles tadini cikara cikara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?