herhangi bir kan sulandırıcı içmiyorsan limon sık ve iç. sabah yarım limonu sık yarı bardak suyun içine ve iç. akşam da aynısını yap. kanın sulansın ve bebeğe daha çok kan gitsin.
Canım ama zaten2 günde ne kadar büyüyecekki sende yat dinlen tatlım kese asağıdaysa yine Allah ım yavrularımızı bize bağışlasın inşallah güze güzel alırız bebebklerimizi kucaklarımıza
canım bende tüp bebek yaptırdım progestanı dediğin gibi tüp bebek yaptırdığımız doktor ilk 3 ay kullan sonra direk bırak dediydi... ama şimdi olağan izleyen doktora geçtikprogestanı mayıs ortası bırakacakmıyım dedim ben bıraktırmayı düşünmüyorum duruma bakacağız 5 ila 7 aya kadar bile kullanabilirim dedi... benimkiler ikiz rahmim kalp şeklinde her biri bir tarafa yerleşmiş diken üstündeyiz ilerki aylarda düşük tehlikem olacak. progestana daha ihtiyacımız var dedi...
Karnimdan yaptirmaya korkuyorum yaa sanki bebeklerim hemen derinin altindaymis gibi :)
Selam kızlar, pek iyi haberle gelmedim maalesef
TSH için ilaca başlattı dahiliyeci.
Gebeliğin bu haftasında daha düşük olması beklenir, seninki yüksek ve daha da yükselebilir dedi.
Düşük doz başladık ilacı. Ayda bir kontrol edecek.
Şeker yüklemem yapıldı ve maalesef yüksek çıktı
Sanırım 100 lük de yüklenir, onda da yüksek çıkarsa nasıl bir tedavi olacak bilemiyorum.
Moralim sıfırdı. Sonra da üzüntü ile iyice çıkacak dedim şekerim.
Toparlandım kendime geldim. Ben ne badireler atlattım, bunu da yenerim evel Allah dedim moralimi düzelttim
Diyetisyene gelince çok yoğunmuş, yer yoktu.
Yarın sabah için randevu aldım.
Allahin sifanizi verir ins.cnm morel tabanda degil tavanda olsun bole seyler bizleri guclu kadin ve gucku anne yapar unutma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bebişlerimiz aralık ayında doğacak kısmetse peki belki 15-20 belki daha az gün için yaş mı alsın ocak tarihli kimlik çıkarabiliyor muyuz
ben de 4 aralık doğumluyum :)
bebeğim de benim gibi doğacak.
evet zorlukları oluyor ben okula erken başlamışım mesela.
aynı yıl ocak ayında doğanla benim aramda bir yaş oluyor.
sanırım doğum raporuna göre kimlik çıkıyor, o yüzden ocak tarihli yazdıramayız sanırım.
canım bende iğne kullanıyorum,daha önce bir kaybım olduğu için verdi doktor.önce kollarıma başladım ama azda olsa 2-3 morartı oldu şimdi göbekten yapıyorum,işi çözdüm hiç morarmıyor.önce kolanyalı pamukla siliyorum derin nefes alıp batırıyorum sora tekrar pamukla siliyorum hiç morarmıyor.bu hafta tüm testlerimi alıp riskli gebeliklerde uzman bir prof.a gittik eşimle .çok detaylı testler yapılmış normalde 2-3 kayıpta bu testler yapılır dedi.gebeler için başka bir alternatif ilaç olmadığından iğne ve progestan kullanıyoruz dedi herhangi bir zararı olmadığını öyle bir araştırma olmadığını belirtti.hiç bişey yasak değil dedi aynen herşeye devam.öyle yeni moda yok günde 2 tane ceviz yok herhafta balık..öle şeyler yapmak fazla kilo alımına sebep olur dedi.zaten bebeğin bişeye ihtiyacı olursa bu haftalarda senin kemiğini emer yine alır süt ise 20. haftadan itibaren gerekli dedi.şimdi deli gibi içip tiksindirme kendini dedi.bakalım inşallah sağlıkla hepimizin
ben de 4 aralık doğumluyum :)
bebeğim de benim gibi doğacak.
evet zorlukları oluyor ben okula erken başlamışım mesela.
aynı yıl ocak ayında doğanla benim aramda bir yaş oluyor.
sanırım doğum raporuna göre kimlik çıkıyor, o yüzden ocak tarihli yazdıramayız sanırım.
Kizlar benim ara ara idrardan sonra yanma oluyor suyu az icince oluyo. Varmi ayni sorunu yqsayan?
Cok teşekkür ederim canım.
Haklısın. Güçlü Anneler olacağız biz.
Elimden geleni yapıcam, diyetse diyet, sporsa spor.
Doktor ne derse yapacağım ve inşallah düşüreceğim şekeri.
Erkenden ortaya çıkmasında da vardır bir hayır.
Kizlar benim ara ara idrardan sonra yanma oluyor suyu az icince oluyo. Varmi ayni sorunu yqsayan?