• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Annesi olmak isteyenler

Aynen cnm ALLAH tan ümit kesilmez biz de gunasiri çalışıyoruz

Hadı bakalım hayırlısı ıns bu ay tutar ...benım mınık allah ızın verdirse 27agustos bılemedın1eylul gıbı gelecek ıns ya Ağustos annesı yada Eylül annesı olucam kısmetse ama büyük ıhtımalle Eylül de olur benımkı normal dogum olduğu ıcın ılk cocuğumda kırk haftayı gecırmıstı

Son düzenleme:
slm canım ben de hatırlarsan 2012 haziran annelerinden..senin ikinci minik de hayırlı olsun.. bence tam vaktidir,kadın doğum dr um da öyle dedi bi de bende yaş faktörü var 30 a basmadan 2 çocuk annesi olmak istiyorum. son aylarda o kdr çok 30yaş üstü düşük haberi aldı ki.. farklı sorunlar da çıktı,işten izin almak zorunda kaldı.evde iş yapacağıma çocuk yapayım diyorum.. yoksa camlardan balkonlara atlayan bi oğlum var:)) ve ana kuzusu daha da süt emiyo danam benim:16::16:
hiç canını sıkma herşey olacağına varır,ama çok kişi var etrafımda çocukların arası 1.5-2.5 yaş olan. ilk bi sene zorlandım sonra kendileri oynuyolar zati diyolar,azıcık moral olsun sana:34:

canım benim yaş 28. bat 28 aralık denediğimiz daha ilk ay:)) 2. çocuk
bu arada ben de eylül bebeğiyim.. aslında kendimden bi tane daha olsun istemiyorum ayı çok sevmeme rağmen.. bebekken harika annemin söylediğine göre ama sonra eleştiri ve titizlik,ayrıntı içinde geçiyo tüm ömrün.. erkeklerde daha uyumlu oluyo başak burçları gözlemlerime göre.. Allah hepimizin gönlüne göre versin ama ben ağustos sonu hayalindeyim. beklenen doğum tarihinden genelde önce oluyo doğumlar.. o yüzden ağustosa kayacaktır..

Senın ogluş mu vardı CNm.bıde hazıran annelerı bız face deyız topıkte kımse kalmadı.bu arada sen kendını istiyorsun dımı valla arası cok küçük oldugunda ıse cok zor oluyor burda tanıdığım bır kaç komşu abla var epey zorlandılar arası bıraz büyük olsn isterdim ama boyle kısmet oldu ıste...ıns Allah yardımcım olur..

Son düzenleme:
benım sat 1 aralık agustosa kaymaz di mi? çok istıyoryum ay sonunda hayal kırıklıgına uğramam inşallahh ..:14::14:
ekledin canım seni de.. bende test yapıyorum bugun 16 . gün bende göremedım çiftçizgiyi daha geç yumurtluo olabilirim diip kendimi avutuyorummm:14::14:
benim oğluş 40 haftayı dolduramadı dayanaadı erken geldi. ben de 40 gün erken gelmişim,genetik yani:1::1:
ondan öyle dedim. yoksa zorla 2 hafta daha bekleyenler var çıksın diye.. inş seninki eylül olur canım.
Senın ogluş mu vardı CNm.bıde hazıran annelerı bız face deyız topıkte kımse kalmadı.bu arada sen kendını istiyorsun dımı valla arası cok küçük oldugunda ıse cok zor oluyor burda tanıdığım bır kaç komşu abla var epey zorlandılar arası bıraz büyük olsn isterdim ama boyle kısmet oldu ıste...ıns Allah yardımcım olur..
yaa evet kuzum bi oğluş var ama face yok :(( bi tane açarsam sana msj atsam ekler msn bi gün? kızları,kuzularını çok merak ediyorum:50::50: ben çalışıyordum izin aldım evdeyim. taşınıyoruz da uzun süre kimseye de gidemem sosyal çevre sağlayana kdr.. evde rahat rahat doğurur büyütürüm diyorum. belki çok zorda kalırsam annem de yanıma transfer olur seneye martta babam emekli oluyo :34: ne biliyim istiyom işte evdeyken durumu da düzelttik biraz iki sene daha izin alırım 2016 gb başlarım artık işe:52::52:

benim oğluş 40 haftayı dolduramadı dayanaadı erken geldi. ben de 40 gün erken gelmişim,genetik yani:1::1:
ondan öyle dedim. yoksa zorla 2 hafta daha bekleyenler var çıksın diye.. inş seninki eylül olur canım.

