bizimkide göstermiyordu çikolata yedim tekrar girdim ultrasona ozaman açtı bu seferde fazla yemişim galiba ne varsa gösterdi yavrum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimkide göstermiyordu çikolata yedim tekrar girdim ultrasona ozaman açtı bu seferde fazla yemişim galiba ne varsa gösterdi yavrum
Alın size der gibi mi
Bende yarın çikolata götürücem yanımda o zaman hatırlattığın iyi oldu. Kızlar zayıf olanlar daha fazla kilo alıyorlar hamilelik döneminde. Tüm hamilelik boyuncada 12 kilo almak normalmiş
![]()
kontrol gününü bekleyip ögrenememek ne sinir,ben neyseki öğrendim kızım olcak![]()
valla sağa sola döndük... öksürdük... karnımı tokatladık... bizimki biraz keçiii sanırım teyzesiiiayyy yerim ben onun poposunu pek inat bişey olacak desene annesi yaaa çok tatlılarsen sağa sola dön sedyese benim doktor öle yaptı ozaman gördük paşanın pipisini
kızlar bişe sorcam bazıları ultrasonda 30-40 dk izledik baktık falan diyor ya ben anlamıyorum
doktorunuz nasıl o kadar gösteriyor ki ben bi giriyorum 5 dk sora çıkıyorum. sadece ayrıntılı ultrason uzun sürüyormuş diye duydum ama daha gitmedim ona da..
benim doktorda mı sorun var herkes mi yarım saat izliyor bebişini anlamadım gitti :/
kızlar bişe sorcam bazıları ultrasonda 30-40 dk izledik baktık falan diyor ya ben anlamıyorum
doktorunuz nasıl o kadar gösteriyor ki ben bi giriyorum 5 dk sora çıkıyorum. sadece ayrıntılı ultrason uzun sürüyormuş diye duydum ama daha gitmedim ona da..
benim doktorda mı sorun var herkes mi yarım saat izliyor bebişini anlamadım gitti :/
valla sağa sola döndük... öksürdük... karnımı tokatladık... bizimki biraz keçiii sanırım teyzesiii
ayyy ne inatmış seninkide ya insan ı çatlatır:)
canım sen kaçıncı haftanda öğrendin ve güzel prensesin pamuşunu gördün mü
gördüm kızımın minik pamuşu :))) ikili testte yüzde 90 kız dediler,14 haftalıktık,kız çıktı![]()
valla sağa sola döndük... öksürdük... karnımı tokatladık... bizimki biraz keçiii sanırım teyzesiii
ayyy ne inatmış seninkide ya insan ı çatlatır:)
sorma... 5 ayı geride bırakıcaz kısmet olursa bizimki hala keyif modunda... hiç de üzülmüyo bi parça bile cicim yok diye sıpacık![]()
sorma... 5 ayı geride bırakıcaz kısmet olursa bizimki hala keyif modunda... hiç de üzülmüyo bi parça bile cicim yok diye sıpacık![]()
yerim ben onu yaaaaa aman alırsın ciciler bana baksana benimkiler alıyor ben emin olmaya çalışıyorum ama emin oldum artık bende alcam mavişleri sende ara renkler al sarı yeşil felan
yerim ben onu yaaaaa aman alırsın ciciler bana baksana benimkiler alıyor ben emin olmaya çalışıyorum ama emin oldum artık bende alcam mavişleri sende ara renkler al sarı yeşil felan
hiç de sevmiyorum sarı yeşil falan... ya böyle fuşyalar lilalarr turuncular olucak... yada lacivertler maviler morlar...![]()
hiç de sevmiyorum sarı yeşil falan... ya böyle fuşyalar lilalarr turuncular olucak... yada lacivertler maviler morlar...![]()
yapacak bişey yok ozaman seninkinin keyfini bekliycen artık keyfi nezaman gelirse minik meleğin
tamam ozaman ben başlayım mavilere ben 15+2 de gördüm değişme olmaz artık
ben de doktora gittiğimde en kısa 20 dk kalıyorum hatta geçen gittiğimizde cinsiyeti öğrenelim diye çok ısrar etmiştik... epey uğraştı doktorumuz hatta başka bir ultrasona girdik bi 15-20 dk da orda denedi ama dedim ya keçi bizimki keçiii![]()
başı kalabalık doktorlar fazla uzatmıyor,sırada bekliyen çoksa baştan sağma oluyor,hatta bazılarına soru bile soramıyorsun,her yere gitmemek lazım,o konuda doktorumdan çok memnnum![]()
yapacak bişey yok ozaman seninkinin keyfini bekliycen artık keyfi nezaman gelirse minik meleğin
aynen öyle...
onun yerinde sağlıklı olduğunu bilmek bile yetiyo bize... bekletsin bakalım sıpacık...![]()