- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #4.701
O kadar iyi anliyorum ki, goz altLarim morarmisti gecen hafta sşimdi Diyorum iyi uyumam lazim gecmesi lazim :)kızlar ya.. az önce aynaya baktımda.. sanki ben değilmişim gibi.. o kadar solgun bezgin bi halde gördümki kendimi.. bi an dedim ne oldu sana arzu böyle ne hale gelmişsin sen eskiden böyle değildin.. içimde hiç bir heyecan kıpırtısı yok şuan sanki gelin olup gitcek gibi değilim.. fazla duygusalım galiba bu akşamofff bilemiyorum karmakarışığım çığlık atarak ağlayasım var
ise yarayan hediyeler gelmesi cokmguzel canim, fincanlarin en onemli parcalarin olacaktir dedemden yadigar birkac parcam var rahmetli anneannem ozene bezene saklamisti bufenin ustunde en onemli dekorasyon par calarimiz onlar. Annem vermek istiyor koruyabilir miyim diye korkuyorum kendimi bildim bileli evimizde onlar dedem annem cok gencken vefat ettigi icin hep onun hatirasiydi.Kızlar 5 gün boyunca anneannemin evini temizledik ama bittim benAma en güzeli de anneannemin fincanlarını aldım dedemle hergün onlarla içerlermiş ve antika Eki Görüntüle 1219040
Ve davetiyelerimiz kızlar iki tane yaptırdık ferman olan ailelerimize
Eki Görüntüle 1219024 Eki Görüntüle 1219025 Eki Görüntüle 1219026
Birde günlük çatal kaşık bıçak takımı hediye geldi kızlar fotodakine benziyorEki Görüntüle 1219023
Bizim gibi kararsiz insanlarin bu hafta bu kadar cok karar vermek zorunda kalmasi resmen eziyet ya neyse ki asamalar gectikce rahatliyor insan tek tesellim bu:)
Kizlar soyle diyeyim biz gecen eyluldeydi sanirim ya da agustos karar vermistik sahitler ve biz olacagiz diye o sartla girismistik yoksa birkac sene daha surerdi bizim is e tabii herkes yeter ki evlenin modunda oldugu ve birini cagir oburunu cagirma yapmadigimiz icin kabullendiler cevremiz de sizler mutlu olun gerisi bos dedi he tabii aaa olir mu oyle seyler diyen cok da ama cok da tinn:)) simdi karar degistirirsek yine esitsizlikmolacak baktik ayni karar devam
Haftaya cuma insallah nikah, aksam mekan rezervasyonu yapabilirsek fasil sonra kendi evimizde ilk gunumuz:) ama tabii ben yine evime donecegim paketlemelerim baslayacak kamyonet tutulacak ama arada kalabilirim de evimde islerimi rahat hallederim dedik esyalarim gidince herhalde eylulun ilk haftası en gec evime gececegim balayina evimizden gidecegiz beraber garip bir duygu bugun bilet rezervasyonuna nisanlim 2 soyadimi da yazdiDedm daha degil e olacak buyuk ihtimalle diyor he iste dedim halen bir ihtimal ggaranti degil
haha lafi tam yerine oturtmussun hazir cevaplari severim:)) kendileri kiyaslarken iyi alin bakin kiyas nasil olirmus:)
tabii tabii romantizmin kitabini yazarim:) ama bak valla düşünüyorum haftaya bu aksam icin mumlar eski fotolar falan nostalji olsun biraz beraber gittigimiz katildigimiz etkinlikler ama nasil hazirlayacagim bir ton sey sıkıştı su anda artik yildonumumuze yetisir herhalde:)
Canim insanlari bunca yil bezdirdigimiz icin ikna etmemiz cok zor olmadi iclerinde kalma tabii ki olabilir ama kimin icinde bir sey kalmıyor ki diye dusunuyorninsan biz normal nikah bile yapmaya kalksak en az 1 yil daqha beklerlerdi sukretsinler evleniyoruz:)
O kadar iyi anliyorum ki, goz altLarim morarmisti gecen hafta sşimdi Diyorum iyi uyumam lazim gecmesi lazim :)
Hala inanamiyorum ben haftaya bugun onunla evlenmis oolacağımızA ama sanirim inanamadigim gercekten
Yeniden evlenmeye cesaret edebilmis olmam belki de... sabrinin hakkini odeyemem nisanlimin her ne kadar beni hazirlik doneminde sabir tasinadondurse de e ben de az degilim hani:))
Kizlar bu arada bizim hLa yatagimiz yok:)))
ayy güzel olur ama hazırlasan öle bişey taze karı kocaya bu kadarcık romantizm kesinlikle olmalı diye düşünüyorum ufacık minicik bişiler bile hazırlasan eminim çok sevinecektir eniştemiz :)
rabbim mutluluk huzur versinde gerisi mühim değil nasıl olursa olsun kimin içinde kalırsa kalsın yeterki sizin ikinizin içinde bişey kalmasın..
