2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin gözünde capaklanma ve sulanma var geçmedi masaj yapıyorum.damla kullandık ilk dogunca biri geçti biri kaldı. Doktor yine verdi iki gün kullandim geçti bıraktim yine başladi.masaj yapıyorum tvde doktor dedi 6aya gecmezse cerrahi müdahale gerekiyormuş. .göz yaşı kanalı tıkalıymis bu durumda olan var mi
bizde vardı 2 ay masaj yaptıktan sonra geçti. doktor bana bir yaşından sonra cerrahi müdahale gerekir dedi. birdee onun kızındada olmuş 9 aylıkken geçmiş, 10 çocuktan 9unda oluyormuş sıkma canını geçer inşallah ama masajı ihmal etme

duygşutu post: 37584276 .!.:
Kizlar bu kaka olayi iyice cwnimi sikmaya basladi yine 4 gun oldu bundan once de 8 gun yapmamisti fitil vermistim mecburen. Her yolu deniyorum zeyftinyagiyla masaj yapiyorum hareket yaptiriyorum yok yapmiyo. Sikinyisi yok sukur ikinmiyo aglamiyo rahatsiz degil ama ust uste bu kadar uzun sure yapmayisi canimi sikiyo artik ne yapmaliyim sizce? Bu arada sadece anne sutu aliyo kuzum
Sadece anne sutu aliyosa 10 güne kadar bile normalmis.sikintisi yoksa fitil falan verme bence bagrsaklari tembellesmesin :)

Kizlar bu kaka olayi iyice cwnimi sikmaya basladi yine 4 gun oldu bundan once de 8 gun yapmamisti fitil vermistim mecburen. Her yolu deniyorum zeyftinyagiyla masaj yapiyorum hareket yaptiriyorum yok yapmiyo. Sikinyisi yok sukur ikinmiyo aglamiyo rahatsiz degil ama ust uste bu kadar uzun sure yapmayisi canimi sikiyo artik ne yapmaliyim sizce? Bu arada sadece anne sutu aliyo kuzum
ben hergun bi cay kasigi saf zeytinyagi iciriyorum doktorum demisti cok iyi geldi

Arkadaşlar merhaba...Öncelikle Allah bebeklerinize sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin. Ben sizden birşey rica edicem. Oğlumun küçülenlerini 2 aylık bebeği olan ihtiyaç sahibi bir bayana göndericem. Ama makinada çok çektiler sanırım. Bana bebeklerinizin şuan giydiği badi, zıbın ve pantolonlarının boy ölçüsünü yazabilir misiniz?

bizde vardı 2 ay masaj yaptıktan sonra geçti. doktor bana bir yaşından sonra cerrahi müdahale gerekir dedi. birdee onun kızındada olmuş 9 aylıkken geçmiş, 10 çocuktan 9unda oluyormuş sıkma canını geçer inşallah ama masajı ihmal etme
arkadaslar benim oglumunda gozu akiyodu dr serum fizyolojikle temizle damlat dedi tabiki masaj yap bizimde uzun surdu gecti.diger gozunede gecmesin dikkat et .

[QUu68, post: 37584276, member: 537680"]Kizlar bu kaka olayi iyice cwnimi sikmaya basladi yine 4 gun oldu bundan once de 8 gun yapmamisti fitil vermistim mecburen. Her yolu deniyorum zeyftinyagiyla masaj yapiyorum hareket yaptiriyorum yok yapmiyo. Sikinyisi yok sukur ikinmiyo aglamiyo rahatsiz degil ama ust uste bu kadar uzun sure yapmayisi canimi sikiyo artik ne yapmaliyim sizce? Bu arada sadece anne sutu aliyo kuzum[/QUOTE]
Sonunda ayni sorunu yaşayan birini buldum aynı şeyleri yaşıyorum doktora da gittim yok yok kilosu boyu iyi o zaman sorun yok deyip gönderiyor sabah 8 .gündü yyaptı kendi kendine bende anlamadım nasıl oldu her akşam zeytin yağı içiriyorum dün bi de annemin tavsiyesiyle üzümü suyu verdim omu iyi geldi bilmiyorum kardeşim doktor su vermemi söyledi zeytin yağını da o söylemişti ...

[QUu68, post: 37584276, member: 537680"]Kizlar bu kaka olayi iyice cwnimi sikmaya basladi yine 4 gun oldu bundan once de 8 gun yapmamisti fitil vermistim mecburen. Her yolu deniyorum zeyftinyagiyla masaj yapiyorum hareket yaptiriyorum yok yapmiyo. Sikinyisi yok sukur ikinmiyo aglamiyo rahatsiz degil ama ust uste bu kadar uzun sure yapmayisi canimi sikiyo artik ne yapmaliyim sizce? Bu arada sadece anne sutu aliyo kuzum
Sonunda ayni sorunu yaşayan birini buldum aynı şeyleri yaşıyorum doktora da gittim yok yok kilosu boyu iyi o zaman sorun yok deyip gönderiyor sabah 8 .gündü yyaptı kendi kendine bende anlamadım nasıl oldu her akşam zeytin yağı içiriyorum dün bi de annemin tavsiyesiyle üzümü suyu verdim omu iyi geldi bilmiyorum kardeşim doktor su vermemi söyledi zeytin yağını da o söylemişti ...[/QUOTE]
Ya bilemedim ki simdi yani kabiz degil oglum yapinca sivi yapiyo o yuzden de bisey icirmek istemiyorum diger yontemleri deniyorum ama yok nette de 10 gune kdr normal yaziyo ama bekleyemiyoruz iste offf

