2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Düzeldi canım ama benim sütüm azaldı humana filan aldım tatlı yaptım onlarla artırmaya çalışıyorum...bu arada kan damlasi veriyor musunun,veriyorum iki gündür ama içim rahat değil Sanki 6 aydan önce bütün bunlar yanlış gibi geliyor ne mantiksa artık
Ay çok sevindim düzelmesine :)
Benimki hala aynı desem yeridir çok nadir uyanıkken alıyor.
E emmeyi azaltınca sutte azalıyor benimde baya azaldı sutum.
Kan damlasını veriyorum 4 damla demişti ilk gün fazla damlatmışım kakası kıpkırmızıydı aklım çıktı kan zannettim hemen aklıma geldi damladan kaynaklandığı.
Senin mantık iyi yine benim mantıkta damlayı çok versem kilo alırım kafasında artık neyin kafasını yaşıyorsam:KK70:

merhaba arkadaşlar.bebekleriniz uyandığında sürekli kucakta mı tutuyorsunuz neler yapıyorsunuz bebişlerle yatırıp eline oyuncak veriyorum bazen çabuk sıkılıyor. şarkı söylüyorum ilgisini çekmek için dilim damağım kuruyor:) annem sürekli yatırıp durma kucağında tut diyor kucakta da kolu bacağı ağrıyor gibi geliyor. bu arada bebekleri dönen var mı 5 ağusos doğumlu dönmeye çalışmak gibi bir niyeti yok yüz üstüde yatmayı da h,ç sevmiyor
sabah 6da başlıyor bizim mesai emzir altını değiştir yatağına tekrar yatırıyorum mızmızlanıncaya kadar duruyor.bizimki altı açıkken çok mutlu biraz altını açık bırakıyorum onun bu arada ayakları coşuyor. altını kapattıktan sonra biraz daha öyle hareketli oluyor. sonra ters çeviriyorum sıkılıncaya kadar biraz daha duruyor. biraz evi gezdiriyorum dışarıyı seyrettiriyorum. günde iki defa uyuyor zaten. keyfi yerinde olursa pusetinde ellerini yiyor :KK70: ama öğleden sonra ayrı bir mızmızlığı oluyor çoğunlukla kucakta duruyor. bizde de dönmenin d si yok daha. aman bende acele etmiyorum zaten o zmana daha çok endişelenirim
doğru düzgün uyku düzenimiz yok ne zaman uyumak istediği ne zaman kalkmak istediği belli değil tam iki gün güzel gidiyor sonra tekrar aynı.beşikte beni alın diye şirinlik yapıyor sonra alinca başlıyor ağlamaya ne zaman oyunlardan anlamaya başlayacak acaba

alerji testinde negatif çıktı ama 1 yaştan önce yapılan testler güvenilir değil dedi doktor. zaten kan ve mukus alerji demekmiş.. bizimkide her kaka öncesi huzursuz oluyordu bu ara en azından yarı yarıya azaldı diyebilirim.. bu arada renginin hiçbir önemi yok yeşil yada sarı olabilir farketmiyor. sadece mukuslu olmaması lazım
Anladim canim bizede bir hafta gozlemleyin dedi ama hemen test yapmadi vucudunda kirmizi benekler cikiyor sonra kendiliginden geciyor sizde boyle bir sey oldu mu doktoru beklesem mi yoksa bende sut urunlerini yemesem mi

Anladim canim bizede bir hafta gozlemleyin dedi ama hemen test yapmadi vucudunda kirmizi benekler cikiyor sonra kendiliginden geciyor sizde boyle bir sey oldu mu doktoru beklesem mi yoksa bende sut urunlerini yemesem mi
canim bizdede var sut yumurta alerjisi kizaran yerler puturlu oluya eklem yerlerine bak kizariyo ben1aydan beri yemiyorum ama yine kizariyo dr herhangi biseydn olabilir dedi bakicaz .testle olmaz kilinik bulgulara bakicz dedi gozlemlicez...allah beterinden korusun canim

Kizlar formül mamayla yogurt yapiliyomus bebislere duydunuzmu böyle bişey deneyen oldumu hic saglikli olurmu acaba
Evet dr.un verdiği ek gıda çıktısında vardı yoğurt tariflerinin arasında ama ben hiç denemedim. Keçi sutunden yaptım hep ama pek sevmedi benim kızım şimdi inek sutunden deniycem bakalım.