O kadar yorgun hissediyorumki kendimi düğünden sora geçermi acaba bu yorgunluk yoksa hepten mi beter olur acaba.. acayip bi tembellik var üstümde yaa evi bile süpürmedim kaç gündür.. nazara mı geliyorum napıyorum anlamıyorumki..
o inanamamak hepimizin içinde var sanırım hala aklım almıyo evleneceğim sayılı günlerim var ve hiç o psikolojide değilim.. heycanlı bile değilim.. ara ara yüzümde aptal bi sırıtış belirmiyo değil tabi düşünürkene ama genelde dşünmemeye çalışıyorum beynim uzaklaştırıyor beni o düşüncelerden istemsiz olarak.. gerçekten evleniyormuyuz acaba yoksa rüya mı ki emin olamıyorumevlilik her şekilde cesaret isteyen bişi sanırım düşününce delilik gibi geliyor kendini bi adama ömürlük adamak onun olmak hayatını paylaşmak.. heleki bazı konularda herkese karşı cimriyken kararların tercih ettiğin seçenekler gibi kimsenin burnunu sokamayacağı durumlarda artık danışman gereken birinin olması.. diğer yanda ona duyduğun hisler adının aşk olduğunu söyledikleri karmaşık duygular yığını arzularımız.. ne garip değil mi hayatının en mutlu top10 listesini yapsan hepsi o kişiden ibaret çıkar belkide.. ama hep bi şüphe kemiriyor içimizi hepimizde var ne yazıkki bu durum.. bi gün keşke dememek ümidiyle kocaman adımlar atıyoruz umarımda demeyiz.. rabbim hepimize mutlu ömürlük bi evlilik nasip etsin huzursuzluk uzak olsun bu şüphelerimizden emin kılsın Allahım..
Allah hepimizi mutlu etsin utandirmasin onemli olan icimizde yasadigimiz bende cok sahit oldum kavga ederken bile nette mutlu gbi imaj cizenleri ne gerek varki yani sen ozelinle mutlu ol ama boylr insanlar dan ders aliniyo iste bende bazen cok endiseleniyorum ay acaba zamanimi evliligin diye sonra kulaklarimi tikiyorum kendi yoluma bakiyorumOyy eller kavusmus yuzuklerini beklermis)9
O kadar guzel yazmissin ki yine gozlerim doldu okurken canim. Hepimizin aklinda ayni, benzer, farkli da olsa endiseler düşünceler... nasil bir hayat bekliyor bizi her ne kadar sevdigimiz insana guvensek de beraber yasamanin cok farkli olacagi bir gercek bir de etrafta buyuk askla evlenip de ayrilanlar. Ama artik kulaklarimi tikamaya calisiyorum cunkunuzun sure cok etkilendim. Disaridan buyuk ask super uyum gibI
Gorunen iliskilerin temelinde ne uyumsuzluklar oldugunu ve disariya caktirmamak adina asiri isler yolunda imaji cizdiklerine yillar icinde cok sahit oldum. Tabii ki istisnalar gerckten cok dingin, huzurlu vb iliskilere de sahit oldum ama yapimmeselesi biz arada didsmesek rahatlamayiz mesela ama sonradan gulebildigimiz didismeler yani cocukca sşeyler olmali tabii ki, niye o masaya oturduk oburu daha guzeldi gibi:) allah ciddi tartismalar gostermez insallah.