Slm ben araniza yeni katildimagustos 26da dogum yaptim bebegim 3300 dogdu sisligi inince dogumdan iki gun sonra 2900du. Ilk ay saglik ocagi kontrolumuzde agirligi3800du. ikinci ayda ise 4300 olmus saglik ocagindaki hemsirelr normal oldug unu soyledi ben mamaya baslayayim mi dedigimde. Boyu 4cm uzams seninki boya veriyor dediler. Bugun kontrol amacli dr goturdk o ise az kilo aldigini mamaya baslamam gerektigini soyledi. Ayda 500 gr azmi sizce ne yapmaliyim
günlük 20gr alması gerektiğinden hesaplarsak bir bebek ayda 600 gr alması gerekir senin bebeğinle arda çokta bir fark bu sayı zaten bebeğinden bebeğine değişebilir. bence normal kilo alması. mamaya başlama bence bu sefer anneyi emmek istemeyebilir. biberondan mamayı yemesi daha kolay olduğu için...

Kızlar ya sımdı bı cay kasıgı çıkıyo benım sutum once tek bı dmla cıkıyodu cogalır mı elımde mkne hbre sgıyrm morl olsun dıye degıl gercektn ne dsnuysnz onu mrk edıyorum pes etmelımıyım

canım selamlar. bu kaka çıkma olayı nerdeyse herkeste duyuyorum. ben iki aydır huggies kullanıyorum. kakası çok tazzikli çolmasına rağmen hiç dışına vermedi. sıvı kaka bariyeri var arkasında. ama bizde de son günlerde çiş sızdırma sorunu oldu. kuzum uykusunda buz gibi oldu üstü ıslandığı için. az uz değil bayağı ıslanıyo. ben de bezi değiştirdim şimdilik takipteyim.
ben hagiste kullandım oda aynısını yaptı onda çiş sızdırma olayına bende şahit oldum bende acaba çokmu beklettim ki diye düşünüyordum...

benim dokotrum sadece anne sütü alan bebeklerde bir hafta sorun olmaz dedieğer bebekte huzursuzlukta yoksa dert etme bence inşallah biran önce yapar da uğraşmazsınız.

kızlar kızımın kakasında beyaz beyaz süt kesiği gibi şeyler gördüm sizce no olabilir? sizinde başınıza geldimi?

Sonunda ayni sorunu yaşayan birini buldum aynı şeyleri yaşıyorum doktora da gittim yok yok kilosu boyu iyi o zaman sorun yok deyip gönderiyor sabah 8 .gündü yyaptı kendi kendine bende anlamadım nasıl oldu her akşam zeytin yağı içiriyorum dün bi de annemin tavsiyesiyle üzümü suyu verdim omu iyi geldi bilmiyorum kardeşim doktor su vermemi söyledi zeytin yağını da o söylemişti ...
Ya bilemedim ki simdi yani kabiz degil oglum yapinca sivi yapiyo o yuzden de bisey icirmek istemiyorum diger yontemleri deniyorum ama yok nette de 10 gune kdr normal yaziyo ama bekleyemiyoruz iste offf[/QUOTE icirmek sana kalmış bişey aarkadaşım benim kinn de yapınca ssıvı yyapıyo benim doktor umuz ssöyledi o yüzden allah yardimcimiz oolsun. Üzmekendini hersey kaka olsun bak aglamiyo hhuzursuz da değiller 4.ayina kadar en fazla sürer dedi istersen 10 gune dek bekle oozamana kadar eminim yapcak tir o zamn icirir sin olmazsa

Bende hic vetmk istemiyordum dun aldim gunde uc olcek vericem ama icim rahat degil anlamadgim niye dr farkli saglik ocagindakilet farkli soyluyor ...dr kiloya dikkat etti ama hic boyunu fslan sormadi kac kolo dogdu falan diye. Kizim 50cm dogdu iki ayda 58cm oldu saglik ocagndakilet boya gidiyor mamaya gerek yok derken dr az kilo almis mama ver diyor

Bende hic vetmk istemiyordum dun aldim gunde uc olcek vericem ama icim rahat degil anlamadgim niye dr farkli saglik ocagindakilet farkli soyluyor ...dr kiloya dikkat etti ama hic boyunu fslan sormadi kac kolo dogdu falan diye. Kizim 50cm dogdu iki ayda 58cm oldu saglik ocagndakilet boya gidiyor mamaya gerek yok derken dr az kilo almis mama ver diyor

Ya arkadaşlar lütfen bana cevap verin.bebekleriniz kafayı dim dik tutuyor mu.benimki sanki saplantılı tutuyor ve he
men yorulur. Erken doğduktan AZ SADECE EMO HAFTADA KONTROL VAR AMA TAKTIM

Back