- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #3.261
Kizlar merhaba 5 haftalik hanileym ..ozel sektorde calisiyrum ve coook fazla beyazim var normalde her ay diplerini orjinal sacimin rengine boyatirdim.ama simdi korkuyrum.bugun boya aldim ama kullanmadan bi sorayim dedim.sixler ne yaptinoz boyayan varmi aranizda???
Kizlar merhaba 5 haftalik hanileym ..ozel sektorde calisiyrum ve coook fazla beyazim var normalde her ay diplerini orjinal sacimin rengine boyatirdim.ama simdi korkuyrum.bugun boya aldim ama kullanmadan bi sorayim dedim.sixler ne yaptinoz boyayan varmi aranizda???
Arkadaşlar merhaba... ben de 6 hafta 6 günlük hamileyim...dün koyu kıvamlı az bi kanamam olduçok ağladım...tatil olduğu için kendi doktoruma da ulaşamadım mecburen doğum evindeki nöbetçi dr a muayene oldum...ultrasonla baktı bebek duruyo ama kanama her zaman düşük tehditi demektir dedi...kafama takılan benim progestan seviyem ölçülmemiş olduğu halde progestan ilaç verdi hem de progestan iğne yazdı... kanamanın nedeniyle ilgili net bişi de demiyolar..çok tedirginim her dk bebeğimi kaybetme korkusu yaşıyorum (
Arkadaşlar merhaba... ben de 6 hafta 6 günlük hamileyim...dün koyu kıvamlı az bi kanamam olduçok ağladım...tatil olduğu için kendi doktoruma da ulaşamadım mecburen doğum evindeki nöbetçi dr a muayene oldum...ultrasonla baktı bebek duruyo ama kanama her zaman düşük tehditi demektir dedi...kafama takılan benim progestan seviyem ölçülmemiş olduğu halde progestan ilaç verdi hem de progestan iğne yazdı... kanamanın nedeniyle ilgili net bişi de demiyolar..çok tedirginim her dk bebeğimi kaybetme korkusu yaşıyorum (
Geçmiş olsun canım. Progstanı tutunması için veriyorlar. Testını çoğu doktor yapmıyor. İçin rahat olsun. İlacını al be dinlen sen.Arkadaşlar merhaba... ben de 6 hafta 6 günlük hamileyim...dün koyu kıvamlı az bi kanamam olduçok ağladım...tatil olduğu için kendi doktoruma da ulaşamadım mecburen doğum evindeki nöbetçi dr a muayene oldum...ultrasonla baktı bebek duruyo ama kanama her zaman düşük tehditi demektir dedi...kafama takılan benim progestan seviyem ölçülmemiş olduğu halde progestan ilaç verdi hem de progestan iğne yazdı... kanamanın nedeniyle ilgili net bişi de demiyolar..çok tedirginim her dk bebeğimi kaybetme korkusu yaşıyorum (
günaydın arkadaşlar
yeni gelip bilgilerini yazanları listeye ekledim
hg sefa getirdiniz..
ben bugün yataktan kalkmak istemiyorum
sabah çorba yaptım içtim ama yetmedi canım aslında bişeyler yemek istiyor ama yapmaya halim yok
ahh keşke aileme yakın olsaydım şimdi ben yatardım çeşit çeşit yemekler önüme gelirdi
kızlar hayırlı günler nasılsınz.....
Geçmiş olsun canım. Progstanı tutunması için veriyorlar. Testını çoğu doktor yapmıyor. İçin rahat olsun. İlacını al be dinlen sen.
Selam canım. Elinin altında ceviz badem bulundur boyle durumlarda at agzına. Dısardan balık soyle. Palamut omurga gelişimi için çok iyi. Bebişlerimizin ilk omurgaları oluşuyor. Bol bol tüketmek gerek. Diğer arkadaşlarada tavsiye ediyorum. Laktozsuz sıfır yAğlı sutler var onlardan gunde 1 bardak içmemiz gerek. Ben aklıma geldikçe yazarım. 😄
günaydın arkadaşlar
yeni gelip bilgilerini yazanları listeye ekledim
hg sefa getirdiniz..
ben bugün yataktan kalkmak istemiyorum
sabah çorba yaptım içtim ama yetmedi canım aslında bişeyler yemek istiyor ama yapmaya halim yok
ahh keşke aileme yakın olsaydım şimdi ben yatardım çeşit çeşit yemekler önüme gelirdi
teşekkürler
canımız çok şey istiyor ama yapmaya halimiz olmuyor.bende aileme uzağım ne yazık ki..
ne güzel olurdu yattığımız yerden önümüze gelse bir sürü yemek
öyle olduğu zaman bu ilk zamanlatım zorluğu da çabuk geçiyor
çünkü başkasının yaptığı yemeği güzelce yeniliyor, bol bol dinlenmeye vakit oluyor
e vücut besinini tam aldığı için hemen toparlanıyor..
oğlumun okulu olmasa şimdi de giderdim ama 15 tatili beklemek zorundayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?