• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar bi şey sorcam.Nette tesadüfen almak istediğim bornozun ihraç fazlasını buldum.Nerdeyse 4'te 1'i fiyatına.Sizce ne yapayım?

Kizlar, yardim edin bana !!
El mixeri almak istiyorum ama bi de buyuk dograyicisi olsun istiyorum...
Herkes Braun Multiquick'ten bahsediyor Ceyiz bölümünde... Multiquick 5 güzelmis, resmi su :

Braun multiquick 5 MR570.JPG

Sizce nasildir ? Baska marka veya model var mi aklinizda ?

Hep elimin altinda olacak küçük el dograyicim var zaten öyle sogan felan dogramak için, annem almisti, onunda resmini koyayim :

Seb mini dograyici.JPG

Herkes Braun Multiquick'ten bahsediyor Ceyiz bölümünde... Multiquick 5 güzelmis, resmi su :

Eki Görüntüle 1431655

Hep elimin altinda olacak küçük el dograyicim var zaten öyle sogan felan dogramak için, annem almisti, onunda resmini koyayim :

Eki Görüntüle 1431656

Ben bu konulara hiç girmedim:)

Ah canım kaderlerimiz aynı :KK48: Bende sırf bu sebeple kına günü gündüzden dış çekimi yaptırmayı düşünüyorum bir aksilik olmaz ise. Çünkü öbür türlü imkansız yetişmesi heleki İstanbul gibi bir yerde :eek:

Sizinde aklınızda kına günü çekim yaptırmak olabilir. Düğün sonrası düşünme derim neden dersen, oynayacaksın, terliyceksin, makyaj ister istemez akıcak, saçın bozulacak gelen gidene sarılmaktan, e salondan çıkarken ne kadar kendimizi tutsakta hüngür hüngür ağlamaktan kendimizi alamıycaz :KK16:

kına günü gelinlik giymicem ama ben oyüzden kına olucağı gün çekim olamzda düğünden snra tekrar kuaföre gidip makyajı falan düzelltirip sonra çekime gitmeyi düşünüyorum fakat güneş ışığı açısından sorunlar çıkmasından korkuyorum :( birde hiç araştırdınmı fiyatları nekadar dış çekimler

Akşam 5 ten sonra ışık açısından daha bile güzel olur dış çekim ama makyaj ve saça rötüş gerekebilir

makyaj için tekrar düğünden sonra kuaföre gidilir eğer sorun çıkarsa saça gelince tesettürlüyüm sorun çıkmaz inaşllah. Tek dert ettiğim güneş ışığı öğlen dahamı güzel olur

O konuda da haklısın kuzu çalışan insanın anne olması çok zorlayıcı:confused:

Evet kuzum :KK53:

Kızlar bi şey sorcam.Nette tesadüfen almak istediğim bornozun ihraç fazlasını buldum.Nerdeyse 4'te 1'i fiyatına.Sizce ne yapayım?

Güvenilir bir site ise telefon ile irtibata geçip herhangi bir sorun olup olmadığını sor defo gibi yani. Birde ürünü aldın diyelim beğenmedin yada bir başka birşey olsa değiştirme yada iade ihtimalin olup olmadığını sor canım :KK59:

Eki Görüntüle 1431655

Eki Görüntüle 1431656

Bende alacağım zaman çok fazla araştırdım. Ama bir türlü uygun fiyatlı tatmin edici bir ürün bulamamıştım. Bu gösterdiğin üründe çırpıcı çok dandik. O şekilde olanlar tel gibi oluyo ve sıçratıyo tavsiye etmem.

