- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #6.421
Bende hep öyle demiştim ama dayanamadım siteye girince unixes ne varsa aldım :) evet cinsiyetlerimiz bir belli olsa ben neler alirizda :)amin aminayy canım yaaa valla herşeyi sepete attım şimdiden....eliyecem sonra ordan....cinsiyetlerimiz de heyırlısıyle belli olsa daha kolay olucak alışverişlerimiz.....aslında ben 6 aydan önce birşey almayı düşünmüyordum ama dayanamıcam sanırım....bebişiniz de hayırlısıyla sağlıklı sıhatli gelsin canım...tabi arkasından da bizimkiler gelsin sağlıcakla....
kızlar ishal olmuşumnormal mi? ne yapmam gerek?
Bu arada doktordan geldik kızlar..İlaç yazdırmaya gittik doktor gel bide muayene edelim dedi..Fasulyem büyümüş :)
Nasıl sevindim Allah'ıma binlerce onbinlerce şükürler olsun....
Özlemişim fasulyemi :)
2 ayımız bitiyo artık yavaş yavaş,rabbim kucağıma almayıda nasip etsin...
sitede bebeği ölenleri düşenleri okuyunca içime sızı düştü.keşke okumasaydım.bebişime bişi olacak diye aklım gidiyor.hamilelik psikolojisi sanırıminşallah en kısa sürede atlatırım...
canım hiç üzülma bu hayatta herşey insanlar için verende allah alanda allah rabbim en hayırlısını versin ben hep şöyle derim ALLAHIM HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜME RAZI EYLE GÖNLÜME RAZI OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE
Kızlar 2 saattir kasıklarımda bir agrı var deli olacagım adet sancısı bile bundan az bişi yapmamı öneren var mı
Canım gebeliğin 11 haftasında şuan aklıma gelmiyo ne olduğu ama bebekte meydana gelen bi gelişim nedeniyle çok ciddi bir baş dönmesi olabilirmiş,hafta hafta bebeğin gelişiminin anneye olan etkilerini okumuştum bir yerde 11 hafta olduğundan eminim ama,nedeni odur inşaAllah...
inşallah güselim tek basına kalmamaya ozen goster dılerım kan sekerın dusmus olsun keske tansıyonunu olcturme sansın olsaydı
canım o ağrılar bendede vardı ama progestan içtim ağrıları kkesildi çok şükürr
canım 2 gündür bende öyleydim..patates haşladım 4 5 tane yedim yanındada ayran yaptım içtim geçdi ishalım öyle yapabilirsin
canım bence bir kalsiyumuna baktır, muhtemelen kalsiyumun düşmüştür
Herkese merhaba kizlar siz baska bisey konusuyosunz ama ben bisey sormak istiyorum mide yanmasiyla ugrasan var mi aranizda doktor bana gaviscon verdi ama artk oda kesmiyo siz neler yapiyosunuz ben bisey yemek istemiyorum sirf midem agricak yancak diye
Merhaba kızlar;
Bende Ağustos 2014 Annesiyim Allah kısmet ederse... Anlasılan butun annişler kaynasmıs bile. umarım geç gelişimden ötürü açığı hemen kapatabilirim. Kısaca kendimden bahsedeyim. 30 yaşındayım, çalışıyorum. İstanbul'dayım. 2 Bucuk yasında dunyalar tatlısı bir oğluşum var. bu ikinci bebişim olacak inşallah. Sat 2 Kasım, beklenen doğum tarihi 9 Ağustos.
Şunu belirtmeden edemeyeceğıim. Şuan hayatımdaki en yakın dostlarım,sırdaşlarım, kardeşlerim bu platformda tanıdığım, Türkiye'nin ve Dünya'nın dört bir yanına dağılmış ama geçen sürede bir çoguyla yüzyüze de görüşme fırsatı yakaladığım 2011 eylül anneleri(başka bir nickname ile girmiştim o aralar, başka bir platformdan söz ettiğimden iptal edildi o nickname im:))... umarım sizlerlede boyle dostluklarımız olur. Burdaki dayanışma, yardımlaşma ve paylaşımların bebeğimi büyütürken bana okadar çok faydası oldu ki... Umarım 2. bebişimide sizlerle birlikte büyütebilirim...
hoşgeldin
benimde sat 2 kasım ve 26 aylık bir kızım var bende 2011 kasım annesiydim
bakalım kim önce doğuracak :) ilki senin sezeryanmı?
Günaydın kızlar nassınız görmeyeli öncelikle mehmet elife geçmiş olsun diyorum
bugün 4buçukta doktor randevumuz var ama benim yüzümde bi sürü sivilce ve uçuk çıktı bu durumda olan varmı arkadaşlar yaa sanırım geceleri ateşleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?