- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
- 248
- Konu Sahibi bernaaydin
-
insallah kizlarrrrrrrr sat 25 kasim olanlar 10-15 gun sonra gelirlerrrr
arasının cok yakın olmasını neden istiyorsun ya beni ikinciye hamıleyım ılk cocuğum 2012 hazıran doğumlu suan hazır degılken hamıle kaldım bıraz stres yaptımda o yüzden soruyorum2012 eylül doğumlu oğlum var ikinci bebisi istyrm hayirlisiyla agustosa nasip olmadı 2014 eylule nasip olur inşallah
arasının cok yakın olmasını neden istiyorsun ya beni ikinciye hamıleyım ılk cocuğum 2012 hazıran doğumlu suan hazır degılken hamıle kaldım bıraz stres yaptımda o yüzden soruyorum
2012 eylül doğumlu oğlum var ikinci bebisi istyrm hayirlisiyla agustosa nasip olmadı 2014 eylule nasip olur inşallah
inşallaaaaaaahhhmerhaba eylul
merhaba eylul anne adaylari
kizim 1999 6 eylul dogumlu insAllah dogum gunu hediyesi olarak kardes veririm kizimaaaa
bende bende bendeeeemerhaba kızlarbende ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
istiyorum eylül annesi olmayı inş olurum ya
gelen giden yok halaaaainsallah kizlarrrrrrrr sat 25 kasim olanlar 10-15 gun sonra gelirlerrrr
ayy çok erken olmuş ama hayırlısı canm vallahı isteyerek olmuyo istemediğin zaman oluyo ben çok istiyorummBende eylülü annesi olucam ıns ıkı yada uç haftalık hamıleyım beklenmedık bır hamılelık benımkısı ama Allah hayırlısının versin...bu arada 2012 hazıran annesıyım
arasının cok yakın olmasını neden istiyorsun ya beni ikinciye hamıleyım ılk cocuğum 2012 hazıran doğumlu suan hazır degılken hamıle kaldım bıraz stres yaptımda o yüzden soruyorum
bnm de bat 1 - 5 ocak 2014 arası en kötü 7 ocakta olurummm Allahım tüm kalbimlee dua ediyorum inşallahhhhBismillahirrahmanirrahim :)
Diyoruuum ve insaAllah 05/01/2014 tarihinde kirmizilari görmeyip
2014 Eylül Anneleri kulubüne dahil olurum diyorum:26:
ben de 2013 eylül annesiyim sizin topiği görünce ilk günlerimi hatırladım ben de eylül annesi olmayı cok istiyordum Allaha şükür de oldum bnm eşim 29 ben de 26 eylül doğumluyuz ilişkimize başladığımız tarih de 24 eylül 2010 alyansımıza da o tarihi yazdırdık ve kızımızı da 16 eylülde kucağımıza aldık normal de son gün 10 eylüldü ama ben 42.haftaya girerken mecburi miyad aşımından sezeryan oldum ağlaya ağlaya ama herşeyin hayırlısı sezeryan olacaklara spinali tavsiye ederim hele bnm gibi ilk bebeği olanlara ben normal doğum yapamayacağım yine de çocuğumun ağlamasını ilk aldığı nefesi duyacağım diye spinal oldum ve hala ilk ağlaması kulaklarımda çıkarır çıkarmaz yanıma getirdikleri görüntüsü gözümün önünde hele o kokusu daha neler neler anlatabilirim Rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin inşallah
hayırlısı canım yaaolsun be cnm saglikli olsun da sorun degil Allah hayirli saglikli evlat versin
bak bana tiroit sorunu yuzunden nerden baksan 4 ay erteliycem 4 dusuk var önceden 2.5 yildir bekliyorum
bnmde kocam 15 ocak doğumlu. eger hamıle kalırsam 15 ocakta çoook güzel bi hediye olacak onaaaBende cok istiyorum askim sewgilime dogumgunu hediyesi olarak kucagina minik bi bebek versem ay ne guzel olur insallah olur
Ben ikisi bir büyüsün istiyorum arti yaş da geciyor o yüzden ikinci icin acele ediyorum :))
slm canım ben de hatırlarsan 2012 haziran annelerinden..senin ikinci minik de hayırlı olsun.. bence tam vaktidir,kadın doğum dr um da öyle dedi bi de bende yaş faktörü var 30 a basmadan 2 çocuk annesi olmak istiyorum. son aylarda o kdr çok 30yaş üstü düşük haberi aldı ki.. farklı sorunlar da çıktı,işten izin almak zorunda kaldı.evde iş yapacağıma çocuk yapayım diyorum.. yoksa camlardan balkonlara atlayan bi oğlum var:)) ve ana kuzusu daha da süt emiyo danam benimay herkes hamile olmayı ıstıyor benım adetım gecıktı test yapıcım yapamıyorum çünkü cıft cızgı çıkarsa sanırım yıkılırım hıc hazır degılım ıkıncı bebeğe çünkü bı buçuk yasında oğlum var daha çok küçük nasıl ıkı bebeğe bakarım ıcınızde benım gibi olan Varmı nasıl baktılar lütfen yardım edın psıkolojım cok bozuk
canım benim yaş 28. bat 28 aralık denediğimiz daha ilk ay:)) 2. çocukbayanlar liste yapttımmm isteyenler bu yazımı alıntılayıp beğenirse yaş bat kaçıncı ay yazarsa eklerimm
canım benim yaş 28. bat 28 aralık denediğimiz daha ilk ay:)) 2. çocuk
bu arada ben de eylül bebeğiyim.. aslında kendimden bi tane daha olsun istemiyorum ayı çok sevmeme rağmen.. bebekken harika annemin söylediğine göre ama sonra eleştiri ve titizlik,ayrıntı içinde geçiyo tüm ömrün.. erkeklerde daha uyumlu oluyo başak burçları gözlemlerime göre.. Allah hepimizin gönlüne göre versin ama ben ağustos sonu hayalindeyim. beklenen doğum tarihinden genelde önce oluyo doğumlar.. o yüzden ağustosa kayacaktır..
Berna cim benim yas 29 bat 28 aralik denemede 2.ay nasip olursa 2.cocugum olacak lakin bu ay ovulasy testinde cift cizgiyi hic göremedim ins test yaniliyordur
ben de geç yumurtluyo olabilirim diye avutuyorum kendimi artı testler hep tek çizgiydi bugün ikinci silik çıkınca ne kaaa sevindm anlatamam hesaplarıma göre 14 ü ovu tarihimdi
Canim bnm testlerimde hep böyle cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?