Ben tefalden aldım. Oldukça uyguna geldi bana indirimden dolayı. Baktığın ürünlerde mikser ucu 2 li olsun ona dikkat et canım :KK16:

kına günü gelinlik giymicem ama ben oyüzden kına olucağı gün çekim olamzda düğünden snra tekrar kuaföre gidip makyajı falan düzelltirip sonra çekime gitmeyi düşünüyorum fakat güneş ışığı açısından sorunlar çıkmasından korkuyorum :KK43: birde hiç araştırdınmı fiyatları nekadar dış çekimler

Gün ışığı açıcından skntı yaşayacağını sanmıyorum çünkü düğün yazın ve akşam neredeyse 8 e doğru hava kararıyor şuanki havaya aldanma:KK39:. Güzelde olur bence. Gün batımında bile fotonuz olur :KK8:

Güvenilir bir site ise telefon ile irtibata geçip herhangi bir sorun olup olmadığını sor defo gibi yani. Birde ürünü aldın diyelim beğenmedin yada bir başka birşey olsa değiştirme yada iade ihtimalin olup olmadığını sor canım :KK59:

Bende alacağım zaman çok fazla araştırdım. Ama bir türlü uygun fiyatlı tatmin edici bir ürün bulamamıştım. Bu gösterdiğin üründe çırpıcı çok dandik. O şekilde olanlar tel gibi oluyo ve sıçratıyo tavsiye etmem.

Ben tefalden aldım. Oldukça uyguna geldi bana indirimden dolayı. Baktığın ürünlerde mikser ucu 2 li olsun ona dikkat et canım :KK16:

Gün ışığı açıcından skntı yaşayacağını sanmıyorum çünkü düğün yazın ve akşam neredeyse 8 e doğru hava kararıyor şuanki havaya aldanma:KK39:. Güzelde olur bence. Gün batımında bile fotonuz olur :KK8:

saol içimi rahatlattın :) gün batımında resimde gerçekten güzel olur şimdi düşündümde :) :)

kızlar birde bu dış çekim fiyatları hakkında bilgisi olanda bilgi verebilirmi .
Bİ SORU DAHA :) çok oldum ama :):)
benim nişanlım Bursada ben Samsundayım düğün Samsunda olucak nikah işlemleri için nişanlım Bursadan gelicek kaç gün yeter bize işlemleri tamamlamak için sizce işyerinden kaç gün izin alsın acaba :) :) Bide aileden uzağa gitmek zormu insan çok zorluk çekiyormu napıcam bilmiyorum :( /: düşündükce kötü oluyorum

saol içimi rahatlattın :) gün batımında resimde gerçekten güzel olur şimdi düşündümde :) :)
Güzel ne kelime harika olur :KK49: Bir çok fotoğrafçı onu photoshop ile yaparken sen orjinal bir şekilde çekilmiş olucaksın :KK8:

benim nişanlım Bursada ben Samsundayım düğün Samsunda olucak nikah işlemleri için nişanlım Bursadan gelicek kaç gün yeter bize işlemleri tamamlamak için sizce işyerinden kaç gün izin alsın acaba :) :) Bide aileden uzağa gitmek zormu insan çok zorluk çekiyormu napıcam bilmiyorum :KK43: /: düşündükce kötü oluyorum

Ben yakın zamanda araştırma yaptım canım. İyi, kaliteli bir çekim istiyorsan eğer 900-1000 tl den başlıyor. Değişiklik gösteriyor her fotoğrafçıya göre :KK16:

Nikah işlemlerimizi henüz yapmadık biz ama gerekli bilgiye sahibim eğer ki kontrollü bir şekilde ilerlerseniz 1 günde bile yaparsınız ama aksilikleri düşünerekten 2 gün diyorum Hoppa nehirnil111 nehirnil111 en yakın nikah tarihi alan arkadaşımız oda bilgilendirir seni :KK39:

Ailemden sadece 10 dk yürüme mesafesine gelin gidiyorum. O duyguyu bilmiyorum ama evden ayrılacak olmak bile zor :110: Allah sabırlar versin bizlere

