2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayrıntılı ultrasonun raporunu doktoruma faxladım.Beni arayacak gün içinde raporun sonucunu değerlendirmek için.Ona sorucam kaç gr olduğu ultrason kağıdının neresinde yazıyo hangisi diye??

Benim ultrason kagidimin sağ tarafında yazan değerlerin en altinda yaziyor ama seninkiyle farklida olabilir tabi

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
 
Annisler burada hava çok güzel oyuzden biz kizimla yürüyüşe cikiyoruz kulakligi taktik ney müziklerini de dinliyoruz çok huzurluyuz cokkk sizede tavsiye ederim :KK66:

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
 
Benim ultrason kagidimin sağ tarafında yazan değerlerin en altinda yaziyor ama seninkiyle farklida olabilir tabi

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014

canım benim kağıdın en altında bişey yazmıyor ki doktorum arar birazdan ona sorucam tarif etsin bana nerde yazdığını
 
Kizlar birsey sorucam size simdi bizim profilin altindaki resmde bebegin basi yukarda tamoylemi yoksa asagdami kafalari anlamadim ben
 
canım benim bebeğimde normalde çok hareketli haftasonu çok durgunlaştı, günde 2 kere filan ancak hareket etti.biraz panik oldum araştırdım bebekler susuz kalıncada hareketleri azalabiliyormuş, çok şükür dün geceden beri yine normale döndü... bende 23. haftamdayım. demekki ara ara azalabiliyor üzme kendini.. ama hiç hareket etmezse o zaman bir doktora gözterirsin

hiç hareket etmiyor cnm dr u aradım hemen gel dedi gidicem şimdi dua edin nolur
 
canım bizde yirmibeş haftalığız arada oluyo oyle merak etme uyumuştur azcık uzan elini göbeğine koy çok çok hafif hissederisn vurmalaını

yok cnm sol tarafım çok sertleşti dr hemen gel dedi gidiyorum inş bişey yoktur ya dün çok yordum kendimi ondan mı oldı acaba:KK43:(
 
Selam annişlerr dün detaylı usgmiz vardı gittik ama benım kızlar sağ olsun göstermedi hiç bi yerlerını :KK50: dr sagolsun tam 1 saat ugraş sonucu aldı ölçümlerini .. bende ne hayaller kurmuştum yüzlerini gözlerini görücem diye:KK31: bıtek kulaklarıya ayaklarını anlayabildim.. neyse maşallah sağlıkları yerindeymiş çok şükür önemli olanda bu .. kilolarımızda yerinde biri 375 biri 370 gr olmuş ...bizden haberler bu kadarr umarım sağlıkla kucamıza almakda nasip olur:KK16:

oyy maşallah kızlarına :nazar: kilo ölçümleri de çok güzel yakın birbirine maşallah. Benim bir arkadaşım da ikiz hamile, onun da kızları olacakmış. Süper bir duygudur eminim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah :nazar:
 
Kızlar merhaba, ben 2013 kasım anneleri grubundaydım ama 18 aralıkta dünyalar güzeli prensesimi kucağıma aldım :) Allah size de yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Sizlere yazma sebebim bugün tam 5. Ayımızı bitirdik ve artık kıyafetlerimiz küçülmeye başladı, hepsi çok temiz zaten o kadar çabuk büyüyolar ki çok az giyebiliyolar, hatta daha hiç giyemedikleri bile var :)
Önce saklıyim 2.ye giydiririm dedim ama ikincinin kız olacağı ne malum en azından birinin yüzünü güldüreyim dedim :) gerçekten ihtiyacı olan birine ücretsiz göndermek istiyorum. Hatta 2-3 kişiye bölüp öyle de gönderebilirim. Kıyafetlerin çoğu mothercare %100 pamuktur. İlgilenen olursa bana ulaşsınlütfen. Sevgiler...

Ne güzel düşünmüşsün, inşallah ihtiyacı olan birine gider :KK16: Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin kızının :nazar:

kızlar nasılsınız uzun suredır gıremedim.işallah herkes iyidir.bende memleketime geldım. hafta oldu.6 aydır diyarbakırdaydım. nihayet kavustum aileme. bende burda yaptırdım ayrıntılı ultrasyonu. sükür hersey normal cıktı. yaptıran arkadaslar cevap verirseniz cok sevinirim . size ayrıntılı yapan doktor bebegn olcumlerını verdımı. bana hıcbırsey vermedi.sadece bebegın fotograflarını verdı.

Rapor halinde verdi bana 4 sayfa canım tüm ölçüm sonuçlarını kendi doktoruma göstermem için.
 
oyy maşallah kızlarına :nazar: ölçümleri de çok güzel yakın birbirine maşallah. Benim bir arkadaşım da ikiz hamile, onun da kızları olacakmış. Süper bir duygudur eminim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah :nazar:
Tesekkür ederz teysesi evet beni hep korkuttular biri birinden küçük olucak dıye ama çok şükür ikisi de haftaya uyumlular umarı böyle devam eder..
 
slm lar kızlar nasılsınız bugun kontrolüm vardı bebişim bana doğru uzanmış bıze bakıyordu :KK16::KK16::KK16::KK16:
3 hafta once detaylı yaptırmıstım yapan doktor organ ölçümlerını yazmamış doktorda bunu farkedınce baska bıyere tekrar yaptırmaya gönderdi...
1-2 hafta sonrada onun için gidicem umarım bı sorunu yoktur oğlumun:KK43:
 
X