sesim qeliyormu
sesim qeliyormu
AA süpermiş canım iki saat safariden giriyordum öyle daha kolay olur:)Canlar kk ıphone için kk app yapmış indirebılırsınız telefona daha basit 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sesim qeliyormu
Canlar kk ıphone için kk app yapmış indirebılırsınız telefona daha basit 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
akşam sabah öğle hep atıştırarak yiyorum .su fazla aklıma gelmediği için eskisi kadAR içemiyorum.oğlumun ek gıdaları bile aksıyor.suan büyüma atagındayız.ataktan öncede evde bana iş yaptırmıyordu.büyüyünce düzelir mi.kaç yaşa kadar düzelmesini bekliyecem .ooooffff ağlasam olmaz çekecek çilem bitmiyor.çile bülbülüm çileeeeeeee...
Hamilelikten beri takip ediyorum herkesi Facebook taki grupta da aktiftim ama gene cıkardı arkadaslar canları sağolsun ne diyelim bende kk hesabı açim dedim😊 oğlusum büyüyor 9 aylık oldu
Yok CNm kaçırmadım paylaşım yapılmıyor dedi arkadaslar ama ben yapıyordum grup kapanınca biz de araya kaynadık sanırım neyse hayırlısı olsun bu arada bnm oğlum tam 9 aylık oldu ama emeklemiyor ve sürünmüyor yüzüstü sırt üstü dönüyor fakat dönerek de bir yere gitmiyor hep tutunarak kalkmıyor fakat hep ayakta durmak istiyor kollarım kopuyor napsam acaba yürüteç alsam mı dizler ne yapıyorsunuz emeklemeyen bar mı bizimki gibi??canım faceden mi çıkardılar seni ? grup değişti eski grup kapandı yeniden açıldı belki sen o arayı kaçırdın
Yok CNm kaçırmadım paylaşım yapılmıyor dedi arkadaslar ama ben yapıyordum grup kapanınca biz de araya kaynadık sanırım neyse hayırlısı olsun bu arada bnm oğlum tam 9 aylık oldu ama emeklemiyor ve sürünmüyor yüzüstü sırt üstü dönüyor fakat dönerek de bir yere gitmiyor hep tutunarak kalkmıyor fakat hep ayakta durmak istiyor kollarım kopuyor napsam acaba yürüteç alsam mı dizler ne yapıyorsunuz emeklemeyen bar mı bizimki gibi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?