günaydın kızlaarr :)
Benim kocacık dökülüyor hastalıktan

akşam nöbetçi eczane vardı bizim orda, ilaçlarını aldım başladı kullanmaya. ben de maskeyle yattım evde

aklım çıkıyor bana da bulaşır diye. önlem olarak yapabileceğim bir şey var mı?[/QUOTE
sakınan göze çöp batar canım allaha emanet yaşıyoruz bizde bebeklerimizde benim çocuklar grip ateşli hiçbir önlem alamıyorum dün kendimle birlikte onlarıda götürdüm 2 gün okula gönderme bulaşıca dedi rapor verdi banada bulaşmasın die vitaminli meyve vs yiyorum yapacak bişey yok
Gunaydin kizlar sabah kan tahlili verdim oyle geldim ise bugun.. İki gundur bobregime sanci giriyo normal midir sizcee ?
geçmiş olsun acaba enfeksiyonmu ldu yada üşüttünmü bir idrar testi yaptırsa ii olur baştan önlemin alınır
Benim 5. ayımda suyum geldi ve 15 gün hastanede yattım son aylarda da suyum az olduğundan bebiş dönemedi ters olduğundan sezeryan oldum. Pis kanda odama çıkınca üstümü değiştirmek için aya kaldırdılar bacaklarımdan aşağı simsiyah kan boşaltı hemşirelwr bu aslında normal doğumda doğum esnasında çıkıyo sezeryanlarda ya dr ameliyat esnasında çıkarır yada böyle çıkar demişdi içimizde biley kalmıyomuş
canım beni hemşiren sallamış nasıl hastane o öyle benimde sezeryan oldu. doktorum odama geldi içimdeki pis kanı kadın boşaltı çarşafımı vs temiz yaydılar gittiler içini temizlemeden üztüne değiştirmek için kaldırılırmı ikincide 17 küsür kilo aldım 2 aya kalmadı verdim tamamını sezeryandı üstelik biraz yapıya göre değişiyor süt olsun diye fazladan çaba gösterilmezse zaten bebek sütle kilolarıda sömürüyor.oğlum 15 kızım 2 yaşında şimdi kadın doğum doktorum maşallah ilk hamilelikmi diyor ne dikiş ne çatlak şaşırdı 3. deyince birde oğlumdada kızımdada karnıma sadece bebe yağı sürdüm özen bile göstermedim
keşke normal doğum yapabilseydim tabiki normalin yeri ayrı ama sezeryanda güzvenilir ellerde olunca sorun yaratmıyor diye düşünüyorum