Kizlar size birsey sormak istiyorum bu konuda tecrubelu olan vardir mutla esimle ailerimiz hakkinda cok tatisiyoruz ben onun siledi hakkinda bisi desem ve hep hakli oldugum halde oda benim ailem hakkinda hemen yorum yapmaya kiyaslamaya basliyor bugunde oyle bisi yasadik hele kizim olduktan sonra bu daha artti nasil asabiliriz sizce fikri olan varmi nolur akil versin bana :-- - - -(
kendim gibi bir hamile daha görmek güzel allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..sağol canım süpriz oldu bize beklenmedik bir anda geldi miniğimiz bundada vardır bir hayır diyoruz şimdilik rahat geçiyor hamilelik umarım hiç zorlanmam
benim de bugün aklıma düştü burası girdim canım.aslında arada gelsek de ölmese.face güzel ama buraya da gelelim.yaa topiğimiz yavaş yavaş ölüyor
Merhaba kizlar güzel anneler ben geldim uzunnnnnnnnnn uzunnnnnnnnn bir süreden sonra tekrar merhaba nasilsiniz bebisler büyümüş kimisi yürümeye başlamiş kimisi yaşina girdi girecek kimi annelerimiz ikinci bebisini bekliyo ne mutlu bu günümüze canlar hepinizi cok cokk özledim yaaaaaaa:):):):):)
Bize gelince benim prensesimde 13temmuz da bir yaşına girecek inş yürümeyede başladi artik karistirmadigi yer girmedigi delik yok masallah anneee anneee diye peşimde dolaniyor kuzum yaa simdide uyuyor prensesim :):):):):):):)
Ramazan ayindayiz malum hayirli ramazanlar herkese nasil gidiyor ramazaniniz oruç tutabiliyormusunuz kizlar ben tutuyorum cok sukur bazen zorlasada tutuyorum kizama ek gida takviyesi yaparak idare ediyoruz siz bebislerinize neler yediriyorsunuz malum bizi emdikce bütün enerjimizi aliyorlar :):):):):):):):):):):)
Merhaba. 1 hafta içerisinde emin ol yurumaya başlıcak. Benimkide tutuna tutuna 1 haftada artık yurudu. Peki bi şeyler demeye başladi mi?Merhaba kizlar,
Uzun zaman oldu gorusmeyeli bir ara herseyi paylasiyorduk... temmuz 20 yasimizi dolduuyoruz henuz yurumedi kizim... hersey normal evin icinde kesfetmeigi yer kalmaditutunup kalkiyor ayakta duruyor denemeler yapiyor sadece 3 adim atiyor o kadar acelemiz yok ne zaman kendini hazir hissederse o zaman yurur...
Merhaba. 1 hafta içerisinde emin ol yurumaya başlıcak. Benimkide tutuna tutuna 1 haftada artık yurudu. Peki bi şeyler demeye başladi mi?
Merhaba. 1 hafta içerisinde emin ol yurumaya başlıcak. Benimkide tutuna tutuna 1 haftada artık yurudu. Peki bi şeyler demeye başladi mi?
İyi geceler,
Koltukta tutunurken bir uctan bir uca geziyor ben oyuncak gosteriyorum bana dogru gelsin diye hemen yere egilip emekliyerek geliyor hanimellerinden tutup biraktigim zaman acele ediyor hemen dusuyor.. birde yerden oyuncaklarini alip yuksege koyma hastaligi var sehpaya koltuga falan.. yurutec kullaniyordum bir defa yuzustu dustu artik kullanmiyrum. Cok mizmiz ya hepsimi oyle merak ediyorum uyku duzeni hic yok
herşeyden veriyorum cnm kahvaltı öğlen akşam ikindi kendim gibi özel çorbalar muhallebiler herşey veriyorum meyve sebzekızlar bebişlerinize ne veriyorsunuz? Ben pure, sütlaç, pilav veriyorum
Kızlar bebişlerinize ne veriyorsunuz? Ben pure, sütlaç, pilav veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?