Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger cihazlari iyiyse soyluyorlar canim.ben cok dedim de esim izin vermedi.agrim var diye gidecektim yoksa cinsiyetini ogrenmek icinnası yani... herhangi bir polikliniğe gitsem öğrenebilirmiyim ki cinsiyetini meleğiminn...
kızlar bişe sorcam bazıları ultrasonda 30-40 dk izledik baktık falan diyor ya ben anlamıyorum
doktorunuz nasıl o kadar gösteriyor ki ben bi giriyorum 5 dk sora çıkıyorum. sadece ayrıntılı ultrason uzun sürüyormuş diye duydum ama daha gitmedim ona da..
benim doktorda mı sorun var herkes mi yarım saat izliyor bebişini anlamadım gitti :/
ohoooo... benim kocam bilse böyle bişey olduğunu tutar kolumdann götürür vallaaEger cihazlari iyiyse soyluyorlar canim.ben cok dedim de esim izin vermedi.agrim var diye gidecektim yoksa cinsiyetini ogrenmek icin
Benim muayene 1 saati buluyor ama 15 k felan ultrasonda bakiyor.
ultrason dışında napiyosunuz ya ben de değiştireyim diye düşünmeye başladım iyice bizimki ne biçimmiş
Alın size der gibi mi Bende yarın çikolata götürücem yanımda o zaman hatırlattığın iyi oldu. Kızlar zayıf olanlar daha fazla kilo alıyorlar hamilelik döneminde. Tüm hamilelik boyuncada 12 kilo almak normalmiş
başı kalabalık doktorlar fazla uzatmıyor,sırada bekliyen çoksa baştan sağma oluyor,hatta bazılarına soru bile soramıyorsun,her yere gitmemek lazım,o konuda doktorumdan çok memnnum
Kızlar siz kaç kiloyla hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz?
Ben 61 ile hamile kaldm ve şuan 62.300 gr ım. Normal mi merak ediyorum. Bebeğin suyuda kilosuda iyi dedi drumuzda.
evet sorumu tekrar soruyorum umarım bu sefer cevap alabilirim 15+2 de doktoror gittim doktor cinsiyete erkek dedi eşimle bende gördük pipisini ve bide pipili ultrason fotomuz var sizce kesin erkekmidir değişme olurmu ısrarla soruyorum ama benim annemler kayınvalidemler alışverişe başladı o yüzden endişeleniyorum
lütfen yardımmmm
sen nasıl bi hastaneye gidiyosun kuzum... devlet hastanesiyse normal 5 dk muayene ama özelse düşünmek lazım... hangi şehirdesin bi araştırsan geç olmadan başka bi doktor... benim doktorum oldukça yoğun ama bi hastasına minimum 45 dk ayırıyo... randevular aksasa bile bekliyoruz yani yapıcak bişey yok herkes sırasını bekliyo... yani şunu anlatmaya çalışıyorum bekleyen bile olsa baştan savma değil çalışması...
teşekkür ederim ya ben 15 haftalık hamileyim ikili test yaptırdım ve hiç hoş olmayan şeyler duydum doktorumdan. karından sıvı almak istiyor ve ben istemiyorum. biraz araştırdım herkese öyle söylüyormuş. merak ettiğim bu test sonun da genelde herkesi bu sıvı almaya yönlendiriyorlar mı. insanın ister istemez morali bozuluyor.
merhaba kızlar
bende hamileyim yeni test yaptım ama tahminime göre temmuz annesi olucam
şimdiden katılayım guruba dedim:)
canım ben 62 ile hamile kaldım şimdi tam tamına 67 yim
neden kimse benimle ilgilenmiyo
ayyy yok yaaa olmuyo demi, kafam güzel galiba
iki aylık filan hamile olmalıyım tahminen ağustos annesimi olurum belkid iki buçuk
bilmiyorum tam olarak adet düzensizliği var bende ilk oğlumu üçbuçuk ay sonra anlamıştık
çok komik demi :) puhahahaa yine kaçırıyorum ne kadar hamile olduğumu yarın anlıycam doktora gidince
bilmiyorum tam olarak adet düzensizliği var bende ilk oğlumu üçbuçuk ay sonra anlamıştık
çok komik demi :) puhahahaa yine kaçırıyorum ne kadar hamile olduğumu yarın anlıycam doktora gidince