Kızlar kahve pembe akıntım bu gün artdi.rengi çok koyulaşdı..ağrım yok kadar az.ama hastanede ki doktor. Fazlalaşırsa gel dedi. Eşim işten geliyor. .gelsin acile gidicez. ..kaderde ne varsa o.artik daha rahatım..
Kan uyusmazligi varmi canim sizde?
Yok canım ya iki hamileliğimde de yaşadım bu durumu inşallah atlatırım bişey olmadan da bunu ilk kızımı 6 hafta yattım şükür sonra sapasağlamdıö doğuma kadar ama bu çok uzun sürücek gibi(
benim cumadan bu yana kesenin büyümediğini söyledi. kalp atışlarını duyarız diye umuyordum bugün duyamadık. bir de keseyi biraz aşağıda gördüğünü söyledi. ben normalde bugün gitmeyecektim. daha cuma gitmiştim kontrole. o gün idrarda enfeksiyon olduğunu söyledi. bir hafta öncesinde yaptırdığım tahlil sonuçları öyle gösteriyordu. cuma bir daha idrar verdim. bugün de sonuçları almaya gittim güya başka bir şeyle karşılaştımcumaya kadar büyüme normaldi. ama cumadan bugüne olmamış işte, bilmiyorum ki 1-2 mm.lik yanılma payının da olabileceğini söyledi sonra. cumaya tekrar çağırdı. her şey o zaman belli olacak artık
Amin canım in şa Allah. Dileğim bu.İnsallah kotu degildir canim Allah hayirlisini nasip etsin
Benimde arttık dün akşam( geçer die umut ederken daha cuma doktordaydık iyi durum yakında geçer akıntın dedi ama gitmedi ( fazlalaştı
herhangi bir kan sulandırıcı içmiyorsan limon sık ve iç. sabah yarım limonu sık yarı bardak suyun içine ve iç. akşam da aynısını yap. kanın sulansın ve bebeğe daha çok kan gitsin.
Çok sevindim canım.. Aynıyız seninle.. Ben de bugün 6+4 üm.. Daha hiç gitmedim dra. Cuma gideceğim. Ben de görürüm belki. 7+1 olacağım Cuma.
aa aynıyız ben de bugün 9+2 yim tam :) ben de yarın gidicem dr a. en son kalp atışlarını duymuştum çok merak ediyorum nasıl diye.
Geçen haftlara kadar bende de aşırı gaz şikayeti vardı artık sinir bozucu boyuttaydı ama geçti..kızlar aşırı gaz aluyor sizde de var mı ayrıca bulantılarım çok arttı hemde çıkarıyorum inşallah 3.aydan sonra kesilir , cinsiyeti öğrensek ya ben dayanamıyorum bişeyler almak istiyorum poffff..
Bende bebeğimin kalp atışlarını göremedim henüz geçen cuma gitmiştim dr.a( Lekelenmem, akıntım başta vardı, geçti çok şükür... 7. haftaya girdim. Perşembe Kontrole gidicem, acaba herşey yolunda mıdır???
sende demi pıhtılaşma var? bana doktor vermedi coraspirini. gerçi çok ilaç zaten kullanmak istemem. ama ben limon içerek gideriyorum bu eksikliği. yarın tekrar iğne yazdırcam. kalbi duyulunca doktor rapor çıkartacak iğne için.
İnsallah canim bisey olmaz. Dua edelim birbirimize. Hepimiz kavusalim miniklerimize :)
gec döllenme olmuştur benimde ve bir çok kişinin de öyle
Amin canım in şa Allah. Dileğim bu.
Kaçlncı bebiş bu canım...benim 5 ci hamileliğim.ilk ikisi düşük ..diğer ikisi kızlarım. .buda beşincisi işte.bakalım ne olucak.gidecez birazdan acile. ..
meraba aranıza yeni katıldım bende 6 haftalık hamileyim devamlı uyumak istiyorum canım hiç bişey yapmak istemiyo çok halsizim sizdede varmı
kızlar telden cevap bi türlü yazamıyorum. sanırım aramızda pek iğne kullanan yok. daha önce yazmışsınız kolda iğne yapıyorum falan diye. ben size göbek çevresini tavsiyeederim. bugün 19. iğnemiyapıcam. hiç morarma bile yok. hatta iğne izi bile belli değil... doktor bana göbek deliğini iki parmak sağı yada solunutarif etti. uzak yerlere yapmayacaksın dedi. sıkıyorum ordaki yağtabakasını birden batırıorum ve sonuna kadar enjekte edince zaten kendiliğinden iğne çıkıyo. hatta artık hiçbişey hissetmiyorum. zevkle iğne yapıyorumdesem yeridir:)) bazıdoktorlar benim gibi pıhtılaşması olanlara coraspirin de veriyormuş ama bana doktor vermedi. sadece progesteron verdi 200 lük. o da geçen gün aç karna içeyim dedim, beni resmen çakır keyf yaptı:))) bi daha aç içmedim. sizler coraspirin de içiyo musunuz? ben hergün uç yarım limon sıkıp içiyorum bunun yerine. çok fazla a sulandırmak istemem kanımı. zaten iğne kullanıyorum.