- 7 Mart 2016
- 166
- 31
- 13
\/Video Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1463495506"}}}">
Merhaba;
Sanırım bütün anneler aynı. Benim iki düğünüm olucak eşimin ailesi memlekette yaşıyor. Benim ailemle farklı yerler olduğu için iki düğüne karar verdik. Tekrar bi kına istemyorum ama annem illa kına olmadan olmaz diyor. Bende sizin gibi ne yapıcağımı bilemeyecek durumdayım
merhabalar kızlar 2016 gelini olarak aranıza katıldım 2 eylülde düğünüm
kına yapmak istemiyorum bende
düğünüm yemekli ve güzel bi yerde
kendi tarafım kalabalık değil babam tek çocuk anneminde 2 erkek kardeşi var kuzen falanda yok bizde küçükler
erkek tarafı çok olmasa da kalabalık kına yapmayı düşünmedim o yüzden şimdi en kötü yerler bile kiraya 1.5 diyor
organizasyonu vs derken 5 bini buluyor bi kına resmen düğün parası
ama annem çok istiyor ne yapacağım bilemedim
ankarada memnun kaldığınız kına organizasyon şirketi var mı bildiğiniz
aslında organisyon şirketini de kendimce boş buluyorum iki davul çalmaya oynamaya geliyorlar 2 bin lira alıp gidiyorlar
kınacı çağırıyorsun insanlar eline kına yaptırmaktan sahne de oynamıyor
öyle kahve veya düğün salonundan bozma bi yerde yapmak da istemediğim için istediğim yerler pahalı oluyor o yüzden hiç yapmayım diyorum ama ah annem kınasız olmaz içimde kalmasın diye tutturdu
Merhaba;
Sanırım bütün anneler aynı. Benim iki düğünüm olucak eşimin ailesi memlekette yaşıyor. Benim ailemle farklı yerler olduğu için iki düğüne karar verdik. Tekrar bi kına istemyorum ama annem illa kına olmadan olmaz diyor. Bende sizin gibi ne yapıcağımı bilemeyecek durumdayım