2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
herkese günaydın ne kadar çok konu konuşulmuş akşamları giremiyorum oku oku bitmedi. :)

kilo konusunda bende 65 ile başladım şu an 67 kg dayım ama iştahım çok açıldı devamlı acıkıyorum ve bişeyler yemeye çalışıyorum durmak istiyorum artık meyve felan yiyorum :KK43:

arabalara baktım ne güzel alan arkadaşlara ama ben çabuk kurulup kaldırlabilen araba bagajına rahat sığan en önemlisi uçakta az yer kaplayan bi model düşünüyorum çünkü çok biniyorum uçağa ailem uzakta pratik bişey olsun.

bende devlet hastesinde ki doktora gidiyorum ve güveniyorum da 3 doktor değiştirdim 3 de buldum ilk gittiğim alakasız saçma sapan bi adamdı ikinci gittiğim kadındı bebeğim 6 haftalık iken göremedi yok bebek dedi düşük yapmış olabilir misin kanaman oldu mu dedi aptal korkuttu beni çok ama bu doktorum iyi şükür. kimi zaman kontrol kısa sürüyor kimi zaman uzun gitmeden sorularımı yazıyorum açıyorum ajandamı tek tek soruyorum sağolsun ilgili ama bu ara birde özelden bi doktra gitmek istiyorum hem deneme hem de ayrıntılı usg için. bazı arkadaşlara baktım çok endişeliler haklılarda ama içimizi ferah tutalım bu bekeklerimizi çok etikiliyor. arkadaşımın 2 yaşında oğlu var ne ayrıntılı ultrasyon ne 2li 3 lü test hiç bişey yaptırtmadı çok sağlıklı ve tatlı bi bebeği var. yine komşum 42 yaşında anne oldu hemde şeker hastasıydı oda hiç bitest yaptırmadı onunda sağlıklı bebeği oldu. bende çok evhamlı bi insanım ama ama 4 lü yaptırmadım mesela 2 li ve 3 lü yaptrıdım iyi çıkınca yaptırmadım. yaptırmamak normal demiyorum tabikide yaptırtalım ama dua edelim hayırlısı ile doğsunlar içimizi rahat tutalım. inanıyorum herkes sağlıklı kolay doğumlar yapacak ve süper bebeklerimiz olacak bizde burdan yazmaya devam edeceğiz yürüdü konuştu vs diye :) Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar
 
Her sabah dünya yeniden kurulur ! Her sabah şartlar yeniden oluşur.
Her yeni gün umutları yeniden getirir
Bulutları tut ki hayallerin ve sevinçlerin gökyüzüne ulaşsın
Gülümse ki Gülücüklerin en açılmaz kapıları bile
sonuna kadar açsın…
Öyle bir sevgiyle sarıl ki hayata
Yüreğin sevgiyle, aşkla, huzurla, sevinçle dolsun.
Sıcacık gönüllerinize pırıl pırıl yeni bir gün diliyorum.
Mutlu olun, sağlıklı olun, sevgiyle kalın.
Günaydın, günaydın herkese..
 
57 kiloyla kaldım 56 kiloyum çünkü hala kusuyorum :KK43:((

Bende hala çok kusuyorum. Bazen sabah oluyorsa bazen de akşam. 3. Aydan sonra başladı. Ama Elevetin kusmayı daha da tetiklediğini fark ettim. 1 haftadır içmiyorum hem gaz problemim bitti hem de kusma olayım en azından sadece sabahları ve çok nadir oldu.
 
