- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
Dal görmesem inancam kız bu biraz kalın köklü bir ağaç gibi
Hiç de değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dal görmesem inancam kız bu biraz kalın köklü bir ağaç gibi
Benim abim öyledirAnnemlerde şaşırlar bu halime hep
Gören göz güzel diyelim biz bunaHiç de değil.
Benim abim öyledir
Ben sevdiğim bir yemek olduğunda çok keyifle yemek yerim. Ama mesela bende de şöyle birşey var yemek yedikten sonra üstüne tatlı, meyve gibi birşey hayatta yiyemem yada abur cubur. En sevdiğim şeyide getirseler gözüm görmez Yiyebilmem için arasından rahat bi 5 saat geçmesi lazımGören göz güzel diyelim biz buna
Çok tuhaf bir durum ama yemek yemeyi çok seviyorum nadir tıka basa doyduğumu hissederim o yüzden zayıflayamıyorum
Kız insan 3 saatte yeniden acıkıyor nasıl 5 saat sen günde 2 ögün anca yiyorsun yani çerezi tatlıyı falan ne ara yiyorsun peki Bende hemen yemek üstüne yemem ama 1 saat sonra afiyetle yerimBen sevdiğim bir yemek olduğunda çok keyifle yemek yerim. Ama mesela bende de şöyle birşey var yemek yedikten sonra üstüne tatlı, meyve gibi birşey hayatta yiyemem yada abur cubur. En sevdiğim şeyide getirseler gözüm görmez Yiyebilmem için arasından rahat bi 5 saat geçmesi lazım
Gören göz güzel diyelim biz buna
Çok tuhaf bir durum ama yemek yemeyi çok seviyorum nadir tıka basa doyduğumu hissederim o yüzden zayıflayamıyorum
Kız insan 3 saatte yeniden acıkıyor nasıl 5 saat sen günde 2 ögün anca yiyorsun yani çerezi tatlıyı falan ne ara yiyorsun peki Bende hemen yemek üstüne yemem ama 1 saat sonra afiyetle yerim
Can bogazdan gelir Az yemeye çalışıyorum ben artık
Ben her türlü yerim
Can bogazdan gelir Az yemeye çalışıyorum ben artık
Aynen kuzum 2 öğün yiyorum Bazen iş yerinde tatlı oluyo akşama doğru 4-5 gibi onu yiyorum. Çerez, tatlı falan pek aram yok. Kan şekerim düştüğünde yiyorum geneldeKız insan 3 saatte yeniden acıkıyor nasıl 5 saat sen günde 2 ögün anca yiyorsun yani çerezi tatlıyı falan ne ara yiyorsun peki Bende hemen yemek üstüne yemem ama 1 saat sonra afiyetle yerim
1.60 cm boyum anca geliyor gelmiyor 54 kiloyum benim idealim 50 kilo canım ve genel olarak kilo basenlere dağılmış bölgesel zayıflamam gerek yaniSen kaç kilosun ki ?
Bence gayet iyi kilon
Aynen kuzum 2 öğün yiyorum Bazen iş yerinde tatlı oluyo akşama doğru 4-5 gibi onu yiyorum. Çerez, tatlı falan pek aram yok. Kan şekerim düştüğünde yiyorum genelde
1.60 cm boyum anca geliyor gelmiyor 54 kiloyum benim idealim 50 kilo canım ve genel olarak kilo basenlere dağılmış bölgesel zayıflamam gerek yani
Bende 2 öğün yiyorum aslında hafta içi bazen 3 öğün oluyor geç saatte tekrar yersek o da arada hafta sonları 3 öğün rahat yiyoruz ama tatlıya bayılırım arada cips falanda olur her akşam tatlı yesem bıkmam meyve pek sevmem bi kreple falan yiyebiliyorum
Tabi löplöp et oldu dimi
Maşallah diyimde nazar değmesin
Yok kız löp löp et olmasın Sağlığın yerinde olsunTabi löplöp et oldu dimi
Hep yesem ama hiç kilo olmasa öyle insanları bir kıskanıyorum kiYok kız löp löp et olmasın Sağlığın yerinde olsun
Ah canım kaderlerimiz aynı Bende sırf bu sebeple kına günü gündüzden dış çekimi yaptırmayı düşünüyorum bir aksilik olmaz ise. Çünkü öbür türlü imkansız yetişmesi heleki İstanbul gibi bir yerde15 ağustostada benim düğünüm var fakat düğün öğlen 1de olucak sizce nasıl olur yetişebilirmiyim dış çekim istiyorum ama çekim düğnden sonra olucak akşam 5ten sonra dış çekim yapılırmı
Bende istiyorum ama malesef Ama hamile kaldığımızda şımarabiliris kiiHep yesem ama hiç kilo olmasa öyle insanları bir kıskanıyorum ki
Bende istiyorum ama malesef Ama hamile kaldığımızda şımarabiliris kii
Evet ama sonrasında o kiloyu nasıl vericez bilemedim bende çok nazlıyımdır hamile kalsam sanırım pamuklara sarmaları gerek beni
15 ağustostada benim düğünüm var fakat düğün öğlen 1de olucak sizce nasıl olur yetişebilirmiyim dış çekim istiyorum ama çekim düğnden sonra olucak akşam 5ten sonra dış çekim yapılırmı