Merhabalar,
Bende 2013 temmuz annesiyim.. neredeyse tüm hamileliğim boyunca sayfayı takip ettim ama hiç yorum yapmamıştım.. kısmet bugüneymiş.. malum hepimizin olduğu gibi benim de bebeğim 7.5 aylık ve ben az önce yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim.. Gerçekten bu muhteşem bi haber ama ben sevinemiyorum kimseye soyleyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım.. Eşime söyledim sevindi beraber büyürler diyor :/ ama bebeğim daha küçük ona haksızlık yaptığımı hissediyorum. Böyle düşünerek de karnımdaki meleği üzüyorum biliyorum.. içimi boşaltmak istedim nedense bu sayfaya yazmak geldi aklıma.. herkese melekleriyle hayırlı bi gün hayırlı bi hafta diliyorum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım emziriyorsan zor olacak ikisini birdn beslemen gerekecek allah yardımcın olsun. 8.aya kadar emzirebilirsin. sana yardımcı olacak birileri varmı ailenden? çalışıyor musun?
bizim kızın elinden hiç düşürmediği hiç sıkılmadığı oyuncağı sesli kitap.yalnız biraz büyük almışım zorlanıo oynarken.sen alırsan küçükleri var onlardan al
Merhabalar,
Bende 2013 temmuz annesiyim.. neredeyse tüm hamileliğim boyunca sayfayı takip ettim ama hiç yorum yapmamıştım.. kısmet bugüneymiş.. malum hepimizin olduğu gibi benim de bebeğim 7.5 aylık ve ben az önce yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim.. Gerçekten bu muhteşem bi haber ama ben sevinemiyorum kimseye soyleyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım.. Eşime söyledim sevindi beraber büyürler diyor :/ ama bebeğim daha küçük ona haksızlık yaptığımı hissediyorum. Böyle düşünerek de karnımdaki meleği üzüyorum biliyorum.. içimi boşaltmak istedim nedense bu sayfaya yazmak geldi aklıma.. herkese melekleriyle hayırlı bi gün hayırlı bi hafta diliyorum..
Merhabalar,
Hamileliğin hayırlı olsun. Bakabilecek durumdaysan bence harika bir duygu bu. Zar zor evlat sahibi olabilmiş biri olarak söylüyorum bunu sana. Şükretmeli ve sağlıkla doğması için dua etmelisin.
hayırlı olsun.. evet erken olmuş ama keyifli yanlarını düşün.. aynı yemeklerden yiyebilecekler, aynı eşyaları oyuncakları kullanabilecekler, ikisine birden t. eğitimi verirsin, aynı ana okuluna yollayabilirsin 1. yi büyütüp tekrar başa dönmemiş olursun falan filan..
Teşekkür ederim değerli fikirleriniz için. Ben de sesli kitap almayı düşünüyorum yalnız oyuncaklar ateş pahası, özellikle eğitici olanlar. İnternetten almak daha mı mantıklı acaba? Dışarıya göre daha uygun gibime geldi.
büyük adaya gittim hiç begenmedim.şileye gitmedim ama heryıl giden komşu arkadaşım var çok memnun.büyük ada hem pahalı hemde heryere at arabası ya da bisikletle yolculuk yapılıyor.kumsalını begenmedim.ben şileyi öneririmMerhaba kızlar sizden tatil konusunda öneri bekliyorum.Biz günlük yada haftalık ev kiralamak istiyoruz büyük ada veya şile ağva gibi aranızda böyle tatil yapan oldumu bilgi kızlar nerelere gidilebilir
bizimki 1 hafta 10 gündür öyleydi bunalmıştım artık üst diş patladı.. halbuki alt dişleri bilmediydik..
karışımı dene istersen yavaş yavaş alışır..