Canı mm
Cok mutlu oldum geldiğine
Hoşgeldinnn
Sen trakyalımısınn
Bendeye
Anneler Çorlu'da yaşıyor
Köken Kırklareli:))

:1:
Kod:
:1:
Ben tam bir şoparım :KK1::KK1:
Tekirdağlıyım canım benim.Annem de Edirneli.Bol
bol temiz köy havası alıp geldim.Biraz bademciklerimiz
kötü çok öksürüyorum ama buna da şükür canım....
 
kızlar bişe sorcam bazıları ultrasonda 30-40 dk izledik baktık falan diyor ya ben anlamıyorum

doktorunuz nasıl o kadar gösteriyor ki ben bi giriyorum 5 dk sora çıkıyorum. sadece ayrıntılı ultrason uzun sürüyormuş diye duydum ama daha gitmedim ona da..

benim doktorda mı sorun var herkes mi yarım saat izliyor bebişini anlamadım gitti :/

Benim doktorum da en fazla 10-15 dk izlettiriyor. Zaten o sağlığına, organlarına baş -popo uzunluğuna bakıyor. O arada bize biraz izlettiriyor. Sorularımızı cevaplıyor. Ayy orası elimi, bacağını nasıl kaldırdı. El salladı falan derken 10-15 dk sürüyor. Ultrasonun zaten zararı olup olmadığı, bebeği rahatsız edip etmediği daha kanıtlanmamış. Uzun olmaması daha iyi bence.
 
Günaydınlarrrrrr :KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Yine biz dün giremedik sabahtan sağlık ocağına gittik.Tansiyonumuz
ölçüldü,tartıldık(500 gr almışım),bebişimiz kalbini dinledik ve tetanoz aşısı olduk.Ben bayılırım
aşıya ama bu biraz acıttı akşama doğru da ağrı yaptı kolda hafif.1 ay sonra tekrar
aşı olacağız.Benimki uyuyordu ve kalbi çok derinlerden geliyordu lokumum benim:emir_bebek:
Sonra anneanne ve dedeyle harika bir kahvaltı yaptık.Ve doğru alışverişe bebiş için fikir edindik
Ben de son indirimlerden yararlandım :KK31::KK31:Akşama da kardeşimin doğum gününü kutladık
Herşey çok güzeldi keşke birkaç tane daha kardeşim olsa:KK31::KK31::KK31::KK52::KK52::KK52:

Şafak saymaya devam cuma günü mübarek gün de bebişimi göreceğim
kaldı 2 günnnnn yatcam kalkcam yatcam kalkcam bebişimi seyredeceğim
Allah'ın izniyle:nazar::nazar::nazar::KK31::KK31::KK55::KK55::KK55:
 
ultrason dışında napiyosunuz ya ben de değiştireyim diye düşünmeye başladım iyice bizimki ne biçimmiş :KK43:
O kadar cok sey anlatiyor ki ben bile unutuyorum.hep faydali seylerden zararli seylerden bahsediyor.bazen alakasiz konulardan ama sonu hep hamilelige cikan.bazen de maclardan:)
bilmiyorum tam olarak adet düzensizliği var bende ilk oğlumu üçbuçuk ay sonra anlamıştık
çok komik demi :) puhahahaa yine kaçırıyorum ne kadar hamile olduğumu yarın anlıycam doktora gidince

:KK1::KK1:kizz hayirli olsun ben de iki aylikken anlamistim.ama guzel oluyor bence gec anlamak.ilk stresi cekmiyorsun.hep hayalimdi 3-4 aylikken ogreniyim diye.20 gun gecikmem vardi daha gitmiyordum da ablam ve esim in zorlamasi ile gittim.o kadar alismistim ki bebegimin olmadigina konduramadim bi turlu.bebegim tekmeledi simdi bak:KK1::KK1:
 
günaydın güzel annişler :)) 4-5 gündür yoğunluktan giremedim umarım herşey güzel ve yolundadır. huzurlu ve mutlu bir gün dilerim,
sevgiler..
 
Kizlar komik bisi anlatiyim size
Kalp dinleme cihazi var ya bende.bir aydir dinliyom ara sira.baslarda normal patir patir ses geliyordu.bir haftadir yavas yavas geliyor.olcuyom benimkiyle ayni.korktum tabi.dun yine dinliyordum yavas yavas otuyordu kiiii kremi yaymak icin gezdirdim karnimda.anam o da ne.ben kendi nabzimi dinliyormusum megersem.bebegin kalp atislari bi otmeye basladi gumbur gumbur.kendimi salak gibi hissettim:KK9:bir haftadir kendimi seviyormusum:KK9::KK9:esim bi ton dalga gecti
 
günaydın güzel annişler :)) 4-5 gündür yoğunluktan giremedim umarım herşey güzel ve yolundadır. huzurlu ve mutlu bir gün dilerim,
sevgiler..

