- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
İnşallah canım benimCanıım beğenmene çok sevindim gerçekten. Umarım gönlümüze göre olur her şey.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benimCanıım beğenmene çok sevindim gerçekten. Umarım gönlümüze göre olur her şey.
Canlaaar
Ay bi stres bi stres bende sormayın.
Nikah işlerimiz haftaya kaldı, davetiyeler ateş pahası, beğendiğime beğeneceğime pişman oldum. Bi ara matbaacılara gidilip uygunlarından seçmem gerek Slaytım hala kaldığı yerde duruyor Eşya baktık haftasonu, her şey o kadar pahalı ki. Uygun olanları da bir o kadar kalitesiz. Her şey para yaa
Ev bakıyoruz bir yandan, erken olduğunu düşünmemize rağmen. Eve göre mi eşya eşyaya göre mi ev ikilemindeyiz.
Perşembe günü annemin doğum günü ona sürpriz bişeyler ayarlamayı düşünüyorum. Yaş pasta yapacağım ama ev epey kalabalık olacak. Bu konuda sana danışacağım canım nehirnil111
Yarın muhtemelen kurabiye yaparak geçecek vaktim, çarşamba günü onunla birlikte senin kargonu da çıkaracağım canım Skosnob adresini yazar mısın özelden?
Rüyamda gördüğüm 2 sarı yılan da çok etkiledi beni Yorumlayabilen var mı?
Kuşum yılan güçtür.Düşman diyenlere inanma hayra yor hayrolsun
Yatak odan çok şirinmiş.Allah yuva kurana yardım eder üzülme
Canlaaar
Ay bi stres bi stres bende sormayın.
Nikah işlerimiz haftaya kaldı, davetiyeler ateş pahası, beğendiğime beğeneceğime pişman oldum. Bi ara matbaacılara gidilip uygunlarından seçmem gerek Slaytım hala kaldığı yerde duruyor Eşya baktık haftasonu, her şey o kadar pahalı ki. Uygun olanları da bir o kadar kalitesiz. Her şey para yaa
Ev bakıyoruz bir yandan, erken olduğunu düşünmemize rağmen. Eve göre mi eşya eşyaya göre mi ev ikilemindeyiz.
Perşembe günü annemin doğum günü ona sürpriz bişeyler ayarlamayı düşünüyorum. Yaş pasta yapacağım ama ev epey kalabalık olacak. Bu konuda sana danışacağım canım nehirnil111
Yarın muhtemelen kurabiye yaparak geçecek vaktim, çarşamba günü onunla birlikte senin kargonu da çıkaracağım canım Skosnob adresini yazar mısın özelden?
Rüyamda gördüğüm 2 sarı yılan da çok etkiledi beni Yorumlayabilen var mı?
Canım benim çok sağol, aslında ben bi yerde çok beğendim hem de evimin tüm eşyalarını ama çok pahalıydı. Dur sana yatak odasını göstereyim.
Normalde böyle şeyler yerine hep spor takımlara bakardım. Ama gezinirken spor ve kalitesiz modeller görünce resmen soğudum. Ayrıca öyle devasalar ki olmayan evimin hangi ölüsüne göre baksam bilemedim. Bu takım bana hem çok cici geldi hem de kullanışlı. Yatak başlığı kenarlara taşmıyor. Dolapları 2 parça olduğu için yan yana kullanamazsam ayırabiliyorum. Baya kaliteli MDF olduğu için de taş gibi mobilya. Benim beğendiğimin yatak başlığı böyle değildi ama. Ben o çiçekli kumaş yeri kırık beyaz kaplatmayı düşündüm bu sayede her nevresimle kullanabilirim.
Eki Görüntüle 1428730
günaydınlarr gelinlerrrGünaydın herkese
Nasılsın canımgünaydınlarr gelinlerrr
iyim tatlım sen nasılsınnNasılsın canım
Bende iyiyim çok şükür canımiyim tatlım sen nasılsınn
Canım sakin ol stres yapma nikah işlemleri çok sıkıyor insanı ama inan 2 güne bitiyor hemencik bumuymuş diyorsun sadece zaman sıkıntınız varsa ondan dolayı stres oluyorsun o kadar Hayat çok pahalı canım bazı indirimlere kampanyalara denk gelmek gerek gerçi bir çok yer onlardan alınsın diye indirim yapıyor
Seve seve yardım ederim ne yapmak istiyorsan fikir verebilirim kurabiye olarak ne düşünüyorsun mesela bir de kalabalık olacakmışsınız ya sütlü bir tatlı ya da kek vari birşey yap yine de pastadan ayrı derim gözünüzde bollaşır
Hayra yor canım rüya işte
Bende bu tarz modellere bakmıştım hatta çok beğendiğimde oldu ama buralarda evlere o modelleri sığdıramazdım sıgdırsamda hoş durmazdı ev çok önemli şahsen ufacıksa modelde ölüyor gidiyor ben tercihimi modernden yana kullandım canım biz eşyaya göre ev bakıyoruz bu arada çünkü son ana bırakmak istemedik ev bakmaya başlıyoruz ufaktan bakın tam zamanları fikir oluşur kafanızda en azından
Sadece yatak odası çok güzel ama bazalı öneririm inan bu baza yüzünden çok çok beğendiğim bir yatak odasından vazgeçtim annemler ikna etti beni de baza önemli şuanda eşya yokmuş gibi görünüyor ama yorgan yastık kışlıklar yazlıklar bunlar kaldırılacak falan bir de çocuk olduğunda düşün yani
Günaydın canım. Evet zaman sıkıntımız var bizim, memur olduğu için hafta içi çalışıyor geçen hafta 3 gün raporluydu bu hafta da izin almak onun sinir bozucu iş ahlakıyla uyuşmuyor maalesef İçi rahat etmedi hem de annemin organizasyonundan dolayı haftaya kaldı bizim iş.
Bugün kurabiye siparişim var kuzum o yüzden buralarda olamıycam, menü işini senle akşam ya da yarın konuşalım olur mu? Hatta özelden bana numaranı versen şahane olur biliyon muu
İndirimli paketlerden hiç hoşlanmıyorum canım öyle kalitesiz şeyler koyuyorlar ki Bu takım mini mini bi takım bazalı ayrıca, ben de hep oturma odamı ve yatağımı bazalı istedim. Aklın yolu bir
Günaydın Hanımlar
Şafak 65 Van
Evet kuzum benimde çok hoşuma gidiyo. Cidden ülkemiz o kadar güzel bir ülke ki yok yok yani. Kıymetini bilmek gerek. Her bir toprağı ayrı güzelCanım ne güzel fotolar paylaşıyosun
Hepsine gitmek istedim
Günaydın gelinler:)
Günaydın Hanımlar
Şafak 65 Van
Günaydin kizlar, bende geldimm
Off simdi Turkiye' de olmak isterdim, Ocak ayinda geldim ama kosturmaktan bi sey anlamadim...
Nasılsınız kızlar
Kızlar merhaba. Bİr uğrayayım dedim gene.
Kocaman büyük ağır ve köşeli orta sehpa almayın. Çekmesi kaldırması temizlemesi çok zor vallahi. Bizimki tamamen böyle.
Salonda otururken orta sehpayı önümğze çekiyoruz ama zor oluyor. Altını süpürmesi ayrı işkence. Bide köşelerine bacaklarımı çarpıyorum. Çocuk olursa kaldırcam sehpayı. Kafasını vurur çocuk.
Senin düğün ne zamandı?