2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yaw bu ceviz olayı benim kafama takıldı kimisi akıncalı kimisi ver gitsin bişey olmaz diyo kararsız kaldım daa...

Kızlar bebekleriniz emeklemeye başladı mııı???????????

oooo sen buralara gelir miydin yahu :))) benim oğlan emeklemeye niyetli değil. şınav çeker gibi kaldırıyor kendini :) sonra bacakları toparlıyor ayağa kalkacak herhalde ilk fırsatta :) ve bu aralar ayakta durmak favorisi :) paytak paytak bir iki adım da atmaya çalışıyor :) sadece geri geri emekliyor 2 ay olacaktır herhalde :) seninki emeklemeye başladı mı yoksa ?

götür istersen bir için rahat eder nasıl birşey olduğunu anlayamadım tam canım
kızlar face grubunda da konuştuk.face kaldırılabilirmiş ya hepimiz buraya döneriz artık diyoruz.

canım ben 1 tatlı k. kadar pirinci haşlıyorum haşlanırken içine yarım küçük havuç dilimleri de ekliyorum. Sonrasında yoğurt gerekirse su azcık kuru nane ekliyorum kesilmemesi için sıcaklığı ayarlamak lazım karıştırarak biraz pişiyor sonra ister tel süzgeç ister blendır yapabilirsin ben de bayağıdır yapmıyorum benimki miktar az da olsa yoğurt yiyor o yüzden çorbalarda değişik malzeme kullanıyorum..

canım dediğin gibi yaptım ve benim oğlan sevmedi kıymaya hazır değil desem kendi yemeğimden(karnıyarık) verdiğimde mutluluktan havalara uçmuştu... ben bu çocuğa nasıl kıyma yedireceğim yaaa (

bir de çorbalarınız ne kadar sulu oluyor ? bebeğinizin kakası da ne durumda ? iyice katılaştı mı ???

tamam canım sagol yarın i deneyeyim bakayım inşallah yer..

Kızlar eve haftalık akşam yemeği proğramı yaptım sizce nasıl olmuş?
P.tesi-kırmızı et
Salı-mevsimlik sebze
Çarş-balık
Perş-baklagil yada kırmızı et
Cuma-tavuk
C.tesi- mantar yada bAlık
Pazar-Mantı

güzel görünüyor ama per. veya cuma 1 kez daha sebze olabilir
biz de sebze baklagil 2 gün gidiyor bunlar etli değilse araya kırmızı et cumaya balık koydum..
ben de kızımın kahv. programlı yapıyorum ama sıkıldı şimdi yeni bir düzenleme içindeyim..

canım benim kızım 32 aylık bi süredir şöyle yapıyordum:
pzt. haşlanmış yum.
salı peynirli yum.
çar. sucuk
perş. haşlanmış yum.
cuma sucuklu yum.
her gün ceviz, peynir, bir gün bal diğer gün pekmez.. (hasta olunca zencefilli bal, pekmezli ıhlamur) zeytin pek sevmediği için arada koyuyorum..
hafta sonu kahvaltıda biz ne yersek tereyağlı ekmek, kuymak, börek, açma, pizza, pide, krep, patates kızartma haşlama vb.
peynir, sucuk ve yum. çok sever şimdilerde çok yemek istemiyor (dönemseldir diyorum) yumurtayı çekip cazip olsun diye salam, dilim kaşar, çeçil peynir, tost, mısır gevreği gibi şeyler kullanacağım..
yaz geliyor domates salatalık ve menemen olur..

Afiyet olsun iyiymiş benim oğlum 8 aylık sadece yumurta sarısı veriyorum peyniri sindiremiyor sanırım kakasından olduğu gibi çıkıyor pekmezi sevmedi diğer şeylerde tuzlu verecek bişey bulamıyorum

günaydın hanımlar nerelerdesiniz ? ses seda yok ? biz dün Ravanda Kalesine gittik :) güzel bol çamlıklı oksijenliydi :)

yaw bu ceviz olayı benim kafama takıldı kimisi akıncalı kimisi ver gitsin bişey olmaz diyo kararsız kaldım daa...

ben dr götürdüğümde sordum cevizi kahvaltısına karıştırıorum dedim gerek yok verme dedi neden dedim alerjik reaksiyonu var dedi.ben vermeye devam ediorum çünkü alerji tarzı bişey olmadı bizde.üzüm pekmezinede sordum hiç öyle şeylere gerek yok dedi. bu arada kızım anne sütüde alıor o yüzdenmi önermio bilemedim

Son düzenleme:
Arkadaşlar bebeklerinize bu dönemde ne tip oyuncaklar aldınız. Aynı şeylerle oynamaktan sıkıldı kuzum. Fikir verirseniz sevinirim. Ayrıca uyku arkadaşı aldınız mı,aldıysanız sevdi mi bebişleriniz?

bizim kızın elinden hiç düşürmediği hiç sıkılmadığı oyuncağı sesli kitap.yalnız biraz büyük almışım zorlanıo oynarken.sen alırsan küçükleri var onlardan al

Günaydın kızlar çok yorgunum oğlum hiç durmuyor ya.

bizimki 1 hafta 10 gündür öyleydi bunalmıştım artık üst diş patladı.. halbuki alt dişleri bilmediydik..

Afiyet olsun iyiymiş benim oğlum 8 aylık sadece yumurta sarısı veriyorum peyniri sindiremiyor sanırım kakasından olduğu gibi çıkıyor pekmezi sevmedi diğer şeylerde tuzlu verecek bişey bulamıyorum

karışımı dene istersen yavaş yavaş alışır..

günaydın hanımlar nerelerdesiniz ? ses seda yok ? biz dün Ravanda Kalesine gittik :) güzel bol çamlıklı oksijenliydi :)

çok güzel gez bakalım biz hafta sonu evdeydik.. hava soğuk ve yağmurlu..

Ay yok canım bizimkindede henüz emekleme yok ama bizden 15 gün küçük arkadaşımın kızı var o emeklemeye başlamış merak ettim bende başka emekleyen var mı acaba diye :) bizimki de ayakta durmaya çok meraklı :)

Merhabalar,
Bende 2013 temmuz annesiyim.. neredeyse tüm hamileliğim boyunca sayfayı takip ettim ama hiç yorum yapmamıştım.. kısmet bugüneymiş.. malum hepimizin olduğu gibi benim de bebeğim 7.5 aylık ve ben az önce yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim.. Gerçekten bu muhteşem bi haber ama ben sevinemiyorum kimseye soyleyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım.. Eşime söyledim sevindi beraber büyürler diyor :/ ama bebeğim daha küçük ona haksızlık yaptığımı hissediyorum. Böyle düşünerek de karnımdaki meleği üzüyorum biliyorum.. içimi boşaltmak istedim nedense bu sayfaya yazmak geldi aklıma.. herkese melekleriyle hayırlı bi gün hayırlı bi hafta diliyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…