yaa evet kuzum bi oğluş var ama face yok :(( bi tane açarsam sana msj atsam ekler msn bi gün? kızları,kuzularını çok merak ediyorum:50::50: ben çalışıyordum izin aldım evdeyim. taşınıyoruz da uzun süre kimseye de gidemem sosyal çevre sağlayana kdr.. evde rahat rahat doğurur büyütürüm diyorum. belki çok zorda kalırsam annem de yanıma transfer olur seneye martta babam emekli oluyo :34: ne biliyim istiyom işte evdeyken durumu da düzelttik biraz iki sene daha izin alırım 2016 gb başlarım artık işe:52::52:

Hemen ac face eklıyım CNm çım hem ananelerinin de kuzularınında resımlerı var artı hazıran annelerı olarak sureklı toplaşıyolar ben sadece bı kez buluştum...oğlunu opn benım ıcın kız ıns ıkıncısı kız olur hehe Allah sağlıklı versın tabıde ben ıkı cocuk düşünüyordum zaten ıkısı bır buyur ıns zorlanmam ama zorlanıcagımızı zannetmıyorum tecrubelısın hem bılgılerımız taze oncekı gıbı tecrubesız degılım en azından daha rahat oluruz bunda CNm sen hamılemısın yoksa bu ay mı denıyosun ıns nasıp olur

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar...
Yaşım 25 18 aydır deniyoruz maalesef 1 düşüğüm var... Bat 25 aralık...

Bu ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandım 4 yumurtam oluştu 3 çatlamış dr. dediğine göre... bi kaç gündür kasıklarımda ağrı oluyor ama hamilelik belirtisimi adet belirtisimi ayırt edemiyorum :44: Bende eylül annesi olmak istiyorum :24:

Hemen ac face eklıyım CNm çım hem ananelerinin de kuzularınında resımlerı var artı hazıran annelerı olarak sureklı toplaşıyolar ben sadece bı kez buluştum...oğlunu opn benım ıcın kız ıns ıkıncısı kız olur hehe Allah sağlıklı versın tabıde ben ıkı cocuk düşünüyordum zaten ıkısı bır buyur ıns zorlanmam ama zorlanıcagımızı zannetmıyorum tecrubelısın hem bılgılerımız taze oncekı gıbı tecrubesız degılım en azından daha rahat oluruz bunda CNm sen hamılemısın yoksa bu ay mı denıyosun ıns nasıp olur
Ayyy bu ay hamis kalirsak sanirim 3 kisi olucaz iki küçük cocugu olan bol bol artık onlarla nasıl başa ciktigimizi paylaşırız :)))
Merhaba arkadaşlar...
Yaşım 25 18 aydır deniyoruz maalesef 1 düşüğüm var... Bat 25 aralık...

Bu ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandım 4 yumurtam oluştu 3 çatlamış dr. dediğine göre... bi kaç gündür kasıklarımda ağrı oluyor ama hamilelik belirtisimi adet belirtisimi ayırt edemiyorum :44: Bende eylül annesi olmak istiyorum :24:

Canım benim insallah olursun

inş hepimiz hamiş kalırız kızlar. eşinizle birlikte olmadan türk kahvesi içirin o gün. ben öle yapıyorum

Allahim gonlumuze gore versin insaAllah :16:

06/01/2014 o gun kirmizilari degil iki tan pembecik cizgi gormek istiyorum :31:

eğer aşılamam tutarsa bende eylül annesi olurum.çok sevdiğim bir aydır.hayırlısı olsun deyip bekliyorum bat 1 ocak

inş hepimiz hamiş kalırız kızlar. eşinizle birlikte olmadan türk kahvesi içirin o gün. ben öle yapıyorum
Canım ben bugun koyu ikinci cizgiyi gordum darısı basina artik iki uc gün bol bol kahve icmece var bizde:)))
eğer aşılamam tutarsa bende eylül annesi olurum.çok sevdiğim bir aydır.hayırlısı olsun deyip bekliyorum bat 1 ocak

