- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #6.441
Günaydın kızlar. Bu sabah kanamam oldu. Şimdi dr a geldik. Muayenesi 9 buçuk ta baslayacakmis. Icimde kötü bi his vardua edin bana..
Gunaydin hamislerimizz
Dun o kadar ben kusmuyorum, ogurmuyorum bile dedim dedim.. Sabah bi uyandim bir ogruntu bir kusmakusacak birseyde yok midede.. Mahvoldum valla ama rahatladim resmen ya.. Simdi tek korkum umarim her sabah olmaz bu.. 8 hafta boyunca kusmayip, 8. Haftadan sonrada kusulmaz heralde ? Di mi kesin nazar degdirdim kendime
Korkma canim hicbiseycikler yoktur bebisinin...haylazlik yapiyordurrr...arkadashim dun aradi cok kotuyum dogum sancisi gibi sancim var dedi aksamdan kanamayla sabahi bekledi gitdi hicbiseyciyi yokmusss sukur..sende de hicbisey olmiycak bak gorrr.Günaydın kızlar. Bu sabah kanamam oldu. Şimdi dr a geldik. Muayenesi 9 buçuk ta baslayacakmis. Icimde kötü bi his vardua edin bana..
gunaydın cnm dualarım senınle rabbım bebısının tutunmasına yardımcı olsun ınsallah haberdar et bızı gonlunu ferah tut dua etGünaydın kızlar. Bu sabah kanamam oldu. Şimdi dr a geldik. Muayenesi 9 buçuk ta baslayacakmis. Icimde kötü bi his vardua edin bana..
Gunaydin hamislerimizz
Dun o kadar ben kusmuyorum, ogurmuyorum bile dedim dedim.. Sabah bi uyandim bir ogruntu bir kusmakusacak birseyde yok midede.. Mahvoldum valla ama rahatladim resmen ya.. Simdi tek korkum umarim her sabah olmaz bu.. 8 hafta boyunca kusmayip, 8. Haftadan sonrada kusulmaz heralde ? Di mi kesin nazar degdirdim kendime
Valla kendi gozumuz degdi heraldecnm benımde öyle oldu 8. haftamda başladı başlamıcak derken.. hala devam ediyor şükür azaldı biraz. sabahları oluyor sadece öğürmekten canım çıkıyor. bende kendime nazar mı ettım dıyordum
Ben her sabah 6,30 da kalkiyorum ama hicbiseycigim olmuyodu :) taa ki bu sabaha kadar.. Aynen cok zor insallah tekrarlamazzBen de kusma hayaliyleee uyuyup kalkiyordum ama biseycikler yoktuuu...dun sabah erken kalktim bosh mideyle yarim saat kustum icinde bisey olsa ciksa rahatliycam dedim ama nafile agladim resmen....yok canim ben tovbe ettimmmm istemem bi dahaaaaa....cekenlere de Allah yardimci olsun...dayanilmazmisss bide bunu 9ay hergun ceken var yaaa.ne zormussss..
hoşgeldin
benimde sat 2 kasım ve 26 aylık bir kızım var bende 2011 kasım annesiydim
bakalım kim önce doğuracak :) ilki senin sezeryanmı?
günaydın şekerlerr ya benim de dudak çevremde ve çenemde bi sürü sivilce çıktı 2 haftadır da duruyolar ki benim regl dönemimde bile en fazla 1 tane çıkardı çirkinleştim yaa kız mı doğurcam nedir?
bir de kızlar dün aile hekimime gittim hamileliğin bildirilmesi gerekiyormuş çünkü 5,7 ve 8. ayda gebe adına gebeye özel tetenos aşıları gelcekmiş ve vurulcakmışız bi de 2 günde bir gel tansiyon ve kilo bakalım dedi tabi 2 günde bir gidemem de...
Günaydın kızlar nassınız görmeyeli öncelikle mehmet elife geçmiş olsun diyorum
bugün 4buçukta doktor randevumuz var ama benim yüzümde bi sürü sivilce ve uçuk çıktı bu durumda olan varmı arkadaşlar yaa sanırım geceleri ateşleniyorum
Gunaydiiiiiiiinnnnnnn.......ben hasta arkadasim ((( bebis insallah iyidir...tek hasta hamis de benimdir insallah baskasi yokturrr...Günaydın kızlar ve onların minnacık pıtırcıkları. Bugün nasılsınız bakalım_?
gunaydiiiiiiiinnn......))))Herkese Günaydın güzel mutlu bir gün geçirmeniz dileğile tabiki bebişlerimizle :)
günaydınlar sabah güneşleri karınlarında ay taşıyan anneciklersabah şerifleriniz hayr olsun :)
kızlar ben bir sey deniyorum 20 gün önce dr gittiğimde doktorum bebiş 3 gün ilerde demişti o haftalar çok ceviz yiyordum.önceki gün gittiğimde3 gün geri kalmış yani 6 gün geri kalmış oluyor ki 15 gündür ceviz vs yemedim bnde ceviz aldırdım 2 gündür devamlı ceviz yiyorum cuma gününe başka hastahanede randevu aldım bakalım cevizin gücümü bebeğin ilerlemesi onu ölçüyorum :) ev hanımı olmakta kötü ya böyle uğraşıp duruyor insan herşeyle neyse yarın doktordan gelince yazarım bakalım deneyimin sonucunu
Gunaydiiiiiiiinnnnnnn.......ben hasta arkadasim ((( bebis insallah iyidir...tek hasta hamis de benimdir insallah baskasi yokturrr...
gunaydiiiiiiiinnn......))))
Ben de ceviz ve ya fındık yerim her gun bir avuc bebeyin beyin gelisimi icin cok ama cok onemliymisss...ama bugun bogazim cok kotu agriyooo yeyemiycem bugun qaliba..kizlar gunde 2 3tane ceviz yemek cok faydaliymis ben 2aydir yiyorum 1avuc kadar yani karisik ceviz findik badem..korkmayin kilo da aldirmiyooo 1avuc kadarii
Günaydın kızlar. Bu sabah kanamam oldu. Şimdi dr a geldik. Muayenesi 9 buçuk ta baslayacakmis. Icimde kötü bi his vardua edin bana..
Gunaydiiiiiiiinnnnnnn.......ben hasta arkadasim ((( bebis insallah iyidir...tek hasta hamis de benimdir insallah baskasi yokturrr...
gunaydiiiiiiiinnn......))))
Ben de ceviz ve ya fındık yerim her gun bir avuc bebeyin beyin gelisimi icin cok ama cok onemliymisss...ama bugun bogazim cok kotu agriyooo yeyemiycem bugun qaliba..kizlar gunde 2 3tane ceviz yemek cok faydaliymis ben 2aydir yiyorum 1avuc kadar yani karisik ceviz findik badem..korkmayin kilo da aldirmiyooo 1avuc kadarii
ben bu sefer bayağı abarttım akşam sabah yiyorum cevizi ama deneme amaçlı abarttım yarına kdr yiyeyimde dr ne diyecek sonra yavaşlarım biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?