çok mutsuzdum bu konu yüzünden ama şuan gerçekten gülümsettin beni mutluyum artık sende hep mutlu ol inşallah :)
Bende yardımcı olabildiğim için çok mutlu oldum canım :KK19: Aklına ne takılırsa sorabilirsin sonuçta hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz. Hiç sıkılmadan bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz :KK39:

Duana da kocaman bir amiiiiinnnn diyeyim :KK16:

Sagol canim cevabin için, ben zaten bunu çirpicisi için almiyor, ben ikili çirpicilardan alacam fazla pahali olmayanlardan. Annemin var senelerdir kullaniyor pasta yapiminda felan , çok daha pratik oluyor. Ama mikser ucu derken neyden bahsediyorsun ? onu anlamadim canim , açar misin ? :KK60:

Ben yakın zamanda araştırma yaptım canım. İyi, kaliteli bir çekim istiyorsan eğer 900-1000 tl den başlıyor. Değişiklik gösteriyor her fotoğrafçıya göre :KK16:

Nikah işlemlerimizi henüz yapmadık biz ama gerekli bilgiye sahibim eğer ki kontrollü bir şekilde ilerlerseniz 1 günde bile yaparsınız ama aksilikleri düşünerekten 2 gün diyorum Hoppa nehirnil111 nehirnil111 en yakın nikah tarihi alan arkadaşımız oda bilgilendirir seni :KK39:

Ailemden sadece 10 dk yürüme mesafesine gelin gidiyorum. O duyguyu bilmiyorum ama evden ayrılacak olmak bile zor :110: Allah sabırlar versin bizlere

çok para yani dış çekim onu anlamış oldum :)
inşallah aksilikler çıkmazda 2günde hallederiz işlemleri çok zor evlenmek :):)

Aileden ayrılma konusuna gelince en iyisi şimdiden düşünmemek heralde . Sen şanslısın yakına gidiyosun negüzel :):)

gelinlik konusundada fikir almak istiyorum
sence hangi gelinlik
1.
2.
3.
4.

makyaj için tekrar düğünden sonra kuaföre gidilir eğer sorun çıkarsa saça gelince tesettürlüyüm sorun çıkmaz inaşllah. Tek dert ettiğim güneş ışığı öğlen dahamı güzel olur

Canım öğlen ışığı güzel olmaz. Ben kaç fotocuyla konuştuysam 5 ten sonraki ışık daha güzel diyor. Ağustosta hava 9 da kararıyor. Ayrıca havanın sıcaklığı da azalmış olacak.Gelinlikle bunalmazsın.Rahat ol.

benim nişanlım Bursada ben Samsundayım düğün Samsunda olucak nikah işlemleri için nişanlım Bursadan gelicek kaç gün yeter bize işlemleri tamamlamak için sizce işyerinden kaç gün izin alsın acaba :) :) Bide aileden uzağa gitmek zormu insan çok zorluk çekiyormu napıcam bilmiyorum :KK43: /: düşündükce kötü oluyorum

Ben fotolara çok önem veriyorum.2.500 lira vereceğiz biz ama toplam 3 ayrı çekim olacak.Save thedate, düğün hikayesi bi de trash the dress. Güzel bi çekim istiyosan 1.000-1.500 olur dış çekimler.

Farklı şehirlerde olanlar vekaletle bile nikah işlemlerini halledebiliyor ama kaç gün sürüyor bilmiyorum canım.

Aileden ayrılmaya gelince bence evliliğin en zor kısmı o zaten.Eşinle birbirinize destek olacaksınız.Zamanla alışırız umarım:KK42:

çok para yani dış çekim onu anlamış oldum :)
inşallah aksilikler çıkmazda 2günde hallederiz işlemleri çok zor evlenmek :):)

Aileden ayrılma konusuna gelince en iyisi şimdiden düşünmemek heralde . Sen şanslısın yakına gidiyosun negüzel :):)

gelinlik konusundada fikir almak istiyorum
sence hangi gelinlik
1.
2.
3.
4.

canım foto mu ekledin?
Görünmüyor hiçbiri.

Back