- 26 Ocak 2014
- 786
- 793
- 323
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #38.261
Canim bende senin gibiyim bizim de tayinimiz cikti yazin ben annemlerdr kaldim orda dogum oldu 40 cikinca da evime geldim esyalarimiz bile henuz tam degil bi cok şeyimiz eksik, havalar iyi oldugunda biraz biraz cikip hallediyorum Sen de boyle yap kimseyi takma kafana yavas yavas yap islerini kalsin ev daginik gerekirse senin bebegin var ve o onceligin. Varsin etraf pis dağınık ve eksik oluversinEv yerleştirecem diye sütüm filan kesildi resmen yemek filan yiyemiyorum ... eşim işe gitti artık kalkacak halim kalmadı... evin heryeri dandini nereye el atacağım bilmiyorum
benimki ağustos 18 de doğdu.ama ben gece yatmadan mama veriyorum onunla uzun uyuyo memeyle çok kısa..Canim seninki nekadarlik oldu? Masallah ne güzel uzun uyuyor ozendim valla :) benimki agstos 7 de dogdu gece en fazla 3 saat uyuyo sonra uyaniyo emiyo bidaha uyuyo hep boyle..
sorun olmaz benimki 70 günlük ve 1 aydır uyandırmıyorum.bu ikinci bebeğim ayrıca dr a da sordum geceyse uzun uyuduğu uyandırma dedi.canım senin kaç günlük artık benimkide uyandırmasam 6-7 saat uyuyacak kan şekeri düşecek diye korkuyorum biz daha 60 günlüğüz uyandırmasam sorun olur mu acaba...
Bizdede oldu ama seninki kadar çok değil zeytinyağı sürüp bir saat beklettim sonra konak tarağı ile önden geriye doğru taradım hepsi çok şükür gittiKızlar benim oğlum 3 ay+1haftalık. Çok fazla konak oluştu kafasının tepesinden neredeyse kulaklarına kadar zEytinyağı felan fayda vermedi, mustelanın kremi ve sampuanına basladım epey azaldı sadece bıngıldak üstünde kaldı fakat inanılmaz kaşıyo kafasını hatta kanatıyor sürekli eli kafasında. Artık bıgun eldive taktım , kaldırmıstım kullanmıyordum ama kafasına kıyamadım. Ne yapabilirim sizce bu kaşınmayı engellemek için başka?
nasi hic mi gelmioEv yerleştirecem diye sütüm filan kesildi resmen yemek filan yiyemiyorum ... eşim işe gitti artık kalkacak halim kalmadı... evin heryeri dandini nereye el atacağım bilmiyorum
oyy minnak gecmis olsunnKizimds idrar yolu enfeksiyonu goruldu. 100.000 e coli uremis malesef( böyle bi durumu yasayan var mi? Cok kucuk daha minigim
Kızlar benim oğlum 3 ay+1haftalık. Çok fazla konak oluştu kafasının tepesinden neredeyse kulaklarına kadar zEytinyağı felan fayda vermedi, mustelanın kremi ve sampuanına basladım epey azaldı sadece bıngıldak üstünde kaldı fakat inanılmaz kaşıyo kafasını hatta kanatıyor sürekli eli kafasında. Artık bıgun eldive taktım , kaldırmıstım kullanmıyordum ama kafasına kıyamadım. Ne yapabilirim sizce bu kaşınmayı engellemek için başka?
cnm. benim oğlumda da olmuştu ama o kadar çok değil sadece kafasının üstünde bir bölme de. Eczacının tavsiyesiyle hakiki zeytinyağıyla karbonatı karıştırıyorsun ve konaklı bölgeye elinle sürüyorsun. Biraz bekleyip tarakla hafifçe tarıyorsun ama sakın kazıma, kazımak yok. onlar zaten yumuşayıp kabarıyor, kabaranlar da tarağa geliyor. 10 dk. kadar sonra da banyo yaptırmıştım. Bu işlemi iki banyoda tekrarladım geçti.
