- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Yaniii ! Öyle diyorum ama yine de burada ki çeyiz topiklerine baktigimda strese giriyorum... Bazilari o kadar detaya inmis ki... Ben daha buyuk parçalari halletmedim yaaw
Detaylar yorucu canım gerekte yok ben çok detaycı bir insanım ama bende girmedim mesela gerçi paramda yetmediEvimize girdiğimizde nasipse ne eksik alırız bazı şeyler ev bulunduktan sonra ayarlansa daha güzel olur özellikle aksesuarlardan mesela ben çokluğu sevmem karışıklıktan nefret ederim sade öz ama işe yarayan şeyleri tarcih etmeye çalışırım herkesin yapısı farklı tabisi
Ayni kafadayiz desene
Ama dogru para dayanmiyor bu çeyiz olayina
Zor zor erkeklerin işi daha basit büyük parçaları alıyorlar kurtuluyorlar ıncık cıncık ne varsa bizde
Aynen canım zaten biz araştırmacı detaycı olduğumuz için onlardan önce araştırıp önlerine sunmuş oluyoruzVallah hiç bu kadar strese de girmiyorlardir
günaydınlar kızlarGünaydın herkese
iyim canım sen nasılsınNasılsın canım
Bende iyiyim çok şükür canımiyim canım sen nasılsın
neler yapıosun bakalım nasıl gidyor safak saymakBende iyiyim çok şükür canım
Güzel gidiyor canım hep kafam yogun ve hep yorgunum sadeceneler yapıosun bakalım nasıl gidyor safak saymak
benim su an çok durgun 7 ay var ve kimse hiç bişi yapmıyorGüzel gidiyor canım hep kafam yogun ve hep yorgunum sadeceSenin nasıl gidiyor
benim su an çok durgun 7 ay var ve kimse hiç bişi yapmıyorbu zmanları geciren biri olarak normal mi?
tebrik ederim canımHerkese günaydıııınnn.
Ben terfi ettim kızlaaarr
Günaydın herkese
günaydınlar kızlar
Günaydın Hanımlar
Şafak 64 Uşak
Herkese günaydıııınnn.
Herkese günaydıııınnn.
Günaydın Hanımlar
Şafak 64 Uşak
Günaydın canım hayırlı olsun tebrik ederim çok sevindimHerkese günaydıııınnn.
Günaydin canlarimmm nasilsiniz ?? AyMrs Sahin senin bu resimlerde enerjimi yükseltiyor sagol kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?