Sanırım o gruba giriyorlar bende kararsız kaldım almayacaktım ama durmuyor acaba alırsam biraz dolaşırds rahatlar mıyım bir de doktor alma dedi sanırım ondan kararsızım 😏😏benim kızımda emeklemiyor sürünmüyor 9 aylık ayakta durmayı seviyor yürütecede koyuyorum arada istediği her yere gidiyor yüz üstü koydum mu ceviriyor kendini sürünmüyor bazı cocuklar direk yürüyor sürünmeden bizimkilerde o grupta heralde
Sanırım o gruba giriyorlar bende kararsız kaldım almayacaktım ama durmuyor acaba alırsam biraz dolaşırds rahatlar mıyım bir de doktor alma dedi sanırım ondan kararsızım 😏😏
Sanırım o gruba giriyorlar bende kararsız kaldım almayacaktım ama durmuyor acaba alırsam biraz dolaşırds rahatlar mıyım bir de doktor alma dedi sanırım ondan kararsızım 😏😏
ben menejit yaptırmadım canım 9. ayı doldurduk sağlık ocağından aradılar kızamık onlar yaptı. demir ilecını doktor bize bir yaşına kadar dediMerhaba anneler nasılsınız 8,5 aylığız oğluşum emekliyor bir yeri tutup ayağa kalkıyor hep ayakta durmak istiyor tabi düşmelerimiz çok fazla şididen alnının sol tarafı şişti. Bir kaç sorum olacak size
Demir ilacını ne zamana kadar kullanıcaz ?
Menenjit ve kızanım aşısı yaptırdınız mı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben almadım yürüteç canım doktor tavsiye etmediYok CNm kaçırmadım paylaşım yapılmıyor dedi arkadaslar ama ben yapıyordum grup kapanınca biz de araya kaynadık sanırım neyse hayırlısı olsun bu arada bnm oğlum tam 9 aylık oldu ama emeklemiyor ve sürünmüyor yüzüstü sırt üstü dönüyor fakat dönerek de bir yere gitmiyor hep tutunarak kalkmıyor fakat hep ayakta durmak istiyor kollarım kopuyor napsam acaba yürüteç alsam mı dizler ne yapıyorsunuz emeklemeyen bar mı bizimki gibi??
demir ilacı ben kullanmıyorum ama kan ölçümüne kadar kullanmak gerekiyor. sonra kan değerlerine göre dr karar veriyor devam edip etmiycene. kan testide 9aylık kontrolde yapılacakMerhaba anneler nasılsınız 8,5 aylığız oğluşum emekliyor bir yeri tutup ayağa kalkıyor hep ayakta durmak istiyor tabi düşmelerimiz çok fazla şididen alnının sol tarafı şişti. Bir kaç sorum olacak size
Demir ilacını ne zamana kadar kullanıcaz ?
Menenjit ve kızanım aşısı yaptırdınız mı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrb annisler.tecrubenize ihtiyacim var benim.bebeklerinize bakim seti olarak hangi markayi oneriyorsunuz.hangisini almaliyim pek bi fikrim yok bu konuda lutfen yardim.allah saglik sihhat versin bebislerinize size.
Tsk ederim cvbin icin cnm.tabi kullaninca gorucez ama sebamed diyorlar en iyisi.pisik icin zaten ilerleyen zamanda doktorlar veriyor.ben simdi alacagim icin temizkik urunlerini hic fikrimde yok bu konuda o yuzden kararsız kaldim.Canım bübchen almıştım ama saçında konak olduğundan ve kuru cildinden dolayı sebamed kullanıyorum yağ ve şampuan ama sabun bübchen.Pişik kremleri en son bepantol kullanıyorum gayet iyi geliyor bize...
Mrb annisler.tecrubenize ihtiyacim var benim.bebeklerinize bakim seti olarak hangi markayi oneriyorsunuz.hangisini almaliyim pek bi fikrim yok bu konuda lutfen yardim.allah saglik sihhat versin bebislerinize size.
merhaba kızlar neden artık bir şey paylaşılmıyor burda? biz 9 aylık olduk, dün sağlıkocağında kızamık aşısı yaptırdık bacaktan, oğluşum çok ağlamadı hemen sustu maşallah. sonra parmaktan kan aldılar bi cihazla, demire baktılar ama düşük çıktı 10 civarında, kan damlalarını düzenli kullanmamıştım, ondan olabilir dedi ebe, 1 yaşa kada hatta sonra 1 kutu daha kullan dedi. boyumuz 73 cm kilomuz da 10, 5 çıktı maşallah. bu arada parmaktan bakılan demir testi hiç can acıtmıyor, bebeğim hissetmedi bile, teknoloji baya ilerlemiş yani. ya kızlar oğlum çok hareketli heryeri karıştırıyor, girmediği delik kalmıyor, engellemeye çalışıyorum ama nafile, laftan sözden de anlamıyolar, baya yoracak bizi bu yaramazlar, sizinkiler de öyle mi?
biz bir ayda 4 diş çıkardık 2 alttan 2 üstten.7.5 ayllık ken 2 alttan 8.5 aylıkta 2 üstten pırtladı.1 ay bize zor geldi .şimdi 9 ay 3 günlük 10 gündür üstten 2 diş daha patlatmaya çalışıyor.çok hızlı çıkardı ama yinede kilo alıyor.anne sütü yanında mamada yaptım bazen mamasını bile yapıp döktüm.bugün zorla kahvaltı yaptı.öğleye yoğurt birkaç kaşık çorba içerse mutlu olucam.ek gıdada bişey vermesemde bazen mutlaka yoğurt peynir eksik olmaz.kilomuz 10 kgyi geçti.boy olarak doğdğunda standart üzerindeydi halada öyle.boy biraz genetik diye düşünüyorum .iştah degişiyor genel olarak oyunla video çizgi film izleterek hep yedirdim.dün 1 kase yoğurdu yedirmek için babası şaklabanlık yaptı öyle yedi.bu sabahta hafif mızıklanıp ağlayarak.ağlasada aç kalınca yiyor.birde ben ek gıda vereceksem öncesinde bir saat bişey yedirmyorum tok yemiyormerhaba temmuz anneleri benim kızım da 8,5 aylık 8,5 kilo bu ay hiç kilo almadı gibi boyu 72 cm. sizin bebekler nasıl ve bebeği kilolu olanlar ne yediriyorsunuz ne içiriyorsunuz ne yapmalıyım?
çevremdeki arkadaşların bebekleri hemen hemen 10 kilo üzülüyorum bu duruma sadece 2 dişi var onu da 5 ay 20 günlükken çıkardı emeklemiyor ama çok hareketli eli ayağı durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?