Nasıl anladın canım kız bebeklerde genelde oluyor malesef altını temizlerken önden arkaya doğru temizlemeye ıslak mendil kullanmamaya bide kıyafetlerini ütülemeyr çalış en azından geçene kadar çok geçmiş olsunKizimds idrar yolu enfeksiyonu goruldu. 100.000 e coli uremis malesef( böyle bi durumu yasayan var mi? Cok kucuk daha minigim
bizde de çıktı maalesef. 50.000.çok küçük ama başladık antibiyotiğe.yalnız eczacı arkadaş dedi ki idrar torbasını bağladığınız da o bölgede kaka kalıntısı varsa bu kadar çıkar zaten dedi ki biz hastanede yapıştırdık kaka kalıntısı da vardı.her ihtimale karşı başladık antibiyotiğe.geçmiş olsun canım Allah evlatçıkları korusun.ilk kızımda 3 yaşına kadar hiç kullanmamıştık.buna bakamıyorum ya da küçük doğduğu için diyorum.36+3 te doğdu.ilk kızım 41. haftada doğmuştuKizimds idrar yolu enfeksiyonu goruldu. 100.000 e coli uremis malesef( böyle bi durumu yasayan var mi? Cok kucuk daha minigim
Çok geçmiş olsun ama antibiyotikten önce madem kaka kalıntısı vardı bidaha test yaptırsaydın keşke ilaç vermeden önce belki boşuna veriyosun çünkübizde de çıktı maalesef. 50.000.çok küçük ama başladık antibiyotiğe.yalnız eczacı arkadaş dedi ki idrar torbasını bağladığınız da o bölgede kaka kalıntısı varsa bu kadar çıkar zaten dedi ki biz hastanede yapıştırdık kaka kalıntısı da vardı.her ihtimale karşı başladık antibiyotiğe.geçmiş olsun canım Allah evlatçıkları korusun.ilk kızımda 3 yaşına kadar hiç kullanmamıştık.buna bakamıyorum ya da küçük doğduğu için diyorum.36+3 te doğdu.ilk kızım 41. haftada doğmuştu
nasi hic mi gelmiocok zor tasinma yerlesme isi..tahin helwasi dereotu filan yesen bide bi arkadas bulgur pilawi demisti..yemek yiyemedigin durumlarda ekmek arasi helva yesen..kizim bebekken hic yemek yiyemedim yapamadigim zaman ki bu hemen hemen hergundu, potibor biskuwi yerdim cok olurdu sutum..bi denesen mi..
asiya giderken bi cay kasigi calpol werdin bidaha gerekmedi cok sukur yukselmedi hic..Kizlar selam, nasi gidiyo bebisli geceler :)
Birsey sorucam, 2.ay asisinda cok ates oldu mu? Biz yarin yaptiriyoruzda
ay insallah artarr canim ya..ben dogumumu medicanada yaptim ordan ilk kontrol icin randewu werdikleri doktora dwm ediyorum simdilik..ela hanim doktorumuxCanim cok azaldı sabah iyi dolu dolu sonra dolmuyor gibi,bende helva yedim bugün artık. Bulgur pilavıni hiç sevmezdim yiyorum mecbur ama bende öyle hiç dolu dolu olmadı. .. kekik çayını dedo bugün tvde bir çocuk doktoru deneyeceğim ...Sağlık ocağına gidemedim daha bir kayit ettirecektim.
Canım sen doktoru hangi doktora götürüyorsun. .
Yaaa ben bu kızım uykusunu nasık erkene çekicem artık iyice sinirlerim yıpranıyor hanfendi birden ikiden aşağı uyumuyor gündüzde ikiye kadar uyuyor bu böyle giderse işimiz var demektir ne yapmak lazım rutin oluşturmaya çalışıyorum ama anlamıyor şu an herhalde veya işime gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?