bir de geride kalanlari dusunmek ben annemi yalniz bbırakacağım Diye endiseliyim mesela her ne kkadar Cok yakin olsa da evim artik yalniz yasamasi bu yasta beni dusunduruyor ben yeni hayatkiruyorum o yalniz kaloyor diye allah icin surekli destek bana hep onu dusunmememi bu yaslarin bir daha gelmeyecegini uzaklara gitmeye karar verirsek de ozgur dusunmemi artik internet cagi goruntulu konusma bile var eskisi gibi degil diyip duruyor yaniznyasayan tanidiklarini ornek gösteriyor Ama icim icimi kemirmeyi bbırakmıyor:/
sizler olmasanız bu siteye girmeme kararı alıcaktım okadar sinirleniyorum sitenin yeni haline alıntı bildirim mailleriniz gelmi,yo bildirimlere tıklayınca direk bu sayfayı açmıyor ay deliricem telefon uygulaması açılmıyor hata veriyo düşünün yani
Ya haftaya bu saatte evlenmis olacagiz saka gibi hem guzel hem stresli anlamadim ben bu isi nisanlim da aylar once bilseydik cok heyecan yapardik diyor iyi oldu boyle diyor hakli sanirim bilemedim:) allah bakti biz yetisemeyecegiz isleri rast getirdi bu hafta diyorum. Sag ol canim insallah hepimiz gelip mujdeleri paylasiriz:)
Alinti yapipta cevap yazamadiklarim kusura bakmasin gecmise donup okumaya calissamdayogun bi tempo icindeyim :) hepinizi ayri seviyorum :) bugun eminonune gidicem bikac noksan var onlari tamamlama merak ettiginiz bakmami istediginiz sey varsa soyleyin kizlar
Haha cok guldum bildigin agustos gelini he bak ama sen de agustos gelinisin:)) cuma olsun ki o gunu, gecesi sabahi stressiz gonlumuzzce gecirelim istiyorduk ama ya 22 sineya da 5 eylule randevu alamazsak diye de kara kara dusunuyorduk bir de sabah olmasin diye sahitlerin rahat gelmesi ve sabah telasi olmasin diye sukur ogleden sonra oldu simdi anneleri alsak mi almasak mi onun derdine dustuk
Oyy eller kavusmus yuzuklerini beklermis)9
O kadar guzel yazmissin ki yine gozlerim doldu okurken canim. Hepimizin aklinda ayni, benzer, farkli da olsa endiseler düşünceler... nasil bir hayat bekliyor bizi her ne kadar sevdigimiz insana guvensek de beraber yasamanin cok farkli olacagi bir gercek bir de etrafta buyuk askla evlenip de ayrilanlar. Ama artik kulaklarimi tikamaya calisiyorum cunkunuzun sure cok etkilendim. Disaridan buyuk ask super uyum gibI
Gorunen iliskilerin temelinde ne uyumsuzluklar oldugunu ve disariya caktirmamak adina asiri isler yolunda imaji cizdiklerine yillar icinde cok sahit oldum. Tabii ki istisnalar gerckten cok dingin, huzurlu vb iliskilere de sahit oldum ama yapimmeselesi biz arada didsmesek rahatlamayiz mesela ama sonradan gulebildigimiz didismeler yani cocukca sşeyler olmali tabii ki, niye o masaya oturduk oburu daha guzeldi gibi:) allah ciddi tartismalar gostermez insallah.
