- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Aklımda tutayım sağol canım Haziran canım nasipseSen nasılsın nasıl gidiyor
Gayet iyi. İşten sıkılıyorum arada bi. Çalışmak istemiyorum.
Eeee nelerin eksik nelerin hazır şimdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklımda tutayım sağol canım Haziran canım nasipseSen nasılsın nasıl gidiyor
Harıl harıl çeyiz eksiklerimi araştırmaktayım Sen nasılsın kuzucumNasılsınız kızlar
Çeyiz topiğime aldıklarımı koydum canım göz gezdirmek istersenEvimiz yok ona bakılacak davetiye nikah şekeri kına detayları bohça bindallı gelinlik damatlık falan yok Çalışma odamız perde halılar yemek masası tv sehpası orta sehpa eksik diğer ıvır zıvırlar mesela blender setim ekmek kızartma makinem ve aksesuar falan eksik ne çok eksik varmış İyi olmana sevindim bende hiç istemiyorum ama çalışıyorum mecbur çok zengin olsam da yesem içsem gezsem alışveriş yapsam tatil yapsam ohhGayet iyi. İşten sıkılıyorum arada bi. Çalışmak istemiyorum.
Eeee nelerin eksik nelerin hazır şimdi?
Harıl harıl çeyiz eksiklerimi araştırmaktayım Sen nasılsın kuzucum
Bende öyleyim kuzu çok ufak detaylarda değilim. Biliyosun genelde büyükleri bitirme çabasındaydım. Çok şükür elektrikli aletlerim bitti süpürgem hariç tabi.Çeyiz topiğime aldıklarımı koydum canım göz gezdirmek istersenEvimiz yok ona bakılacak davetiye nikah şekeri kına detayları bohça bindallı gelinlik damatlık falan yok Çalışma odamız perde halılar yemek masası tv sehpası orta sehpa eksik diğer ıvır zıvırlar mesela blender setim ekmek kızartma makinem ve aksesuar falan eksik ne çok eksik varmış İyi olmana sevindim bende hiç istemiyorum ama çalışıyorum mecbur çok zengin olsam da yesem içsem gezsem alışveriş yapsam tatil yapsam ohh
Bende iyiyim kuzum çeyiz eksiğim çok ama yapmıyorum para kalmadıdüğünü sağsalim yapalım diye uğraşıyoruz en azından büyük parçaları bitirelim falanda ufaklar artık evlenince nasipse
Benimde yok sen dedin aklıma geldi sahan setim yok benim Hisarın beğenmiştim 3 lü 99 TL idi sanırım onu almam gerek Çkb olarak ben porland aldım kuzum ne kadar iyidir bilemiyorum ama bir bak istersen uygundu ben aldığımda 120 TL civarlarındaydı indirimdeydi ama zaten şu aralar hep indirimde porlandBende öyleyim kuzu çok ufak detaylarda değilim. Biliyosun genelde büyükleri bitirme çabasındaydım. Çok şükür elektrikli aletlerim bitti süpürgem hariç tabi.
Onun dışında bi türlü kendime günlük çatal bıçak takımı bulamadım. Nehir markasını istiyorum onda da bıçak yok Her yerde de bulamıyosun sadece bıçaklarını ve pahalılar zaten. Bir kaç marka var. Duymadım isimlerini ama gidip incelemem lazım.