kızlarr herkese selamlar ne zamandır girmemiştim özlemişim herkes iyi mi fazla vaktim olmadığı için yorumları okuyamadım... biri bi iyilik yapıp özet geçebilir mi :)

bu arada biraz zor günler geçirdik.. bebeğimin kakasında kan gördük panikle doktora gittik önemli bişey çıkmadı çok şükür tam onu atlattık derken şimdide farenjit oldu yavrum daha minicik antibiyotik veriyoruz dua edin kızlar... bebek büyütmek çok zor çok :KK43: Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

6.aydan önce su dahi bile vermiyoruz. Kimseye lütfen çay falan önermeyin. Hepsi geçici bunların birazcık sabır.
Canım benim de uslu sayılacak bir bebeğim var ama daha önce huzursuz bir bebeğim de oldu.bazen annesin ama bebegin o hali o kadar aci verir ki anneye herşeyi yanlış olduğunu bile bile dener. Ben büyük kizimda kabızlık probleminden dolayı 3 aylıkken mürdüm eriği rendeleyip veriyorum.yanlış biliyorum o kadar kabızlık problemi yaşadığını söyleyen oldu yazmadım yanlış yonlendirmemek için.anne bebegin aci çekmesi karşısında dayanamıyor.sabırsızlık tan değil yani

Hastanedeyiz doktor anjioya girmiş bekliyoruz allahım çocuklarımıza sağlık versin...minicik çocuklar bebekler allahım esirgesin

kızlar size bişey sorucam siz hep yazardınız ama bende olmadığı için tam manasıyla anlayamazdım dün sol göğsümde kahverengi kısmının en üstünde fındık büyüklüğünde bi kabarıklık çıktı bezemi desem nedesem.yatarken geçmişti şimdi yine çıktı annemle korktuk baya.sizlerde çok süt olduğunda beze oluyordu gibi hatırlıyorum ozaman çok emzirme çok sağma diyordunuz ama benim sütüm yok denecek kadar az.emzirdikten yarım saat sonra sağdım bi çay kaşığı anca çıkmıştır okadar yani.neyapsam ben ya hala duruyor bazen baya kabarıp şişiyor bazende iniyor.sizce neyapsam(içerde süt düğümlenmesi gibi bişey olabilirmi.

arkadaşlar ben prima aktif bebeğin 3 numarasını kullanıyorum.geçen e bebekte kampanya vardı prima premium care aldık 4 numarasının üstünde 7-14kg yazdığı için 4 numara aldım çünkü bizimki 7kilo.ama inanılmaz şekilde sızdırıyor hadi sıvıyı anladımda kakayı ta sırtlarına kadar çıkarıyor aktif bebekte hiç böyle olmamıştı.kullananınız varmı acaba büyük geldiği içinmi sızdırıyor anlamadım ya güya en iyisi diye aldım

Evet dr.un verdiği ek gıda çıktısında vardı yoğurt tariflerinin arasında ama ben hiç denemedim. Keçi sutunden yaptım hep ama pek sevmedi benim kızım şimdi inek sutunden deniycem bakalım.
inek sütünden alerji oldu yüzü pütürcük doldu ben yoğurt ve muhallebiye ara verdim.bence keçi sütü daha iyi canım

Canim ben de yakinda ek gidaya gececem bi iki haftaya sen gunluk neler veriyorsun hamgi saatte neler veriyorsun anlatabilir misin.ayy cok heyecanliyim ben.
canım önce yoğurtla başladım.bir hafta boyunca öğle maması yerine evde yaptığım yoğurdu yedirdim.ikinci hafta öğlenleri yoğurt yada muhallebi akşamları sebze püresi veya meyve püresi.sebzeleri haşlayıp çatalla eziyorum.meyveleri cam rendede rendeliyorum.dr önerdiği sebzeler:sarı kabak kereviz patates havuç..meyveler:elma armut muz.başka bişey vermiyorum şimdilik..

Cikinca doktrdn hbrlerni bekliyrm bn gzel haberlerle gel canm rbbm hrkese sifa versn
Canım şükür iyi çıktı birşey yok .ufurum var ama delik yok birdaha gelmenize gerek yok dedi. ..ama çok üzüldüm çocuklara kardiyoloji ve çocuk ruh sağlığı yanyanaydi çok içim parçalandi...kalptede minicik bebekler saatlerce kaldılar allah yavularimizi esirgesin

X