- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #3.181
gunaydın su hafta sonu bır bana gelmıyo uykum var:26:gunaydin anne adaylari bebisler nasil.. Calisan annelere de gunaydin.. Haftasonu ne guzel ya doyana kadar uyumak falan cok iyi geldi..
gunaydın su hafta sonu bır bana gelmıyo uykum var:26:
1 gun ızın hıcbırseyıme yetmıyo uyku uyusam eve yetemıyorum eve yetsem zombı gıbı dolasıyorum offf
yok guselım vermez babam cok katı bu konularda ...[sıze=2]canım yıl sonu işleriniz yoğundur ama ocak ortası gibi hafifler diye düşünüyorum babandan izin istesen bi kaç gün vermez mi en azından öğlene kadar çalışmasan dinlenirsin biraz ..
Bu arada hamile değilim zıpladım konuya kusura bakmayın..[/sıze]
Canimm yaaa bukadar yogunmu babanda islergunaydın su hafta sonu bır bana gelmıyo uykum var:26:
1 gun ızın hıcbırseyıme yetmıyo uyku uyusam eve yetemıyorum eve yetsem zombı gıbı dolasıyorum offf
yok guselım vermez babam cok katı bu konularda ...
Maf durumdayım psıkolojık olarakta
Sevındım adına cnm keske bende hamıle olmasaydım
canimm yaaa bukadar yogunmu babanda isler
arkadasin dedigi gibi baban yani bugun bari calisma.
Ben evde oturuyorum inan oturmaktan yatmaktan bunaldim vakit gecmiyo cunku bide sersem gibi oluyorum.ahsap boyamakla gecirmeye calisiyorum :)
ecmelllllllll cabuk tovbe deeeeee
Moralım cok kotu direnecek gucum kalmadı
Moralım cok kotu direnecek gucum kalmadı
ellerım ayaklarım buz ınsan gıbı konusup davranmaktan yoruldum arkadaşlar uzunca bır sure yazmadan takıp edıcem umarım yanlış bırsey yapmam bu zaman dılımınde kendınıze ıyı bakın aranızda sessız sedasız sıze bakıcam konustukca yazıstıkca dırencım azalıyo sankı ayakta duracak halım bıle yokken.........
ellerım ayaklarım buz ınsan gıbı konusup davranmaktan yoruldum arkadaşlar uzunca bır sure yazmadan takıp edıcem umarım yanlış bırsey yapmam bu zaman dılımınde kendınıze ıyı bakın aranızda sessız sedasız sıze bakıcam konustukca yazıstıkca dırencım azalıyo sankı ayakta duracak halım bıle yokken.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?