2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

walla cnm bilmiyorumki nasi yapicam ben devlet dairesinde taseron olarak calisiyorm sıkınti olmasindan korkuyorum

Canım dil bağını kestirdiniz mi?
Birde 6 ay evde nasıl geçer diyorsun olsun canım bebeğinle geçer

Ben kpssye mesela iki yaşına kadar girmeyecegim. 6 ay olmasada biraz kullan
cnm dilbagini biraz daha beklicekler gecme durumu oluyomus cunku.is konusuna gelince taseron oldugum icin sorun cikabilir diye korkuyorn

Canım ayağının üstüne basması için daha erken diye biliyorum hem bebeğini kimse ile kıyaslama her bebek farklıdır

Canim ben de dün okudum baya normalmis hatta iyi oldugunu söyleyen siteler bile vardi. Yani gerekliymis diye, engellemeyin yaziyor. Bebekler kendileri birakiyorlarmis sonra.

Sanırım benimki koca kafa...;-)

Kusmanın nedeni neymiş? Neden antibiyotik
kusmayla bağlantısı nedir bilmiyorum.burada daha önce bir arkadaş yazmıştı kusuyor diye götürdük idrar yolları enfeksiyonu çıktı diye.ben hamilelikte böbrek kanalında genişleme var doğumdan sonra baktırın dedi doktor.böbrek için götürdüm doktor gelmişken idrar tahlili de yapalım dedi.100.000in üzeri enfeksiyonmuş.bizde 50.000 çoktı.yani idrar yolu enfeksiyonu.antibiyotiğe başladık.çiş yaparken ağlaması yada başka farkedilen şikayeti yoktu aslında.doktora da kusuyor dememiştim zaten tüm bebekler kusar sonuçta.ama ilginç bir şekilde kusmanın kesildiğini farkettim.o arkadaşın yazdıkları geldi aklıma

sütüm az.bebeğim alt sınırda zorla kilo alıyor.mamayı veremiyorum.biberonun ve mamanın kaç çeşidini denedim.kaşıkla vereyim diyorum hemen tükürüyor.çaresini bilen var mı

kizlar gaz sancisindan agliyan yada masajla gaz cikartan bebis anneleri..daha once soylendi biliyorum ama hatirlatmakta fayda war kimyon yiyin.ama oyle yemege septim yedim diil kasik kasik yiyin..ewet zor yemesi ama mutfaga gittikce bikac saatte bir cay kasiginin ucuyla atiyorum agzima pesinden de bi bardak su..patir patir gaz cikario masallah pompali tufek gibi biyandan kakasi da cikip tabi..sutu de artiriyomus tek dezawantaji isyah acip surekli midem kaziniyo..ama gax sancisi cekip aglamasindan iyidir

canım bebek sürekli öğürüyor gibi bişey yapıyor ağzıyla sürekli diliyle bişey çıkaracakmış gbi yapıyor emerken çırpınıyor emdikten hemen sonra ağlıyor içindeki sütlerin aşağı yukarı çıkışını duyuyoruz resmen ağzına geliyor sanırım ve de iki göğüsümü verdiğim anda boşaltıyor aynen sütü çok az verirsem süt çok sorun olmuyor bende kesin mi bilmiyorum tabi reflü mü

BEBEĞİM KUSUYOR DİYEN ARKADAŞLAR BENİMKİ SÜTÜ DİREK AYNEN GERİ ÇIKARIYOR REFLÜ DEDİ DOKTOR .SİZİNKİ İŞLENMİŞ SARI PEYNİRİMSİ KESİK Mİ KUSUYOR??? BU İKİSİ ARASINDAKİ FARKTAN MI ANLAŞILIYOR ACABA??
BEBEĞİM KUSUYOR DİYEN ARKADAŞLAR BENİMKİ SÜTÜ DİREK AYNEN GERİ ÇIKARIYOR REFLÜ DEDİ DOKTOR .SİZİNKİ İŞLENMİŞ SARI PEYNİRİMSİ KESİK Mİ KUSUYOR??? BU İKİSİ ARASINDAKİ FARKTAN MI ANLAŞILIYOR ACABA??

Canım anne sütüne bikaç damla asiti alınmış zeytinyağı damlat iyi geliyor

sütüm az.bebeğim alt sınırda zorla kilo alıyor.mamayı veremiyorum.biberonun ve mamanın kaç çeşidini denedim.kaşıkla vereyim diyorum hemen tükürüyor.çaresini bilen var mı
Allah yard
Allah yardımcın olsun proteinli şeyler yemeye çalış sütün az olsa bile doyurucu olur birde bol su ama ev yapımı incirli yada vişneli inşallah faydası olur dr.Browns biberonu denediniz mi

kızlar iki sorum olacak.. süt depoluyormusunuz?? bende poşet pompa vs var ama fazla sütü depolamıyorum. lazım olurmu acaba napmak lazım?? ikincisi bebeklerinizi gündüz nerede uyutuyorsunuz?? gece uyuduğu yerde mi uyutmak lazım yoksa oturma odasında filan uyusa zararı olur mu

Kizlar bebegimin genzinde hirilti var hani bizdede olur ya sumkurursun gider öyle bisey Aspiratör le cekiyorum ama hala var sizinkilerde de oluyomu.
bide gazli bebegi olanlar kimyon yesin ben faydasini goruyorum corbalara yemeklere koyup yiyorum bebegim maşallah guzel cikariyo gazini

Ben ilk soruya cevap veremicem sutum yetmedigi icin ama 2.soruya gelince ben gunduz pusetinde uyutuyorum gece besiginde ama besikteki gibi rahat olmuyo sanki

kizlar ikinci ay asimizi oldyk bugun.saglik ocagi hoppp bi havaya kalkti tekrar oturdu yerine benim kizin cigligiyla. gitmeden calpol icrdm bi kasik. yinede atesi cikti suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…