Kizlaar 22 agustos saat 14:30 a randevu aldik yani 7 günüm var
Acayip bir hismis elim ayagim dolasiyor
karmasik duygular icindeyim sahitlerimiz aradik bir 3. Sahit de ayarlayacagiz yedek olarak olmazsa 3 sahitli olacagiz:)
simdiki konumuz anneleri alsak mi, sadece sahitler ve biz demistik e nisanlimin annesi istanbul disindan geliyor nikahtan sonra karsida kalabilir ama oncesi evimizde kalmasi lazim e o zamanda evi duzenleyemeyiz off bilmiyorum sonra kardesler alinganlik ypar mi anneler geldi biz niye gelmedik diye o yuzden zaten kimse olmasin demistim hic degistirmesek mi kararimizi bir yandan yasli insanlar istiyorlar da onladin da gonlu olsa mutlu olurum ama onlari mutlu edeyim derken kendim mutsuz olmak istemiyorum
boy olayini hic dusunmemistim canim ama 5 cm uzun benden sadece uyumlu oldu yan yana:)
hee cok romantigim di mi demistim ya adami bu hale ben getirdim zaten:)
kina olayini cozdunuz mu canim neye karar verdiniz?
amin canim her evde huzur olur insallah. Rast gele bulursun imsallah aradiklarini.
renkleri cok guzel keyifle mutlu gunlerde kullan canim.
gunu alinca ben de cok aceleye geldi bu ya hazir degildim daha dedim:)
anneannemin torunu olarak yuzkarasiyim kesinlikle canim dusunup bir seyler yapmaliyim:) haha hain planLrim var diyorsun:) benimki toplu yemek yapmada yanimda olsun yeter ocagin onunde karistirma isinde mesela gecen gun mediamarkkta rondo gosterdim merak ediyordu hi bu kadarcik mi basiliyor diyor icimden aferin dedim kullanacagi makineyle ilgileniyor sogan sarmisak isini yikmayi dusunuyorum ben de ellerimi kokutamam diyorum.
ohhhhh hadi hayırlı olsun çok heyecanlı ya :) vakit yaklaştıkça bende heyecan yapmaya başladım hadi hayırlısı bakalım canım :)
[QUOTEd86, post: 36518488, member: 98360"]kına gecemi evimizin bahçesine yapmaya karar verdim bizim mahallede hep bahçelerde oluyor dedi annem ve daha da güzel oluyor açık havada..bugun biriyle anlaştım kendi çalıp kendi söyleyecek kına gecesinde hiç öyle cd filan uğraşmayacam nişanlımda davul zurna getirecekmiş :)
komşularda bahçeyi süsleyecek bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya.bide kına kıyafetini halletsem çok iyi olacak