Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)
- Konu Sahibi YEKTA61
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Fuar ne zaman bebeğim bende gitmek istiyorumKızlar size bi sorum olacak. Günlük yemek takımım 6 kişilik ya benim, bulaşık açısından sıkıntı olur demiştik. Bu aldığımla tamamen alakasız başka bi takım daha alsam 6 kişilik, ikisini farklı farklı kullanırım, kalabalık olduğunda zaten misafir takımını çıkarır kullanırım diyorum ne dersiniz? Bir de acele etmeyeyim fuardan alayım diyorum bu seti de, orada çok çeşit olacak gözüm döner zaten.
- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Hoşgeldin :)Fuar ne zaman bebeğim bende gitmek istiyorum
12-16 şubatta
- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
İşte bu cicileer greenandblue
Eklentiler
- 24 Kasım 2015
- 29
- 4
- 36
- 40
Öncelikle herkese merhaba. Ben de 2015 geliniyim. Hatta evlilik hazırliklarıyla ilgili bir blog hazırladm. Bu baslıgi görunce birseyler paylaşmak istedim. Bu benim kahvaltı takımım schffer dan almıstım. Yemek takımlarım da ordan. Çok memnunum.
Eklentiler
- 8 Aralık 2014
- 1.637
- 1.641
- 158
Benimki de shaffer canım aynı kare ama modelim kelebekli vs:) güle güle kullanÖncelikle herkese merhaba. Ben de 2015 geliniyim. Hatta evlilik hazırliklarıyla ilgili bir blog hazırladm. Bu baslıgi görunce birseyler paylaşmak istedim. Bu benim kahvaltı takımım schffer dan almıstım. Yemek takımlarım da ordan. Çok memnunum.
- 24 Kasım 2015
- 29
- 4
- 36
- 40
Çok teşekkür ederimBenimki de shaffer canım aynı kare ama modelim kelebekli vs:) güle güle kullan
- 24 Kasım 2015
- 29
- 4
- 36
- 40
Ne oldu sonuçlandı mı? Ben hep alışveriş yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Umarım hemen çözülür.dekorazon peşindeyim
- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
sonuçlandı ama baya eski bir konuydu takiptemiydiniz yenimi gördünüz :)Ne oldu sonuçlandı mı? Ben hep alışveriş yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Umarım hemen çözülür.
yaa kızlar burda önceden nişan düğün takvimi yapılırdı...işte sevdiceğiyle evlenmesine şu kdar gün kaldı gibi çıkardı her yorumun altında...gelinli damtlı figürler vardı...onlar yokmu artk
Merhaba kızlar, bende aynı sayacı istiyorum hamilelik takvimi gibi amaa nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuzzzz
- 25 Eylül 2016
- 2
- 0
- 1
- 30
bu takıma bayıldım acaba nerede satılıyor bir bilginiz var mı coook onemlı :)bende takımları begenmediğim için istemiyorum canım bide çok yer kaplıyolar
oturma odası için köşeli takım istiyorum :)