2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kürkçü dukkanina geri dönüyoruz galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizim ki emekliyor canım zamanla oluyor ama her çocuk bir değil işte

Doğa 2.5 ta uyandı. Telefondan deneyim dedim

telden hiç denemedim zor sanırım
Temmuz anneleri 2013 tu sanirim tam adını söylerseniz bidaha istek atabikirim

mucizelerimiz büyüyor adı ama gizli .başka kimseyi almayalım diyordular sanırım ama bir sorayım sorun yoksa seni ekleyeyim.sonuçta yabancı değilsin.faceni ver bana

Son düzenleme:

mucizelerimiz büyüyor adı ama gizli .başka kimseyi almayalım diyordular sanırım ama bir sorayım sorun yoksa seni ekleyeyim.sonuçta yabancı değilsin.faceni ver bana

Anladım canim baktim grup gozrunmuyo evt face adim elif kurnaz

Denedim canım oldu

selamlar hayırlıs gunlere du aıle ınsallah facede kapanırsa kım tutuar bızı heheyttt kk da kı eskı gunlerı ozledımm hamıslık zamanları pöffffffff

İyi geceler kizlar..uzun zaman oldu buraya iki satir birsey yazamadim zaten bir cogunuz faceye tasindiniz..bende kizimin adina face actim ekledim ama kabul edilmedim hala beklemedeyim.. burada ne guzel seyler paylasiyorduk ne kadar da kalabaliktik faceden sonra herkes dagildi

kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum

mucizelerimiz büyüyor adı ama gizli .başka kimseyi almayalım diyordular sanırım ama bir sorayım sorun yoksa seni ekleyeyim.sonuçta yabancı değilsin.faceni ver bana[/QUOTE]

benide facedeki grubunuza eklermisiniz.Bana çok yardımcı oluyordu.kızım çok huysuz uykusundan uykuya bakıyordum...Eğer eklerseniz çok mutlu olurum.Eşimin adında face adresim,ortak kullanuyoruz: Akın kemal ..şimdiden teşşekkürler.

canım benimki de bir gün ya gecikti ya da geleceği gün yapömıştım silik çizgi çıkmıştı bende

benide facedeki grubunuza eklermisiniz.Bana çok yardımcı oluyordu.kızım çok huysuz uykusundan uykuya bakıyordum...Eğer eklerseniz çok mutlu olurum.Eşimin adında face adresim,ortak kullanuyoruz: Akın kemal ..şimdiden teşşekkürler.[/QUOTE]

Anladım canim baktim grup gozrunmuyo evt face adim elif kurnaz

kızlar sordum gruba da artık kimseyi almayalım dedi çoğunluk öyle olunca alınmaması kararı alındı malsesef kusura bakmayın kızlar ya.

kızlar sordum gruba da artık kimseyi almayalım dedi çoğunluk öyle olunca alınmaması kararı alındı malsesef kusura bakmayın kızlar ya.[/QUOTE]

Eee biraz ayip oluyo ama canim sana istinaden solemiyorum yanlış anlama burda aylar öncesinden paylasilirken bişeyler simdi yabancimi oldu burdakiler canlari sağolsun

hey gidi günler
ne güzel zamanlarımız oldu burda..
arada bir girip kontrol edelim bari kimsesiz kalmış topic imiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…