Gunaydin canim sukur fire vermeden devam ediyoz.rabbim yolun sonuna kadar birlikte yurumemizi nasib eder insallaaahhhhh AMİİİNNNN
 
:1:
Kod:
:1:
Ben tam bir şoparım :KK1::KK1:
Tekirdağlıyım canım benim.Annem de Edirneli.Bol
bol temiz köy havası alıp geldim.Biraz bademciklerimiz
kötü çok öksürüyorum ama buna da şükür canım....

ne güzel 2 tane hemşerim varmış :)) bende trakyalıyım Tekirdağ :)) ne güsel mis gibi köy havası da almışşsın inşallah bir an önce hastalığınıda atlatırsın..
bademciklerin için limon ve tuzla gargara öksürüğün içinde ılık papatya çayı önerebilirim, Allah sağlık şifa versin kuşum :)
 
Gunaydin canim sukur fire vermeden devam ediyoz.rabbim yolun sonuna kadar birlikte yurumemizi nasib eder insallaaahhhhh AMİİİNNNN

Amin kuşum aminn :) benim işlerim çok yoğun bazen hamileliğimin tadını çıkartamıyorum gibi geliyor.. böyle hisseden varmı ?
 
bende olkudum duaları :) topiğe girmediğim günlerde bile okudum Allah kabul etsin inşallah :))
 
Slm güzel anne adayları...yeni topiğiniz hayırlı olsun ...aranızda trakyalı varmış duydum geldim hemen ....:KK3:bende şoparımm köken kırklareli eşim sinoplu ne kadar zıt değilmi...:KK53:bende çalışıyorum okuyorum fakat pcde bi sorun var sanırım her zaman yazdıklarım gitmiyor ...bugün randevum var bakalım henüz cinsiyetini öğrenemedim..meraklardayım öğrenir öğrenmez söylerim...allah hepinizin gönlüne göre versin ...sağ salim kavuşun bebişlerinize inşallah ...
 
Amin kuşum aminn :) benim işlerim çok yoğun bazen hamileliğimin tadını çıkartamıyorum gibi geliyor.. böyle hisseden varmı ?

Beeeeeeennnn.cok yogunum ben de.hafta ici 9:30 da cikiyom.cumartesi calisiyom.pazar da kesin biri geliyor bize.esimle basbasa kalamiyom bi.ayaklarimi uzatip uzanamiyom.isyaaaaaannnnnn:KK4::KK52:
 
Beeeeeeennnn.cok yogunum ben de.hafta ici 9:30 da cikiyom.cumartesi calisiyom.pazar da kesin biri geliyor bize.esimle basbasa kalamiyom bi.ayaklarimi uzatip uzanamiyom.isyaaaaaannnnnn:KK4::KK52:

ayy kuşum Allah yardımcımız olsun :) benim çalışma saatlerim haftaiçi 9-6 ve haftasonu yok ama stres ve yoğunluk var fenalardayım.. sen de benden adım öndesin walla :KK43: kendine zaman ayır gelmesin pazar günü kimse yormasınlar seni :))
 
Kızlar siz kaç kiloyla hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz?

Ben 61 ile hamile kaldm ve şuan 62.300 gr ım. Normal mi merak ediyorum. Bebeğin suyuda kilosuda iyi dedi drumuzda.

