2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

acıktım sankim 3 gündür sabahları kahvaltı yapmıyorum
Ben hiç kahvaltı yapmıyorum tek yapamıyorum dışarıdan börek poğaça falanda yemiyorum zararlı kiloda aldırıyor o yüzden evlenince inşallah ya evde yapacağız nişanlımla çıkmadan ya ben börek poğaça sandviç tarzında yapıp yanımıza alacağız

Yok kuzum bende yaptığımda zaten börek falan yemiyorum midem almıyo. Evlenince nasıl oluruz bilmiyorum benim nişanlımda hiç yapmaz kahvaltı

acıktım sankim 3 gündür sabahları kahvaltı yapmıyorum

Ama kahvaltı en önemli öğün

Hafta sonu çok güzel keyif kahvaltısı yapıyorum. Bazen iş yerinden arkaşlarlada gidiyoruz ama nedense bu aralar istemiyor kuzum Arkideşlerimde anlamış olacak ki Cuma günü iş yerinde kahvaltı yapıcaz ona göre canım istemiyo demek yok diyolar. Dedim tamam yaparız da neden şimdiden söylüyosunuz kendini hazırla diye diyolar

Evet en sevdigim ögündür kahvaltı akşam bazen yemek istemiyor canım kahvaltı tarzı yapalım diyorum annemeHafta sonları yayıla yayıla yaparız ama hafta içi işte işe getireceğiz büyük ihtimal bir poğaçayla sandviçle de ne kadar kahvaltı olursa artık
Evet kuzum öyle olabilir. Sabah kalkınca insanın canı birşey istemiyor ki
Ben yerim yanımda biri yese ben akşam bile aniden uyanıp yemeye devam eden bir insanım

maşallah sana kuzum

3 gün yemek yeme

Dal gibisin.Hiç belli olmuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…