çok güzel gez bakalım biz hafta sonu evdeydik.. hava soğuk ve yağmurlu..
slm nasılsınız arkadaşlar biz 8 aylık olduk bu hafta tam.ilk dişi 1 hafta önce çıkardık.şimdi yanındaki diş etide kabarık çıkarmaya çalışıyor.dün gögüs ucumu hafif ısırdı . bugünde parmagımı ısırdı.acıtmayada başladı umarım yara etmez.bugün istbulda hava yağmurlu pazara çıkamadım o yüzden oğluma şehriye çorbası pişirdim ama yemedi.suan uyuyor uyanınca tarhana çorbası vericem.
doğdugundan beri çok degiştik
Eki Görüntüle 1016382 nekadar çok degişti 8 aylık halimiz ve yeni doğdugumuzda maşallah oğlum yiğite
ben dr götürdüğümde sordum cevizi kahvaltısına karıştırıorum dedim gerek yok verme dedi neden dedim alerjik reaksiyonu var dedi.ben vermeye devam ediorum çünkü alerji tarzı bişey olmadı bizde.üzüm pekmezinede sordum hiç öyle şeylere gerek yok dedi. bu arada kızım anne sütüde alıor o yüzdenmi önermio bilemedim
Merhabalar,
bizim yukarda 4 altta 2 dişimiz var önce alt 2 patladı aynı anda daha sonra aynı anda üst iki patladı bunlar iki ay arayla oldu ama cıkmadan son bir hafta önce nerdeyse hiç uyumadık daha sonra üst yan 2 tane cıkmış babamız farketti sadece 2 gece uyumamıştı bende neden diyordum meger diş patlatıyormuş bizim bıdı:)yani gerisi mısır gibi patır patır patlar diyorlardı inanmıyordum nerdeyse hiç frketmedik bile sanırım en zor köpeklerle azılar çıkıyormuş allah yardımcımız olsun 3 yaşına kadar bitmez bu diş çilesi yavrumuzada bizede günah daaa..
kabızlık için kuru kayısı kompostosu,bal kabağı püresi,armut bunlar iyi gelir.en etkilisi kayısı ve balkabağı .sırayla dene.birde bol su içir ek gıdadan sonra.benim oğlum bol sıvı içer o yüzden kabızlık olmadı .İyi akşamlar
maalesef ki daha ek gıdaya başlamadan başımıza musallat oldu kabızlık...
ilk 5 ay günde 4-5 kez kaka yapardı sonra günde bire düştü ek gıdaya başladığımızda yani 6 .ayda iki günde bir yapmaya başladı yada hergün çok az yapıyor.
en son doktor kontrolümüzde doktor macun kıvamında ise yalancı kabızlık dedi.yapmadığında kulak pamuğu ile uyar yapsın annesi dedi.dupolak diye bir ilaç verdi aslında ilaç değil laktoz makat kısmında uyarı yapar dedi veriyorum ama gıda ilede destek yapmak itiyorum kayısı kaynatıp blendırdan geçiriyorum her sabah kahvaltıda 3-4 tatlı kaşığı veriyorum her öğlen sebze çorbası öncesi 1 tatlı kaşığı z.yağı veriyorum.kuru erik iyi gelir diye okudum internetten veren var mı ?
kaynatıp suyunu mu veriyorsunuz yoksa onuda blendırdan geçirmek lazım ?
İyi akşamlar
maalesef ki daha ek gıdaya başlamadan başımıza musallat oldu kabızlık...
ilk 5 ay günde 4-5 kez kaka yapardı sonra günde bire düştü ek gıdaya başladığımızda yani 6 .ayda iki günde bir yapmaya başladı yada hergün çok az yapıyor.
en son doktor kontrolümüzde doktor macun kıvamında ise yalancı kabızlık dedi.yapmadığında kulak pamuğu ile uyar yapsın annesi dedi.dupolak diye bir ilaç verdi aslında ilaç değil laktoz makat kısmında uyarı yapar dedi veriyorum ama gıda ilede destek yapmak itiyorum kayısı kaynatıp blendırdan geçiriyorum her sabah kahvaltıda 3-4 tatlı kaşığı veriyorum her öğlen sebze çorbası öncesi 1 tatlı kaşığı z.yağı veriyorum.kuru erik iyi gelir diye okudum internetten veren var mı ?
kaynatıp suyunu mu veriyorsunuz yoksa onuda blendırdan geçirmek lazım ?
kabızlık için kuru kayısı kompostosu,bal kabağı püresi,armut bunlar iyi gelir.en etkilisi kayısı ve balkabağı .sırayla dene.birde bol su içir ek gıdadan sonra.benim oğlum bol sıvı içer o yüzden kabızlık olmadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?