2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya arkadaşlar lütfen bana cevap verin.bebekleriniz kafayı dim dik tutuyor mu.benimki sanki saplantılı tutuyor ve he
men yorulur. Erken doğduktan AZ SADECE EMO HAFTADA KONTROL VAR AMA TAKTIM
Canm benim kizim kafasini dimdik tutuyor bugun 91 gunlukuz masllah. Ama byorulunca bi muddet sonra boslukta gibi oluo toparlio tekrar. Amakafayi takma her beebgin gelisimi farklidir. Gerci takma diyorum sana ama benim kizimda iki haftadir elini emiyor. Gunduzleri neysede geceleri elini emerk uyumak istiyor brnde buna taktim. Sizde bu problem var mı?

Ya arkadaşlar lütfen bana cevap verin.bebekleriniz kafayı dim dik tutuyor mu.benimki sanki saplantılı tutuyor ve he
men yorulur. Erken doğduktan AZ SADECE EMO HAFTADA KONTROL VAR AMA TAKTIM
Benimki tutuyor bazen sallanıyor bazen çok arkaya doğru eğiyor biraz meraklıda her yeri görecek illa doktor bile dedi dört aylık bebek gibi bakınıyor zekası yüksek dedi seninkinde bir değişiklik mi var niye taktın

Benimkide yeni yeni ağzına götürmeye başladı bakalım ama daha çok uyanmaya çalışırken ellerini kafasına yaklaştırınca yapıyor seninkide normal ellerini keşfediyor çünkü salın elleme daha çok emicekler heleki diş çıkartırken her yer salya olacak :)

benimde kafama takılanlar siZin bebişlere k vitamini yapıldımı yapıldıysa herhangi bir belgenizde yazılımı birde doktorunuz 3. Ayda demir verdimi?

Ben sorun yapmiodum hic bu ikinci ayda kontrol amacli dr goturduk 3300dogmustu benim ki ama sisligi inince 2900du. Gecen ay 3800du bu ay 4300 dr az almis dedi mamaya basla bi hafta sure sana bir hafta sonra 4600 olmali dedi haftada 300gr beklio bizden mamays ragmen almazsa tahlil istetx sorun fslan varmi diye dedi .

Bence 600 gr çok az korkulması gereken bir durum değil bana doktorum mama ver dese ben vermezdim bekle bakalım bidahaki sefere kilo alımı nasıl olacak eğer az olursa yapsın bakalım tahlil bir sorun varmı ozaman mama ya başlarsın ben bu doktorların hemen mama ve vitamin verme isteğini anlamıyorum madem az olduğunu düşünüyor neden daha sonra tahlil yapacak mış şimdi yapsın

Ayrıca Bir haftada 300 gr çok ciddi bir oran değil mi neden öyle bir şey bekliyor benim bildiğim anne sütü alan bebeklerin ayda 500-1000 kg arası almış olması normal ancak mama alırsa biraz daha fazla kilo alır oda bence gereksiz herşey normalse

Oğlumun vücudu çok kuruyor sürekli bebe yağı sürüyorum ama her bakmada kurumuş,zeytinyağ süreyim diyorum ama saf değil yani marketten aldığımız zeytinyağ ne yapayım bilemedim..şampuani değiştim ama aynı duruyor

benimde kafama takılanlar siZin bebişlere k vitamini yapıldımı yapıldıysa herhangi bir belgenizde yazılımı birde doktorunuz 3. Ayda demir verdimi?
K vitamini yapıldı ki yenidoğan bebeklere yapılıyor zaten. .
Hastanede doğduğu anda iok muayene kağıdı var orada yazıyor hepatit ve k vitamini aşısı ve göz damlasi yazıyor

K vitamini yapıldı ki yenidoğan bebeklere yapılıyor zaten. .
Hastanede doğduğu anda iok muayene kağıdı var orada yazıyor hepatit ve k vitamini aşısı ve göz damlasi yazıyor
Benimkinde yazmıyor işte oyüzden kafama çok takıldı yarın en iyisi hastaneyi arayıp sorayım

Ben zeytinyağı kullanıyorum ama önce asiti gitsin diye azıcık ısıtıp soğutuyorum öyle kullanmak gerekliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…