- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #38.461
Canım dil bağını kestirdiniz mi?bende kullansam mi diye dusunuyorm
walla cnm bilmiyorumki nasi yapicam ben devlet dairesinde taseron olarak calisiyorm sıkınti olmasindan korkuyorumbence de ayrıl neden kendini 6 ayla sınırlıyorsun ki baktın olmadı dilekçeni verip istediğin zaman işe başlayamıyor musun? bizde başlanıyor da ben öyle yapacağım bebiş 6 ayını dolunca işe başlamayı düşünüyorum...
cnm dilbagini biraz daha beklicekler gecme durumu oluyomus cunku.is konusuna gelince taseron oldugum icin sorun cikabilir diye korkuyornCanım dil bağını kestirdiniz mi?
Birde 6 ay evde nasıl geçer diyorsun olsun canım bebeğinle geçer
Ben kpssye mesela iki yaşına kadar girmeyecegim. 6 ay olmasada biraz kullan
Okudum evet. Sık sık emziriyorum ama bi değişiklik yok.Tomrisin emzirme notlarını okudun mu netten?
Nasil ne yaziyor nasil uyku tulumun bizi bilgilendirir misin
Birde dun 2. Ay kontrolumuz vardi 5800 gr ve 58cm olmus pasammm masallah iyi dedi doktor. Sadece bas cevresini olctu 41 cm dedi ve pesine bsna d vitamini aksstmissin dedi haklı da nasıl anladı anlamadım
Canım ayağının üstüne basması için daha erken diye biliyorum hem bebeğini kimse ile kıyaslama her bebek farklıdırKızlar oğlum dört gündür kaka yapmıyor normalde her gün yapıyordu ama günde bir kez mama veriyordum şimdi vermiyorum ondan mi acaba sadece iki kez çok az kaka gördüm.birde benim oğlandan 9 gün büyük arkadasin kızı var masallah kız yattığı yerden ellerini tutunca kalkıp dikiliyor bizimki ayağının üstüne basmıyor kilosu biraz fazla bizimkinin ondan mi acaba
benim kızımda elini ağzına sokuyor görür görmez elini ağzından çektiriyorum baktım olmadı eline eldiven takıyorum onu bile emmek istiyor. ama internette okuduğum bir yazıda bebeklik döneminde böyle yapmaları normalmiş.
Sanırım benimki koca kafa...;-)Bebek mağazalrına uyku tulumu diyimce anlıyolar
canım benim kullandığım slumber diye bir markanın 2.5 tog değeri (yani sıcaklık ayarı) netten butikbebeden indirimden almıştım ama nete yazınca başka markalardada var zaten böyle torba gibi bebeği giydiriyosun üstünü açma derdi falan yok allah korusun üzerine çekme falan drdide yok gönül rahatlığı ile uyuyorum birde bugünde bizim kontrolümüz vardı benim kızımda 60 cm 5500 kg baş çevreside 39 cm olmuş ben hep veriyorum d vitaminini seninki vermiyomusun demekle ne demek istedi benim doktor baş çevresi ile alakalı bişey demedi bizim kafamız küçükmü şimdi anlamadım? birde bidahaki ay demir vitaminine başlıcakmışız sizin doktorlarda söyledimi bana çok erken gibi geldi birde hiç tahlil yapmadan böyle birşeye ne gerek varki?
kusmayla bağlantısı nedir bilmiyorum.burada daha önce bir arkadaş yazmıştı kusuyor diye götürdük idrar yolları enfeksiyonu çıktı diye.ben hamilelikte böbrek kanalında genişleme var doğumdan sonra baktırın dedi doktor.böbrek için götürdüm doktor gelmişken idrar tahlili de yapalım dedi.100.000in üzeri enfeksiyonmuş.bizde 50.000 çoktı.yani idrar yolu enfeksiyonu.antibiyotiğe başladık.çiş yaparken ağlaması yada başka farkedilen şikayeti yoktu aslında.doktora da kusuyor dememiştim zaten tüm bebekler kusar sonuçta.ama ilginç bir şekilde kusmanın kesildiğini farkettim.o arkadaşın yazdıkları geldi aklımaKusmanın nedeni neymiş? Neden antibiyotik
canım bebek sürekli öğürüyor gibi bişey yapıyor ağzıyla sürekli diliyle bişey çıkaracakmış gbi yapıyor emerken çırpınıyor emdikten hemen sonra ağlıyor içindeki sütlerin aşağı yukarı çıkışını duyuyoruz resmen ağzına geliyor sanırım ve de iki göğüsümü verdiğim anda boşaltıyor aynen sütü çok az verirsem süt çok sorun olmuyor bende kesin mi bilmiyorum tabi reflü müCanım geçmiş olsun reflü olduğuna emin mi doktorun, benim bebeğim 4 günlükken başladı kusmaya reflü dedi doktor motilium verdi fakat en ufak bir değişiklik olmadı gaz çıkarirken kusuyor zaten ben bıraktım ilacı büyüklerin kullandığı bir ilacı vermiyorum.bakinmaya gelince bakar daha eylül başı daha iki aylık olacak ,fakat reflü olduğundan emin olman lazım. .Her kusan bebeğe reflü diyor kimi doktorlar
BIzimki hep dikti valla, su an 55 gunluk hala dik, kendi tutuyo, dr mash nerdeyse yurucek bu dedikızlar bebişleriniz kafasını sallamadan dik tutuyor mu.hastane de bir bebek gördüm .3 aylıkmış.dim dik tutuyordu.3 aya yaklaştık biz de ama sallıyor.sizlerde durum nasıl
Malt icecegi, incir, tahin helvaPeki sutu en çok ne çoğaltıyor
Canım anne sütüne bikaç damla asiti alınmış zeytinyağı damlat iyi geliyorahhh kizlar sormayin nasil zor calisan anne olmak ben minicik coraplarini getirdim kokluyorum icime cekiyorum aklim onda babanesi bakiyo benimki emmiyo saguyorum bende 2,5satte125cc iciyo sazce yetermi bide kakasini yapamiyo eskisi gibi ne iyi gelirki bilen varsa neolur sylesin...
Allah yardsütüm az.bebeğim alt sınırda zorla kilo alıyor.mamayı veremiyorum.biberonun ve mamanın kaç çeşidini denedim.kaşıkla vereyim diyorum hemen tükürüyor.çaresini bilen var mı
Allah yardımcın olsun proteinli şeyler yemeye çalış sütün az olsa bile doyurucu olur birde bol su ama ev yapımı incirli yada vişneli inşallah faydası olur dr.Browns biberonu denediniz misütüm az.bebeğim alt sınırda zorla kilo alıyor.mamayı veremiyorum.biberonun ve mamanın kaç çeşidini denedim.kaşıkla vereyim diyorum hemen tükürüyor.çaresini bilen var mı
Ben ilk soruya cevap veremicem sutum yetmedigi icin ama 2.soruya gelince ben gunduz pusetinde uyutuyorum gece besiginde ama besikteki gibi rahat olmuyo sankikızlar iki sorum olacak.. süt depoluyormusunuz?? bende poşet pompa vs var ama fazla sütü depolamıyorum. lazım olurmu acaba napmak lazım?? ikincisi bebeklerinizi gündüz nerede uyutuyorsunuz?? gece uyuduğu yerde mi uyutmak lazım yoksa oturma odasında filan uyusa zararı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?