- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.661
kızlar acil bir şey sormam lazım size, nikahı önce yani farklı günde yapanlar o günü nasıl geçirmeyi düşünüyorlar. bizim ancak aklımıza geldi de e haliyle kararsız, yavaş bünyeler :) güzel bir yemek yeriz otelde mi kalsak dedi nişanlım nasıl yani dedim? e balayına gideceğiz nikah akşamı otel resepsiyonda soracaklar o gün nikah olmus düşünün garip geldi bana istanbul da otelde kalmak. hani yemek olayı güzel hatta bizim için özel yere gidebiliriz ilk el ele tutuştuğumuz yer gibi nostalji olabilir, ama sonra o evimize ben annemin evine olmamalı en azından o akşam ev için hazırlık yapsak hani evimiz diyeceğimiz ilk gün olacak ne bileyim fikri olan var mı kızlar?
bugün o kadar aramaya 2 pazar gezdim, çöp kutusu krem buldum ama ya mini ya çok büyük boy vardı
deterjan kutusu istediğim renge zaten eskiden de çok az rastlamıştım hala arıyorum
salata kurutucumu getirmiş pazarcı yeşilinden beni gördü getirdim abla diyor turuncusundan bulamamış yeşilinden getirmiş olur olur dedim:)
mikser kabı o 2 renkten yokmuş koyu pembe kaplarım da vardı bugün kalmamış yine getirecek ondan alacağım.
ama en sevindiğim şey 2 tane kırlentçi buldum kedi, köpek resimleri, manzara vb fotoğraf baskılıları 1o tl kılıfların hiç rastlamamıştım böyle fiyata 40-50 tl lere görmüştüm nette en az bizim ofise yakın pazara da geliyormuş biri dedim takipteyim sizi getirin kedilileri kalmamış annem gibi oldum çıktım iyi mi bu yaşa kadar bu kadar dert olmamıştım pazarcılara
bir an düşündüm ve nişanlımın 9 yıldır aynı saati kullandığını fark ettim sonra tekrar düşündüm benim de bir saatimin kasasının 9 yıldır aynı olduğunu sadece kayışını değiştirdiğimi fark ettim e boşuna tencere kapak demiyorlar
bizim tarih tam belli olmadığı için hiç gün sayamadım ve çok stresi anlayamıyordum ama şimdi az çok belli oldu ve beni acayip stres sardı, şu anda gerçekleşen isteklerimizi ve sevdiğimiz insanla bir hayat kurmanın güzelliğini düşünmemiz lazım ama ister istemez her adımımda nasıl olacak diye akıldan geçmeler, büyük değişim ne bileyim gelen tilkiler gitmiyor kolay kolay :)
haha kesme tahtası deme bana ben cam kesme tahtası kullanıyorum sadece meyve fotosu baskılı almıştım nişanlımın annesi aynısından vardı dedi, hakikaten aldığım yerdeki diğerinden yani sebze fotolu, bayramda temizlik boyunca kaç gün biir meyveliyi bir sebzeliyi kullandık sanki 2 kardeş çocuk var da hak geçmesin ayıp olmasın gibi
bugün o kadar aramaya 2 pazar gezdim, çöp kutusu krem buldum ama ya mini ya çok büyük boy vardı
deterjan kutusu istediğim renge zaten eskiden de çok az rastlamıştım hala arıyorum
salata kurutucumu getirmiş pazarcı yeşilinden beni gördü getirdim abla diyor turuncusundan bulamamış yeşilinden getirmiş olur olur dedim:)
mikser kabı o 2 renkten yokmuş koyu pembe kaplarım da vardı bugün kalmamış yine getirecek ondan alacağım.
ama en sevindiğim şey 2 tane kırlentçi buldum kedi, köpek resimleri, manzara vb fotoğraf baskılıları 1o tl kılıfların hiç rastlamamıştım böyle fiyata 40-50 tl lere görmüştüm nette en az bizim ofise yakın pazara da geliyormuş biri dedim takipteyim sizi getirin kedilileri kalmamış annem gibi oldum çıktım iyi mi bu yaşa kadar bu kadar dert olmamıştım pazarcılara
çamaşır sepetimi aynen öyle aldım canım hasır gibi ama plastik harika, deterjanı da alacaktım ama çamaşır makinesi görünümündekilere aşığım ilk çıktığından beri metalleri paslandığı için aldırmamıştı annem ben ona 2 tane aldırmıştım ilk gördüğümde plastikler çıkınca eve geldik deterjanı koyduk cam yerinden fışkırdı içine buzdolabı poşeti koyarak kullanıyoruz banyonun en sevdiğim eşyası valla içimde kalacak ama maalesef krem olup da yeşil ya da turuncu kapaklıları çoook az bulunuyor bakalım kaç ay sonra bulacağım ya da bulabilecek miyim))) ınss bulursun sımdı plastık ama hasır modeller var onlardan bakabılırısn belkı fıkır olsun
nişanlım taşınacak olmasaydı biz daha mobilyaya yeni bakıyor olurduk canım malum:) ama hep geriden gittiğimiz için ne kadar iş hallettiğimizi de fark edemiyorum nasıl olsa geç kalırız diyeCanım dış mekan çekimi yaptıracaksan eğer fotoğrafçıların günü dolmuş olabilir, düğün günün için tabi. Düğün öncesi veya sonrası yapacaksan hafta içi genelde müsait ve daha uygun oluyorlar. Çamlıca mı diyosun
Çoğu işi bitirdik valla canım, sen yerleştin bile bir adım öndesin
Bağcılardan gideceğim için ulaşım açısından florya çok uygun oluyor ama boğaz manzarası yok işte :/ Çamlıca sosyal tesislerinden bahsediyorum ben de. Akşam gitmiştim ben ve manzarası süperdi
teşekkürler seiko velatura serisinden bişi..
