• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yaniii ! Öyle diyorum ama yine de burada ki çeyiz topiklerine baktigimda strese giriyorum... Bazilari o kadar detaya inmis ki... Ben daha buyuk parçalari halletmedim yaaw :KK51:

Detaylar yorucu canım gerekte yok ben çok detaycı bir insanım ama bende girmedim mesela gerçi paramda yetmedi :KK70:Evimize girdiğimizde nasipse ne eksik alırız bazı şeyler ev bulunduktan sonra ayarlansa daha güzel olur özellikle aksesuarlardan mesela ben çokluğu sevmem karışıklıktan nefret ederim sade öz ama işe yarayan şeyleri tarcih etmeye çalışırım herkesin yapısı farklı tabisi :KK23:

Detaylar yorucu canım gerekte yok ben çok detaycı bir insanım ama bende girmedim mesela gerçi paramda yetmedi :KK70:Evimize girdiğimizde nasipse ne eksik alırız bazı şeyler ev bulunduktan sonra ayarlansa daha güzel olur özellikle aksesuarlardan mesela ben çokluğu sevmem karışıklıktan nefret ederim sade öz ama işe yarayan şeyleri tarcih etmeye çalışırım herkesin yapısı farklı tabisi :KK23:

Ayni kafadayiz desene :KK5:
Ama dogru para dayanmiyor bu çeyiz olayina :KK53:

benim su an çok durgun 7 ay var ve kimse hiç bişi yapmıyor:KK45: bu zmanları geciren biri olarak normal mi?

Canım kişiye göre değişir bu eğer birşeyler olsun istiyorsan itekleyeceksin erkekler başka türlü yapmaya kalkmazlar son ay alınsa hepsi daha iyi onlara göre ama şuda var bizim gibi taksit ödeyecekseniz eşyalarınızı alın derim en azından borçları azalır ama nakit olacaksa ya da aileler alacaksa son 2-3 ayda da alınır eve yerleşir büyük ihtimal bizim kendimiz yaptığımızdan 6-7 ay varken beyaz eşyayı yatak odasını köşe takımını falan aldık çünkü son 1-2 ayda full ev bakacağız bunu da düşündük :KK59:

Günaydın Hanımlar :KK25:

Şafak 64 Uşak En Büyük TÜRKİYE

usak-1.jpg

Back