Insallah cnm

Ayyy bu ay hamis kalirsak sanirim 3 kisi olucaz iki küçük cocugu olan bol bol artık onlarla nasıl başa ciktigimizi paylaşırız :)))

Canım benim insallah olursun
Ben bugün eski kapı komşuma gıttım ıkıncısı dokuz aylık olmuş epey bır rahatlamış şey dıyor şükür suan rahatladım dıyor abısı de cok aktıf bır çocuktu ustelık keısnlıkle oyuncagını kimseyle paylaşmıyordu sımdı gelen cocuklara oyuncağını verıyr bı duzelmıs uslu sessiz sakin ikinciyle ıyı anlaşıyor bayağı alışamışlar birbirlerine Banada bıraz zorluk yasıcaksın ama sonra rahat edeceksın dıye moral verdı bıde onun kımsesı yok eşimde yurt dışında çalışıyor annesıde köyde hıcbı yardımcısı olmamasına rağmen büyüttü o yüzden şey dıyor ben buyuttuysem sen hayali hayli buyutursun canını sıkma dıyor

Son düzenleme:
Ben bugün eski kapı komşuma gıttım ıkıncısı dokuz aylık olmuş epey bır rahatlamış şey dıyor şükür suan rahatladım dıyor abısı de cok aktıf bır çocuktu ustelık keısnlıkle oyuncagını kimseyle paylaşmıyordu sımdı gelen cocuklara oyuncağını verıyr bı duzelmıs uslu sessiz sakin ikinciyle ıyı anlaşıyor bayağı alışamışlar birbirlerine Banada bıraz zorluk yasıcaksın ama sonra rahat edeceksın dıye moral verdı bıde onun kımsesı yok eşimde yurt dışında çalışıyor annesıde köyde hıcbı yardımcısı olmamasına rağmen büyüttü o yüzden şey dıyor ben buyuttuysem sen hayali hayli buyutursun canını sıkma dıyor

Bence de bak ne güzel örnek seviniyorum bu tür seyler duyunca

face için aile içi kuruldan karar çıkması lazım canım.. ancak ondan sonra.. yoksa çok istiyom olmadı yeğenlerden birinin face ini alır yollarım sana belki. çin tkvimine göre şubat a kdr hep kız :1::1: gerçi erkeğe çok alıştım,kız bebek zor mu olur ki bundan sonra ama bi bebek mağazasına gittiğim zaman içim gidiyo pembe kıyafetlere:16::16:
uykusuzluk hala problem gecede en az 8 kere flan kalkıyo bizimki.. emiyo yuvarlanıyo kafayı bi yerlere çarpıyo,sıcaklıyo,gaz basıyo falan derken.. 2.ye de kalkmak zor olmaz benim için daha uyuyamadım 2 senedir:1::1:
yok hamile değilim ama bu sefer öyle hissediyorum.. ilk defa denedik adam yanımda olmayınca tam olmuyo tabii ama bu ay tahmini olarak yumurtlama gününe denk geldi nasip bakalım.. emziriyo msn sen? dr bana emzirdiğim için olmayabileceğini söyledi çünkü hala deli dana gb emiyo benimkisi.. günde 1-2 saat rahat emzirmeyle geçiyor.. bi de geçen ay öğrendim pko varmış bende:53::53:.. lakin yumurtlamayı engellemiyo dedi dr.. ilk evlendiğimizde 4 ay olmamıştı şimdi deneyelim diyorum hedef çalışmadan 2016 yı görmek:1::1:
iki çocukla zaten görecek halim olur mu bilmem :)
sağolsun oğluş misafirliklerde uslu çocuklara pencereye nasıl tırmanılır,etrafta tehlikeli şeyler nasıl keşfedilir ders veriyo:52::52:
hastanelerden,komşu gezmeklerinden kovulmalarımızın haddi hesabı yok iki kere sözlü,geri kalanlarında davranışsal olarak kovulduk gezecek kapımız azaldı iyice sayesinde.. ben de dedim ki bi kardeş yapiyim sen onla oyna,ben de rahat edeyim..
fazla ilgili bi çocuk..geçen gün abimlerin 6 aylık bebeklerine bulgur pilavı yedirmiş biz görmeden:52::52: Allahtan boğazına falan kaçmamış. bööle akıllı uslu bi oğlum var. bugün aşıya gittik bir iki yere daha uğradık annemin tansiyonu yükseldi sıkıntıdan.. dedim ki başbakan görse bu çocuk varken ben uslanmadan bi tane daha istiyom madalya takar walla:9::9::9:

