- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bronzum naber nasılsın?
canım tebrik ederim bi yastıkta kocayın
Günaydın hayırlı haftalar herkese barış içinde bir hafta olsun güzel haberler alalım inşallah
Mrs Sahin kuzucum düğünü yaptın şuanda kınan düğününü yaptın balayında inşallah çok güzel geçer herşey gönlünce olsun canım arkadaşım
bizde istiyorduk ama kurbana girdik,bi yere kımıldayamayız
Kuzum hoşgeldin Rabbim mutluluğunuzu daim etsinResimlerden herşeyin şahane olduğu belli oluyordu canımcım çok sevindim güzel geçmesine zaten demiştik o kadar hazırlıktan sonra güzel geçmemesi mümkün değilHerşey gönlünce olsun canımKızlar hepinize çookk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Kına, düğün, balayı, bayram derken tüm tatiller bitti. Çok şükür herşeyim çok güzel geçti hatırladıkça gülümsediğim günler oldu hepsi de Balayımız harikaydı epey bronzlaştım demekki herkes kara kız olmuşsun diyor Ama ben çok sevdim böyle kendimi
Evliliğim çok güzel gidiyor, evime alıştım, eşime alıştım ama nedense hala evlendiğimize inanamıyoruz Evlilik çoookk güzel. Rabbim herkese sevdiğiyle nasip etsin inşallah
Kuzum hoşgeldin Rabbim mutluluğunuzu daim etsinResimlerden herşeyin şahane olduğu belli oluyordu canımcım çok sevindim güzel geçmesine zaten demiştik o kadar hazırlıktan sonra güzel geçmemesi mümkün değilHerşey gönlünce olsun canım
Kuzum 2014-2015 gelinleri var orada toplandık gibi genelde eskiden burada takılan arkadaşlarda orada mesela istersen sende oraya gelebilirsin ayrıca açmak istersen aç tabi oraya da gelirim ben her yerdeyim
Sağol kuzum benim çok şükür her bişey gönlüme göre oldu Rabbime şükürler olsun
Bundan sonra evlerimiz ile alakalı konuşabiliriz bende evlendiğime göre Hatta bence kendimize yeni bir topic açalım ?
Bende oraya geleyim kuzu herkes orada toplandıysaKuzum 2014-2015 gelinleri var orada toplandık gibi genelde eskiden burada takılan arkadaşlarda orada mesela istersen sende oraya gelebilirsin ayrıca açmak istersen aç tabi oraya da gelirim ben her yerdeyim
Ben bulamadım kuzu sayfayı. Beni etiketle de geleyimKuzum 2014-2015 gelinleri var orada toplandık gibi genelde eskiden burada takılan arkadaşlarda orada mesela istersen sende oraya gelebilirsin ayrıca açmak istersen aç tabi oraya da gelirim ben her yerdeyim