2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Aynen her kes çocuğuyle olup burayı unuttu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar güzel anneler ben geldim uzunnnnnnnnnn uzunnnnnnnnn bir süreden sonra tekrar merhaba nasilsiniz bebisler büyümüş kimisi yürümeye başlamiş kimisi yaşina girdi girecek kimi annelerimiz ikinci bebisini bekliyo ne mutlu bu günümüze canlar hepinizi cok cokk özledim yaaaaaaa:):):):):)
Bize gelince benim prensesimde 13temmuz da bir yaşına girecek inş yürümeyede başladi artik karistirmadigi yer girmedigi delik yok masallah anneee anneee diye peşimde dolaniyor kuzum yaa simdide uyuyor prensesim :):):):):):):)
Ramazan ayindayiz malum hayirli ramazanlar herkese nasil gidiyor ramazaniniz oruç tutabiliyormusunuz kizlar ben tutuyorum cok sukur bazen zorlasada tutuyorum kizama ek gida takviyesi yaparak idare ediyoruz siz bebislerinize neler yediriyorsunuz malum bizi emdikce bütün enerjimizi aliyorlar :):):):):):):):):):):)

Çok sevindim esklerden birilerini görünce .) oruç bende tutuyorum ama emzirmediğm için rahatım.oğlum 1 yaşına girdi dişleri çıktı koltuk kenarlarından yürüyoruz tam diil çorba yoğurt kahvatı muhalleb veriyorum her gün düzenli.ka tahlili yapıldı devit ve kan ilacı bitti artık hiç bişey kullanmıyoruz sadece haftada 2 gün balık yemesi gerekirmuş bu mevsimde nasıl bulacaksak

Merhaba canim benim kiziminda 5 disi cikti bugun 6.disinide gordum masallah kuzumu yürüyoruz ki ne yürümek hiç durmuyor karistirmadigi yer kalmiyor masallah ben emzirsigimden biraz sikinti oluyor ama allahin sabrini veriyor orucun cok sukur bide yas gunumuzu yapaydik iyidi yaaa

Kızlar merhabaaaa. Nasılsınız? Bebişleriniz nasıl? Biz de yaşımızı doldurduk :) yuruyoruz hatta koşuyoruz :) koşturuyoruz Oruçunuzu Allah kabul etsin ben de oruç tutuyorum ve biraz zor oluyor bu çocukla gündüzleri fazla emmese de. Ya kızlar benimki babadan başka bi şey demiyor ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benimkide anneden baska biso demiyor onuda oyle guzel diyorki mest oluyorum valla yaaaa arada baba dede diyor tabii anne kadar degil onuda

İşte anne demesini ben de isteyorum yaa. Büyüten gece gündüzü bakan çeken benim annesiii ama baba diyo yaa. Oğlum anne de bakiyim diyorum o bana bakıyor BABA diyo

Kizlar size birsey sormak istiyorum bu konuda tecrubelu olan vardir mutla esimle ailerimiz hakkinda cok tatisiyoruz ben onun siledi hakkinda bisi desem ve hep hakli oldugum halde oda benim ailem hakkinda hemen yorum yapmaya kiyaslamaya basliyor bugunde oyle bisi yasadik hele kizim olduktan sonra bu daha artti nasil asabiliriz sizce fikri olan varmi nolur akil versin bana :-----(

Hiçbir şekilde aşamassın biz aşamadık.ailesi hakkında bir şey demeye kalksam bana hemen sanki senin ailen diye başlayınca hiçç uzatmıyorum :) bence sende eşine hiç bişey deme ailesi hakkında eğer sevmediğin bir huyu varsa ailesinden birinin yada sana karşı bişeyinin gördüğün kim varsa ona söyle bence kırmadan eşine yansıtma bırak boşver basit insanlar ben eşime mesela annen yada kardeşin böyle yapmamalı dediğim anda bana sanki senin diye başladığında sus tamam hiç bişey söylemedim diyorum :) sinirlerimide bozmamaya çalışıyorum bence sende böyle yap

uzun zaman olmuş girmeyelii adım nasıl değişti bilmiyorum ama ben nisayy
nasılsınız hanımlar

sağol canım süpriz oldu bize beklenmedik bir anda geldi miniğimiz bundada vardır bir hayır diyoruz şimdilik rahat geçiyor hamilelik umarım hiç zorlanmam
kendim gibi bir hamile daha görmek güzel allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

yaa topiğimiz yavaş yavaş ölüyor
benim de bugün aklıma düştü burası girdim canım.aslında arada gelsek de ölmese.face güzel ama buraya da gelelim.

aa ben seni merak etmiştim biliyor musun?buraya bir bakayım dedim sen çıktın karşıma.ismini hatırlayamamıştım.eşinle sorunlarınız vardı sanırım eşinin memeleketindeydiniz sanırım doğru mu hatırlıyorum?ne oldu canım hala orda mısınız ve içki sorunu ne oldu?

Merhaba kizlar,
Uzun zaman oldu gorusmeyeli bir ara herseyi paylasiyorduk... temmuz 20 yasimizi dolduuyoruz henuz yurumedi kizim... hersey normal evin icinde kesfetmeigi yer kalmadi tutunup kalkiyor ayakta duruyor denemeler yapiyor sadece 3 adim atiyor o kadar acelemiz yok ne zaman kendini hazir hissederse o zaman yurur...

Merhaba. 1 hafta içerisinde emin ol yurumaya başlıcak. Benimkide tutuna tutuna 1 haftada artık yurudu. Peki bi şeyler demeye başladi mi?

Merhaba. 1 hafta içerisinde emin ol yurumaya başlıcak. Benimkide tutuna tutuna 1 haftada artık yurudu. Peki bi şeyler demeye başladi mi?

İyi geceler,
Koltukta tutunurken bir uctan bir uca geziyor ben oyuncak gosteriyorum bana dogru gelsin diye hemen yere egilip emekliyerek geliyor hanim ellerinden tutup biraktigim zaman acele ediyor hemen dusuyor.. birde yerden oyuncaklarini alip yuksege koyma hastaligi var sehpaya koltuga falan.. yurutec kullaniyordum bir defa yuzustu dustu artik kullanmiyrum. Cok mizmiz ya hepsimi oyle merak ediyorum uyku duzeni hic yok

Pardon atlamisim bizm kiz baba diyor gel gel,meme falan baska birsey yok cok mirildaniyor ama anlayamyorum birde bye bye yapiyor cok cabuk ogreniyorlar.. beni cok isiriyor hayir diyorum devamli anlamaya basladi daha mink isiriyor ya da isirmiyor..

Aynen çok meraklı ya her şeye bakmak istiyor. Bi de koltuk arkası ve köşeleri seviyo ya illa girip biraz oturması lazım :)

Kızlar bebişlerinize ne veriyorsunuz? Ben pure, sütlaç, pilav veriyorum

Onun icin saglikli olan herseyi yediriyorum zaten itiraz etmiyor...ona ozel hazirladigim hic birseyi yemedi hep bizim yedklermizden yemeyi tercih etti bende ozel birseyler yapmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…