Mutfakta şu sıralar baktığım sahan seti olayı var bide. Yemek artıklarının saklanması En düşük sahan seti 120 tl neredeyse. Ben bi markada sahan seti ile aynı boyutlarda fakat derinliği biraz daha fazla olan 3 lü tencere seti buldum. Fiyatıda 90 tl. Onu mu alsam diye düşünüyorum. Kafamda deli sorular yani
Hafta sonu oturduğum semtteki kocaman bir pazar kuruluyo oraya gidicem. Mutfağımın ufak tefeklerini almayı düşünüyorum Durdukça beni rahatsız ediyo. Ne bir rendem ne bir süzgecim nede plastik kabım var
Şuanda beğendiğim hisar seti 207 TL ye çıkmış yuh diyorum başkada birşey demiyorum çok bekler daha almamıBenimde yok sen dedin aklıma geldi sahan setim yok benim Hisarın beğenmiştim 3 lü 99 TL idi sanırım onu almam gerek Çkb olarak ben porland aldım kuzum ne kadar iyidir bilemiyorum ama bir bak istersen uygundu ben aldığımda 120 TL civarlarındaydı indirimdeydi ama zaten şu aralar hep indirimde porland
Pazardan alacaklarımda var tabi benimde plastik kabım falan yok saklama kabı olarak 3lü bir takım var başka da yok makarna süzgecidir kesme tahtasıdır yok yok
Benimde yok sen dedin aklıma geldi sahan setim yok benim Hisarın beğenmiştim 3 lü 99 TL idi sanırım onu almam gerek Çkb olarak ben porland aldım kuzum ne kadar iyidir bilemiyorum ama bir bak istersen uygundu ben aldığımda 120 TL civarlarındaydı indirimdeydi ama zaten şu aralar hep indirimde porland
Pazardan alacaklarımda var tabi benimde plastik kabım falan yok saklama kabı olarak 3lü bir takım var başka da yok makarna süzgecidir kesme tahtasıdır yok yok
Şuanda beğendiğim hisar seti 207 TL ye çıkmış yuh diyorum başkada birşey demiyorum çok bekler daha almamı
99 tl diyince bende bi bakıyım dedim ama o kadar baktım yok yani öyle uygunu Bende bi tane beğendim hem plastik kapakları var hem tencere kapakları çok güzeldi. Ama ateş pahası
Kuzum ben tamamı çelik istiyorum. Porselen yada plastik saplı istemiyorum
Ah kuzum sanırım kampanyasını kaçırdık şuanda kafamı duvara vurmak istiyorum
Çkb takımınımı öyle istiyorsun canım benim aldığım plastik değil mika gibi değişik birşey resmini görmüştün zaten Günlük takımya sapları renkli olsun kuzum plastik olmasında diğerleri olabilir bence
Tamam çelik olsun
Cıks Çelik istiyom
Kuzu essede bi sahan seti buldum çelik 3 lü 79 Tl Acep nasıldır ki
Tamam çelik olsun
Esse de normal bir yer kuzum Korkmazında vardı çok pahalı değildi ama bende en son 1 tane alcam pazardan onunla idare edeceğim Cemin falan vardı set halinde çokda uygundu çelik istiyorum ben
Olmuyor canım o yüzden çok pahalısına gerek yok normal bir set alalım
Yok kuzum Korkmaza falan girmeye gerek yok Pahalı onlar. Hem bununla yemek yapmıycam ki ben. Yemek ısıtmak ve dolapta muhafaza etmek amaçlı alıcam. Ah emaye bulsam da ondan alsam keşkeeee Anneminkiler öyle yıllardır kullanıyor hiç mi olmaz bişey
Aynen kuzum Emaye tencerelere sardım şuan çok cicilerOlmuyor canım o yüzden çok pahalısına gerek yok normal bir set alalım
Çok tatlılar gerçekten kuzum şirin şeylerAynen kuzum Emaye tencerelere sardım şuan çok ciciler
evettÇok tatlılar gerçekten kuzum şirin şeyler
Kızlar merhaba. Bİr uğrayayım dedim gene.
Kocaman büyük ağır ve köşeli orta sehpa almayın. Çekmesi kaldırması temizlemesi çok zor vallahi. Bizimki tamamen böyle.
Salonda otururken orta sehpayı önümğze çekiyoruz ama zor oluyor. Altını süpürmesi ayrı işkence. Bide köşelerine bacaklarımı çarpıyorum. Çocuk olursa kaldırcam sehpayı. Kafasını vurur çocuk.
Nasılsınız kızlar
Çeyiz topiğime aldıklarımı koydum canım göz gezdirmek istersenEvimiz yok ona bakılacak davetiye nikah şekeri kına detayları bohça bindallı gelinlik damatlık falan yok Çalışma odamız perde halılar yemek masası tv sehpası orta sehpa eksik diğer ıvır zıvırlar mesela blender setim ekmek kızartma makinem ve aksesuar falan eksik ne çok eksik varmış İyi olmana sevindim bende hiç istemiyorum ama çalışıyorum mecbur çok zengin olsam da yesem içsem gezsem alışveriş yapsam tatil yapsam ohh
Bende iyiyim kuzum çeyiz eksiğim çok ama yapmıyorum para kalmadıdüğünü sağsalim yapalım diye uğraşıyoruz en azından büyük parçaları bitirelim falanda ufaklar artık evlenince nasipse
Iyilik senden kuzum ? Orda saat 5.30. Ofisten çikmissindir sen simdik
Kuzummm simdi eksiklerini listeledin yaa, bende böyle oldu Benim de çoook eksigim var listene bakarsam, daha da eklerim... Ve 1 ay sonra evleniyorummmmm
Ben 18:15 de çıkıyorum canım o yüzden biraz daha zamanım var Bende de daha çok eksik var aksesuarlarıma bazı mutfak eşyalarıma hiç girmedim orada büyük parçaları alsak şükredeceğim artık nasip bazıları da evlendikten sonra artık ne yapalım kendimizi fazla kasamayız ki