face için aile içi kuruldan karar çıkması lazım canım.. ancak ondan sonra.. yoksa çok istiyom olmadı yeğenlerden birinin face ini alır yollarım sana belki. çin tkvimine göre şubat a kdr hep kız :1::1: gerçi erkeğe çok alıştım,kız bebek zor mu olur ki bundan sonra ama bi bebek mağazasına gittiğim zaman içim gidiyo pembe kıyafetlere:16::16:
uykusuzluk hala problem gecede en az 8 kere flan kalkıyo bizimki.. emiyo yuvarlanıyo kafayı bi yerlere çarpıyo,sıcaklıyo,gaz basıyo falan derken.. 2.ye de kalkmak zor olmaz benim için daha uyuyamadım 2 senedir:1::1:
yok hamile değilim ama bu sefer öyle hissediyorum.. ilk defa denedik adam yanımda olmayınca tam olmuyo tabii ama bu ay tahmini olarak yumurtlama gününe denk geldi nasip bakalım.. emziriyo msn sen? dr bana emzirdiğim için olmayabileceğini söyledi çünkü hala deli dana gb emiyo benimkisi.. günde 1-2 saat rahat emzirmeyle geçiyor.. bi de geçen ay öğrendim pko varmış bende:53::53:.. lakin yumurtlamayı engellemiyo dedi dr.. ilk evlendiğimizde 4 ay olmamıştı şimdi deneyelim diyorum hedef çalışmadan 2016 yı görmek:1::1:
iki çocukla zaten görecek halim olur mu bilmem :)
sağolsun oğluş misafirliklerde uslu çocuklara pencereye nasıl tırmanılır,etrafta tehlikeli şeyler nasıl keşfedilir ders veriyo:52::52:
hastanelerden,komşu gezmeklerinden kovulmalarımızın haddi hesabı yok iki kere sözlü,geri kalanlarında davranışsal olarak kovulduk gezecek kapımız azaldı iyice sayesinde.. ben de dedim ki bi kardeş yapiyim sen onla oyna,ben de rahat edeyim..
fazla ilgili bi çocuk..geçen gün abimlerin 6 aylık bebeklerine bulgur pilavı yedirmiş biz görmeden:52::52: Allahtan boğazına falan kaçmamış. bööle akıllı uslu bi oğlum var. bugün aşıya gittik bir iki yere daha uğradık annemin tansiyonu yükseldi sıkıntıdan.. dedim ki başbakan görse bu çocuk varken ben uslanmadan bi tane daha istiyom madalya takar walla:9::9::9:

Valla bende suan söyle düşünüyorum 2014 eylülü birde en geç doğacak 2015 hazırında bırı uc yasında dıgerı dokuz ayltık hafif rahatlama 2016 yazında yanı benım ılk cocuk dört yasından iken dıgerıyle hemen hemen ıkı yasında olacak 2016 da kısmetse rahatlama donemım ıkısı bırden çıkacak ınan zamanda cok çabuk geçıyor bıde duydugum kadarıyla ıkısı bırbırıne cok düşkün oluyormuş beraber oynuyorlarmıs vss kısacası ıyı oldu ama akşamlarım cok zor halka dediğin gıbı sırt pırt kalkıyor bır buçuk senedır uyku denılen bısey uyuyamadım bünye alışık kne ikincisine çıksın hem eşim de yardımcı olmaya soz verdı hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

Merhaba Anne Adayları;

Konuyu açmak için çok erken ama açmak istedim. Rabbim herkesin gönlüne göre verir de Eylül annesi oluruz inşallah.. Bende yeni evliyim. Hemen bebek çalışmalarına başladık. Beraber bebek bekleyelim, heyecanı beraber yaşayalım ne dersiniz?

Eylül 2014 annesi olmak isteyenlerin listesini yapıcam .
Listeye adını yazdırmak isteyen yaş, kaç aydır deneme yapılıyor, bat yazarsanız listeye eklerim ..

Topik herkese uğurlu gelsin inşallah.

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]KAÇINCI AY[/td]
[td]BAT[/td]
[td]SONUÇ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bernaakdmr[/td]
[td]25[/td]