bir de geride kalanlari dusunmek ben annemi yalniz bbırakacağım Diye endiseliyim mesela her ne kkadar Cok yakin olsa da evim artik yalniz yasamasi bu yasta beni dusunduruyor ben yeni hayatkiruyorum o yalniz kaloyor diye allah icin surekli destek bana hep onu dusunmememi bu yaslarin bir daha gelmeyecegini uzaklara gitmeye karar verirsek de ozgur dusunmemi artik internet cagi goruntulu konusma bile var eskisi gibi degil diyip duruyor yaniznyasayan tanidiklarini ornek gösteriyor Ama icim icimi kemirmeyi bbırakmıyor:/
cok haklisin canim ders aliniyor, hani en kucuk atismada mutlu olabilir miyiz diye dusunuyor insan disariya boyle manzaralar cokca cizildigide ama cok yakindan tanidigim bosanmak uzere olan ciftlerin mutlu pozlari askim askim mesajlari dort donuyor etraffa guler misin aglar misinAllah hepimizi mutlu etsin utandirmasin onemli olan icimizde yasadigimiz bende cok sahit oldum kavga ederken bile nette mutlu gbi imaj cizenleri ne gerek varki yani sen ozelinle mutlu ol ama boylr insanlar dan ders aliniyo iste bende bazen cok endiseleniyorum ay acaba zamanimi evliligin diye sonra kulaklarimi tikiyorum kendi yoluma bakiyorum
Her seyimiz gibi bu da ters oldu canim bunca yil tum asamalarimiz norma siranin fersine oldugu icin sasirmamam lazim ama ister istemez 6 gunnsonraqsi dusuncesi telslandiriyor neyse ki o aksam icin mekan aramayla gecirdik dunu simdi yine telas sardi ama isler cok yatagimiz yok daha ne diyeyim:)canım çokkk sevindim hayırlı olsun şimdiden. aramızda ilk imzayı atan sen oluyosun arkandan gelicez sıra sıra inşallah
Canim annelerle bitmeyecek is kaardesler gonul koyacak bu sefer 1 yildir kabul ettikleri sekilde yani sahitlerle olacak yine anneleri dusunup duygusallasmistik amasonra omur boyu trip cekemeyecegiz:) nisanda allah soyletmis dugun nikah beklemeyin demistim:)evet bende inşallah 29 agustosda evli olacam. anneler gelsin nikah a görmek isterler
hahanasil yani bu yonunu bilmiyor mu eyvah eyvah hic mi caktirmadin ya o alisacak ya da sen alttan almayi mecburen ogreneceksin en onemlisi orta yolu bulmak ben de annemle oyleyim nisanlima da aradaq aqma su gercek ki nisaanlimla daha cok anlasiyoruz yani kafamiz ayni yonde calisiyor annem canim tabii ki senin de oyledir ama annemiz sonucta ne yapsak ceker:)neden bizden sonrada bi çocuk yapmamışlarsa sanki.. son çocuk olmak çok kötü benimde sürekli aklımı kurcalıyo annem napar ne eder diye.. bütün gün evde yalnız şekerimi çıkar tansiyonumu fırlar seslenipte cevap gelmeyince ağlar mı üzülür mü.. en zoru bu sanırım..umarım çabuk alışırlar yokluğumuza..
gerçekten adapte olabilicekmiyim evliliğe onu düşünüyorum bu ara daha çok.. bi nişanlıma bakıyorum bi kendime bu minicik eller ona gerçekten iyi bakmaya yetecek mi acaba diyorum.. aslında benim ondan çok kendime güvenim yok.. sessiz kalabilen biri değilim sürekli konuşurum altta kalmam her lafa bi cevabım var tipik tartışma insanıyım.. bazen o kadar saçma sebeplere tartışma çıkarabiliyorumki.. anneme süngeri lavabonun içinde unuttuğu için zilyon defa bağırıp çağırmışlığım var sen düşün artık.. annemle geçinemiyorumki bi erkekle nasıl yapıcam bunu... ciden çok yaramaz bi kızım eskiden seni alana Allah sabır versin derlerdi benim için şimdi toplu bi amin diyorum hepsine... canım sevgilim benim başına nasıl bi bela aldığından habersiz garibim..
