- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın kuzum
Günaydın canım hayırlı olsun tebrik ederim çok sevindim
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Tebrikler kuzumHerkese günaydıııınnn.
Ben terfi ettim kızlaaarr
Günaydin canlarimmm nasilsiniz ?? Ay Mrs Sahin senin bu resimlerde enerjimi yükseltiyor sagol kuzumm
Nasılsın kuzum
Günaydın canım hayırlı olsun tebrik ederim çok sevindim
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Tebrikler kuzum
Çok sevindim canım benim
İyiyim kuzum seni sormalı
Çokta güzel gider inşallah canım bu sene bizim senemiz olacak inşallah
Evet hatta yarıladık sayılır hafta biteydi iyiydiBende iyiyim sagol :)
Yeni bir gün basliyor iste
Bende iyiyim kuzum çok şükürİyiyim kuzum seni sormalı
Çokta güzel gider inşallah canım bu sene bizim senemiz olacak inşallah
Evet hatta yarıladık sayılır hafta biteydi iyiydi
Bende iyiyim kuzum çok şükür
acıktım sankim 3 gündür sabahları kahvaltı yapmıyorumÇokta güzel gider inşallah canım bu sene bizim senemiz olacak inşallah
Evet hatta yarıladık sayılır hafta biteydi iyiydi
Bende iyiyim kuzum çok şükür
Ben hiç kahvaltı yapmıyorum tek yapamıyorum dışarıdan börek poğaça falanda yemiyorum zararlı kiloda aldırıyor o yüzden evlenince inşallah ya evde yapacağız nişanlımla çıkmadan ya ben börek poğaça sandviç tarzında yapıp yanımıza alacağızacıktım sankim 3 gündür sabahları kahvaltı yapmıyorum
Yok kuzum bende yaptığımda zaten börek falan yemiyorum midem almıyo. Evlenince nasıl oluruz bilmiyorum benim nişanlımda hiç yapmaz kahvaltıBen hiç kahvaltı yapmıyorum tek yapamıyorum dışarıdan börek poğaça falanda yemiyorum zararlı kiloda aldırıyor o yüzden evlenince inşallah ya evde yapacağız nişanlımla çıkmadan ya ben börek poğaça sandviç tarzında yapıp yanımıza alacağız
Benim nişanlımda yapmıyor benim gibi birbirimizi yedirmeye çalışcaz işte iş yerinde yiyor ama 1 saat sonra falan olmadı yanında götürecekYok kuzum bende yaptığımda zaten börek falan yemiyorum midem almıyo. Evlenince nasıl oluruz bilmiyorum benim nişanlımda hiç yapmaz kahvaltı
acıktım sankim 3 gündür sabahları kahvaltı yapmıyorum
Ben hiç kahvaltı yapmıyorum tek yapamıyorum dışarıdan börek poğaça falanda yemiyorum zararlı kiloda aldırıyor o yüzden evlenince inşallah ya evde yapacağız nişanlımla çıkmadan ya ben börek poğaça sandviç tarzında yapıp yanımıza alacağız
Evet kuzum öyle olabilir. Sabah kalkınca insanın canı birşey istemiyor kiBenim nişanlımda yapmıyor benim gibi birbirimizi yedirmeye çalışcaz işte iş yerinde yiyor ama 1 saat sonra falan olmadı yanında götürecek
Hafta sonu çok güzel keyif kahvaltısı yapıyorum. Bazen iş yerinden arkaşlarlada gidiyoruz ama nedense bu aralar istemiyor kuzum Arkideşlerimde anlamış olacak ki Cuma günü iş yerinde kahvaltı yapıcaz ona göre canım istemiyo demek yok diyolar. Dedim tamam yaparız da neden şimdiden söylüyosunuz kendini hazırla diye diyolarAma kahvaltı en önemli öğün
Evet en sevdigim ögündür kahvaltı akşam bazen yemek istemiyor canım kahvaltı tarzı yapalım diyorum annemeHafta sonları yayıla yayıla yaparız ama hafta içi işte işe getireceğiz büyük ihtimal bir poğaçayla sandviçle de ne kadar kahvaltı olursa artıkAma kahvaltı en önemli öğün
Ben yerim yanımda biri yese ben akşam bile aniden uyanıp yemeye devam eden bir insanımEvet kuzum öyle olabilir. Sabah kalkınca insanın canı birşey istemiyor ki
maşallah sana kuzumEvet en sevdigim ögündür kahvaltı akşam bazen yemek istemiyor canım kahvaltı tarzı yapalım diyorum annemeHafta sonları yayıla yayıla yaparız ama hafta içi işte işe getireceğiz büyük ihtimal bir poğaçayla sandviçle de ne kadar kahvaltı olursa artık
Ben yerim yanımda biri yese ben akşam bile aniden uyanıp yemeye devam eden bir insanım
Hafta sonu çok güzel keyif kahvaltısı yapıyorum. Bazen iş yerinden arkaşlarlada gidiyoruz ama nedense bu aralar istemiyor kuzum Arkideşlerimde anlamış olacak ki Cuma günü iş yerinde kahvaltı yapıcaz ona göre canım istemiyo demek yok diyolar. Dedim tamam yaparız da neden şimdiden söylüyosunuz kendini hazırla diye diyolar
Evet en sevdigim ögündür kahvaltı akşam bazen yemek istemiyor canım kahvaltı tarzı yapalım diyorum annemeHafta sonları yayıla yayıla yaparız ama hafta içi işte işe getireceğiz büyük ihtimal bir poğaçayla sandviçle de ne kadar kahvaltı olursa artık
Ben yerim yanımda biri yese ben akşam bile aniden uyanıp yemeye devam eden bir insanım
Olabilir3 gün yemek yeme
Dal görmesem inancam kız bu biraz kalın köklü bir ağaç gibiDal gibisin.Hiç belli olmuyor:)