Eki Görüntüle 1217623
sanırım buydu... inşallah sizde gönlünüze ve cebinize göre bişey bulursunuz..
bir an düşündüm ve nişanlımın 9 yıldır aynı saati kullandığını fark ettim sonra tekrar düşündüm benim de bir saatimin kasasının 9 yıldır aynı olduğunu sadece kayışını değiştirdiğimi fark ettim e boşuna tencere kapak demiyorlar
Kızlar meraba bayadır giremiyordum azcık dert yanayım size dedim
İlk düğünüme 17, ikincisine 23 gün kaldı. Stresten mi desem heycandan mı bilemedim delirmek üzereyim. Her gece kabus görüyorum ya düğünü unutuyorum ya da yetişemiyorum falan çok şükür bütün hazırlıklarım bitti.. Pazartesi gelinlik ve bindallı provam vardı hepsi sorunsuz geçti. Bindallım hazır ancak gelinliğe dantel askı diktiriyorum o da bi kaç güne bitermiş. Sadece gelin çiçeğimin renginde saçıma çiçek çember yaptırıcam. Kendimi nasıl rahatlatıcam bilmiyorum kabuslardan agzımın içi dışı heryeri yara oldu
bizim tarih tam belli olmadığı için hiç gün sayamadım ve çok stresi anlayamıyordum ama şimdi az çok belli oldu ve beni acayip stres sardı, şu anda gerçekleşen isteklerimizi ve sevdiğimiz insanla bir hayat kurmanın güzelliğini düşünmemiz lazım ama ister istemez her adımımda nasıl olacak diye akıldan geçmeler, büyük değişim ne bileyim gelen tilkiler gitmiyor kolay kolay :)
henüz tatlı dil veya sabırdan anlayan bir damat adayına rastlanmadı diyesim geldi, ikisinden aynı anda hayatta anlamıyorlar benimki tatlı dil arar ama sabrımı hayatta fark etmez illa söylemem lazım nelere sabrettiğimi:) ve artık erkek dilinden konuşmaya başladım yani sadece kendi önemsediklerimi, nişanlım nikah diyor ben salata kurutucu yatak bakalım diyor kırlent kılıfı buldum diyorumçeyizim hazır gibi bir kaç ufak işi var, aşağı yulkarı biliyorum neler alacağımı netten baktım biraz. ama ister istemez çok strese girdim bakalım bugün sabah nişanlıma bastım fırçayı yarın bakacaz mobilyalara cumarteside gelinliği halledecez. tatlı dilden anlamıyorlar arkadaş napıyımm )
ben aldım da ne oldu canım banyo çöpüm kullanışsız çıktı şimdi krem rengi istediğim boyutta çöp arayıp duruyorum acaba netten baksam da nişanlımın iş adresine mi göndertsem, çok romantik gördüm bir an kendimicanım benim bu kadar ara açma bir dahakine
annem şükürler olsun iyi
hazırlıklar devam kına ile ilgili malzemeler tamam sayılır bir elbisem kaldı.davetiye basılıyor
ama çeyizde hala ufak noksanlarım var çamaşır sepetim ve çöp kovam yok
güle güle kullan canım allah iyiliğini versin soba borusu diyince heralde üstünde delikler var falan sandımdı,keyifle kullan canım.Kizlar anca ekleyebildim aldiklarimi. Catal bicak takimimi yikiyodum hemen foto cekiyimdedim fotoda cok sari gibi duruyo yakindan tatli bir renk yatak odasi halilarimda tamam iki tane kucuk aldim. Bahsettigim igne oyali havlularimi koymak icin ovalini aldim puskullu uzun olan tarak firca icin digeride su kabi digerleri yapiliyo pudra rengi hepsi bi tek su kabi krem
Oh iyi bari toparlamistir kendini benimde kiyafetim henuz yok kina alisverisinede gitmedim ama alicaklarm belli oldugu icin yerlerine kadar telaslanmiyorum ekmek kesme tahtam yok onu alicam yarin
haha kesme tahtası deme bana ben cam kesme tahtası kullanıyorum sadece meyve fotosu baskılı almıştım nişanlımın annesi aynısından vardı dedi, hakikaten aldığım yerdeki diğerinden yani sebze fotolu, bayramda temizlik boyunca kaç gün biir meyveliyi bir sebzeliyi kullandık sanki 2 kardeş çocuk var da hak geçmesin ayıp olmasın gibi