bende azar azar inek sütü vermeye başladım çok şükür alerji falan olmadı ama keçi sütü bulabilirsem bende vermek istiyorum
benimkide az yiyor zaten kilosu çok diye bu zamana kadar doktorlar herşeyden uzak tuttu bizi şimdide çok yemek istemiyor ama yavaş yavaş alışacak artık
Arkadasım sen ikinciye mi hamilesin takviminde gördüm :)
evet canım aynen öyle
Rabbim yardımcın olsun canım hayırlı doğumlar nasip etsin. isteyerek mi oldu?
Emzirirken mi hamile kaldın? Hala emziriyor musun? Bende düşük oldu emzirdigimden dolayısağol canım süpriz oldu bize beklenmedik bir anda geldi miniğimiz bundada vardır bir hayır diyoruz şimdilik rahat geçiyor hamilelik umarım hiç zorlanmam
benimki taklit olayını geliştirdi..
ablasından görerek kalem tutup kağıdı çizmeye çalışıyor
artık yürüyoruz ya müzikle dans ediyor
konuşmayı taklit eden bir oyuncağı var onunla konuşuyor..
süpürge vileda diş fırçası hastası olduk..
ya bir tatlı bir tatlı oldular maşallah..
bir de bebek arabası seçiminiz nedir
:)
Merhaba güzel anneler;:)
Normal mi sezaryen ile doğum mu..Hala karar veremiyorum..Tabii ki henüz doktorumun bu konudaki düşünceleri nedir bilmiyorum, henüz konuşmadıkne tavsiye edersiniz???
Sürekli takipteyim sizi .uzun süredir girmediniz buralara :) benim bebişimde 3 temmzu doğumlu yürüyo emekliyo.tutunuyo artık düşe düşe kendi kendine hop oturmayıda öğrendi anne baba ananem diyo :) bide mama diyo ama suyamı emeğemi anlamadım :) kızlar merak ettiğim temmöuz 23 e kadar bebeklermizin çoğu yengeç burcu aşırı duygusal anneci titiz diyo bebekleriniz herşeye ağlarmı yada ufak sesinizi yükseltince gözlerinden hemen yaş gelirmi bbekeri böle olurmuş ve benim bebeğim öyleduygusal ve anneci :)
umarım normal bı sekılde doğum yapmışsındır yada beklıyosundur :)
hayır canım; henüz doğum yapmadım:):)
burası ne kadar guzeldı artık pek bakamıyorum ama topiğimizin sessiz kalmasına üzüldümuarım herkesın bebıslerı sağlıkla sıhhatle buyuyordur
umarım normal bı sekılde doğum yapmışsındır yada beklıyosundur :)
benım oğlum cok duygusal babsı gecen sert bı sekılde yapma dedı babasına bakıp bakıp ıclı ıclı ağladı kuzzum çokta güleç yuzludur bana duskundur ama kendı kendıne oynunu ynar başka çocuklar olunca yanına gıder oynamak ıster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?