68 kiloyla hamile kaldım sanıım 77yim o on kiloyu aldım şimdiden :))

evet sorumu tekrar soruyorum umarım bu sefer cevap alabilirim 15+2 de doktoror gittim doktor cinsiyete erkek dedi eşimle bende gördük pipisini ve bide pipili ultrason fotomuz var sizce kesin erkekmidir değişme olurmu ısrarla soruyorum ama benim annemler kayınvalidemler alışverişe başladı o yüzden endişeleniyorum
lütfen yardımmmm

canım bunu en iyi allah bilir ama erkek de olsa kız da olsa sorun değil ya değiştirirsiniz ya da başka bebişe verirsiniz,

Evet sonradan farkettim ama benziyor.bence git magazada gor twist i.sanirim fiyat araligi ayni.bence twist al tek elle butun islemleri yapabilihorsun.en azindan videosunu izle gidemezsen de.

benim arkadaşalr da twisttençok memnunlardı tek elle değiştiriliyor falan diye ama hafif mi ağır mı bilmiyorum

teşekkür ederim ya ben 15 haftalık hamileyim ikili test yaptırdım ve hiç hoş olmayan şeyler duydum doktorumdan. karından sıvı almak istiyor ve ben istemiyorum. biraz araştırdım herkese öyle söylüyormuş. merak ettiğim bu test sonun da genelde herkesi bu sıvı almaya yönlendiriyorlar mı. insanın ister istemez morali bozuluyor.

canım o istiyor ama sen ne çıkarsa çıksın çocuğu aldırmayacaksan amniyosenteze de gerek yok, böyle söyleyebilirsin dotkoruna

evet bizim sıpa pek keyfine düşkün maşallah... öyle atmış bacak bacak üstüne... göstermiyo arkadaş zorla değil ya... :KK9:
meraktan çatlıycaz bişey değil...:KK9::KK9:



valla sağa sola döndük... öksürdük... karnımı tokatladık... bizimki biraz keçiii sanırım teyzesiii :KK9:


ben de doktora gittiğimde en kısa 20 dk kalıyorum hatta geçen gittiğimizde cinsiyeti öğrenelim diye çok ısrar etmiştik... epey uğraştı doktorumuz hatta başka bir ultrasona girdik bi 15-20 dk da orda denedi ama dedim ya keçi bizimki keçiii :KK9:

benimki de öyleydi tatlı falan yememe rağmen uyku saatiymiş biraz ökdürdük dürttük falan da kendine geldi ama seninki bu inatla erkekmiş gibi geliyor

Eger cihazlari iyiyse soyluyorlar canim.ben cok dedim de esim izin vermedi.agrim var diye gidecektim yoksa cinsiyetini ogrenmek icin:KK1:


Benim muayene 1 saati buluyor ama 15 k felan ultrasonda bakiyor.

bizimki en fazla 30 dk sürüyordur

ayyy yok yaaa olmuyo demi, kafam güzel galiba
iki aylık filan hamile olmalıyım tahminen ağustos annesimi olurum belkid iki buçuk

canım öncelikle hayırlı olsun peki regl düzensizliğin için teavi olmuyor muydun

Benimde ikili test ortalaması 1/6000 lerde amaa...Yaş faktörü 1/101 muhtemelen amniyosentez yapalım diyecek dr.um...Kesin sonuç değil demişsiniz...Kafam karıştı iyice?? Ne yapmak lazım...

sen ne istiyorsun bence o önemli, doktor da allah emri değil neticesinde ya değiştirrisin dr yi ya da istemediğini söylersin önemli olan sensin

Her sabah dünya yeniden kurulur ! Her sabah şartlar yeniden oluşur.
Her yeni gün umutları yeniden getirir
Bulutları tut ki hayallerin ve sevinçlerin gökyüzüne ulaşsın
Gülümse ki Gülücüklerin en açılmaz kapıları bile
sonuna kadar açsın…
Öyle bir sevgiyle sarıl ki hayata
Yüreğin sevgiyle, aşkla, huzurla, sevinçle dolsun.
Sıcacık gönüllerinize pırıl pırıl yeni bir gün diliyorum.
Mutlu olun, sağlıklı olun, sevgiyle kalın.
Günaydın, günaydın herkese..

günaydın canım
 
X