Banada nisanlim artik elbiseni bak dedi bulamicaksin dedi :) pendige gidicem bnde haftauci bakicam artik yarin temizlikci gelicek evim temizleniyo sonunda sukurler olsun :)) evimde olucmdüşündün ama aklıma bişey gelmiyor yarın sabahta kısmet olursa ben pendikye gidip kına elbisesi bakacam
benimde evim yarın temizleniyo artık bitsin şu temizlikler de evimizi şöyle pırıl pırıl görelim eşyalar gelmedenBanada nisanlim artik elbiseni bak dedi bulamicaksin dedi :) pendige gidicem bnde haftauci bakicam artik yarin temizlikci gelicek evim temizleniyo sonunda sukurler olsun :)) evimde olucm
Gule gule kullan canim benim senin temzlik derdin yok ohh :) bende bugun aksesuarlarimi aldim bos koli aldimevimim kapıları beyaza boyandı ve orta sehpam gelmiş :) heyecanla işden çıkmayı bekliyorum evime gidecem
benim evimde temizlik derdim yok nişanlım o evde yaşadığı için düzenli temizlik yapılıyor zaten ben girmeden bi camlar filan silinecek
Banada nisanlim artik elbiseni bak dedi bulamicaksin dedi :) pendige gidicem bnde haftauci bakicam artik yarin temizlikci gelicek evim temizleniyo sonunda sukurler olsun :)) evimde olucm
benimde evim yarın temizleniyo artık bitsin şu temizlikler de evimizi şöyle pırıl pırıl görelim eşyalar gelmeden
Gozun aydin canim orta sehpa buyuk dert bizde insallah alacagimiz takimin sehpasi hosumuza gider de ayri aramayiz. Benim de nisanlim yasiyor guya ama temizlik derdim bitmiyor:))) hatta gidince etrafta yayilmis bulasiklari topla makineye diz mesai harciyorum resmen bir tasinayim sistemi kuracagim da uzaktan olmuyor:)evimim kapıları beyaza boyandı ve orta sehpam gelmiş :) heyecanla işden çıkmayı bekliyorum evime gidecem
benim evimde temizlik derdim yok nişanlım o evde yaşadığı için düzenli temizlik yapılıyor zaten ben girmeden bi camlar filan silinecek
Gecmis olsun canim stresten oluyo heralde bugun benim nisanlimda hastaydi heralde dun gunes carpri onu bide klimaya resmen agzini dayiyo ici serinlesin diye ah yapma hasta olursn diyorum dinleyen yok tabi atesi cikmis biraz bira da istifra etmis simdi dinleniyo onlara bisey olmasin evimizin direkleri olucaklar :)Kizlar daha once de konustugumuz gibi her isin basi saglik nisanlim kac gundur rahatsizdi yedikleri dokundu dediydik ama uzayinca bugun dr a gitti tahlil, sonuc derken zavallim kac kere hastaneye gitti bugun cok sukur bir sey cikmadi. Yarına iyi olirsa yatak bakmaya gidecegiz.
su anda sürpriz nikAh tarihi icin 2 sahit ve 3. Olarak aranacak adaylar,
nikah sonrSi sahitlerle bir seyler icip atistirmaya gidilecek yer
aksam basbasa fasil rezervasyonu,
sacimi ve makyajimi nasil yapacagim belli :)
Oje mi parlatici mi süreceğim,
sahitlerle gidilen yerden ayrildiktan aksama kadar ne yapacagimiz
Hangi ayakkabımi giyecegim
belli degil.
orta mavi renkte hep aldigim model kottan bulurum insallah bir de yuzukleri parlattirmamiz lazim tabii nisanliminki daha parlak malum bulasik temizlikle alakasi olmadigindan:)
gozunuz aydin kizlar temizlik fasli geçince bir oh cekersiniz
İnşallah bi an önce biter hazırlıklarınız canım benim.. Ufak tefek eksikler kaldı ama onları evlendikten sonra ihtiyaca göre yaparız dedik.. Kafam bu konuda rahat oldugundan galiba kendime stres yaratıyorum :)maşallah tatlım ne güzel bitmiş herşey darısı bizim başımıza
rahatlatma konusunda ne diyecegim bilmiyorum tatlım benimde egzamam var elimde yeniden başladı kesik kesik yara açılıyor bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?