Sürekli takipteyim sizi .uzun süredir girmediniz buralara :) benim bebişimde 3 temmzu doğumlu yürüyo emekliyo.tutunuyo artık düşe düşe kendi kendine hop oturmayıda öğrendi anne baba ananem diyo :) bide mama diyo ama suyamı emeğemi anlamadım :) kızlar merak ettiğim temmöuz 23 e kadar bebeklermizin çoğu yengeç burcu aşırı duygusal anneci titiz diyo bebekleriniz herşeye ağlarmı yada ufak sesinizi yükseltince gözlerinden hemen yaş gelirmi bbekeri böle olurmuş ve benim bebeğim öyleduygusal ve anneci :)
benimki öyle böyle değil aşırı düşkün.. sanki hiç doğmamış sürekli beraber yapışkan moddayız
benim kızım hiç böyle değil, beni ittiriyo, ben sarılmaya çalışıyorum of der gibi ittiriyo beni
benimki öyle böyle değil aşırı düşkün.. sanki hiç doğmamış sürekli beraber yapışkan moddayız
Mercimek çorbası, arpa şehriye, yayla çorbaları, tarhana verebilirsin.. Meyvelerden muz ve elma olabilir. Ben bulgur pilavı yaptığımda tattırdım çok sevdi:))
canım 9. ayda kampanya kızamık aşısı yapıyorlar diye biliyorum yani her zaman olan bir aşı değil..
kızlar mesela gün içinde bebeğinizi ne zaman ve ne ölçüde besliyorsunuz kaç öğün yediriyorsunuz yemek yerken beni çok zorluyor sürekli kafasını çeviriyor ağzını kilitliyor açmak istemiyor zorla yedirmekde istemiyorum ama süt de yetmez ki artık kocaman oldular bazen çok mu yedirmeye calışıyorum diye düşünüyorum birde kahvaltıda bisküvili bulamaç yapıyormusunuz yada arada sırada bisküvi veriyormusunuz muzlu bisküviyi seviyor ilk kaşığı alırken yine reddediyor ama tadını alınca yiyor
Canım süt elbette yetmez artık. Ben günde 4 defa falan ek gıda veriyorum. Sabah hazır mama yediriyordum. Sonrakilerde çorba ve sebze püresi. Bizimkide çok seçici tarhanadan başka çorba ve patatesten başka sebze yemiyor.
Bebe bisküvisini Canan Karatay kesinlikle vermeyin diyor. Bebek mamalarında da hem şeker hemde soya lesitini var. Soya lesitin östrojen içerdiği için hem erken ergenliğe, hem de hormon bozukluğuna sebep oluyormuş. Bende bundan sonra vermeyeceğim. Bulabilirsem doğal keçi sütüyle muhallebi yapıp vermeyi düşünüyorum, mama yerine.
miktar olarak az yiyor benimki ama sabah kahv. karışımı öğlen evde ne varsa çorba, sebze yemeği, ikindi yoğurt akşam muhallebi genel olarak böyle..kızlar mesela gün içinde bebeğinizi ne zaman ve ne ölçüde besliyorsunuz kaç öğün yediriyorsunuz yemek yerken beni çok zorluyor sürekli kafasını çeviriyor ağzını kilitliyor açmak istemiyor zorla yedirmekde istemiyorum ama süt de yetmez ki artık kocaman oldular bazen çok mu yedirmeye calışıyorum diye düşünüyorum birde kahvaltıda bisküvili bulamaç yapıyormusunuz yada arada sırada bisküvi veriyormusunuz muzlu bisküviyi seviyor ilk kaşığı alırken yine reddediyor ama tadını alınca yiyor
bende azar azar inek sütü vermeye başladım çok şükür alerji falan olmadı ama keçi sütü bulabilirsem bende vermek istiyorumCanım süt elbette yetmez artık. Ben günde 4 defa falan ek gıda veriyorum. Sabah hazır mama yediriyordum. Sonrakilerde çorba ve sebze püresi. Bizimkide çok seçici tarhanadan başka çorba ve patatesten başka sebze yemiyor.
Bebe bisküvisini Canan Karatay kesinlikle vermeyin diyor. Bebek mamalarında da hem şeker hemde soya lesitini var. Soya lesitin östrojen içerdiği için hem erken ergenliğe, hem de hormon bozukluğuna sebep oluyormuş. Bende bundan sonra vermeyeceğim. Bulabilirsem doğal keçi sütüyle muhallebi yapıp vermeyi düşünüyorum, mama yerine.
miktar olarak az yiyor benimki ama sabah kahv. karışımı öğlen evde ne varsa çorba, sebze yemeği, ikindi yoğurt akşam muhallebi genel olarak böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?