2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bol bol armut suyu ver cam rendeden geçirip süz suyunu cıkart ver zaten bi armuttan bi ton su çıkıyor iyi gelir.aslında kabızda sayılmaz en az 5 gün kaka yapmaması lazım kabız diyebilmek için yani ben ögle biliyorum

bizim fırsat oluyor ama benim doğumdan sonra isteğim azaldı o yüzden sizinle aynı durumdayız eşim çok şikayetçi malesef ben de hiç memnun değilim bu durumdan ama zamanla düzelir diye düşünüyorum biraz sabır.. beceriksizlikten değil canım çocuk uyanıyorsa yapacak bişey yok yani bence bu tarz şeyler normal çocuk büyüyüp toparlanana kadar cinsel hayattan bişey beklememek lazım ama gel de erkeklere anlat bunu :)

Eşim sağolasun anlayışlı ama ben üzülüyorum ne bileyim evliliğimiz eski düzeni gibi olsun istiyorum ama olmuyor valla çok yorgun düşüyorum fırsat olmuyor fırsat olduğunda oglus müsade etmiyor:))

Eşim sağolasun anlayışlı ama ben üzülüyorum ne bileyim evliliğimiz eski düzeni gibi olsun istiyorum ama olmuyor valla çok yorgun düşüyorum fırsat olmuyor fırsat olduğunda oglus müsade etmiyor:))

benim eşimde çok şikayetçi ama gece kalkan benim uykum paramparça :) yorgun oluyorum hep laf sokup duruyor bana

evet ben de çok yorgun düşüyorum çalışmadığım halde bi de seneye işe başlayınca napacam bilmiyorum :)

benim eşimde çok şikayetçi ama gece kalkan benim uykum paramparça :) yorgun oluyorum hep laf sokup duruyor bana

benimki biraz sabrediyor bıçak kemiğe dayanınca söylenmeye başlıyor

Merhaba öncelikle
Ben bneğim için günlük süt alıp babymix yogurtlar var bebekler için 4lü kutularda onunla mayalıyorum ve cok seviyo böyle dene istersen. Babymix yogurdu migros carrefour ve reallerde bulabilirsin

Merhaba öncelikle
Ben bneğim için günlük süt alıp babymix yogurtlar var bebekler için 4lü kutularda onunla mayalıyorum ve cok seviyo böyle dene istersen. Babymix yogurdu migros carrefour ve reallerde bulabilirsin

o dedigin babymix meyveli mi belki yer bi deneyeyim sagol canım.

Slm kızlar 1 haftadır hastalık malum giremiyorum en kisa zamanda geçmişi okuyacağım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ben de çok yorgun düşüyorum çalışmadığım halde bi de seneye işe başlayınca napacam bilmiyorum :)

benimki biraz sabrediyor bıçak kemiğe dayanınca söylenmeye başlıyor

evet yaaa seneye çalışmaya başlayınca ne yapacağız ? ben hiç o zamanın gelmesini istemiyorum çünkü biliyorum ki yıpranacağım hem ev hem okul hem bebek offf gözümde büyüyüp duruyor (

hayırlı olsun artık bebeğin gelmiş güzel yanlarını düşün mutlu ol canım
bizim 2 çocuk olunca biz özellikle ilk zamanlar çok zorlandık.çünkü biri uyusa biri uyanık kalıyordu.sonradan düzene girdi.şimdi bir sorun yaşamıyoruz açıkcası.

ilaç kullanma ve kulak çubuğuyla uyarma.bence doktorunuzu değiştirin.bebeğine doğal yollardan yardımcı ol canım.kayısı ve erik kompostosu iyi gelir.onlardan içir sonra bol bol su içir.

kızlar nerelerdesınız hiç kimse takılmıyor artık buralara kaç gündür giriyorum kimsecikler yok paylaşım yok geri çıkıyorum önceden daha aktıftı:26:

bebişleriniz nasıl gelişimleri hareketleri benim kız daha sürünmüyor hiç niyetide yok sizde durumlar nasıl

kızımın hiç dişi çıkmadı. emeklemiyorda. Ama tay tay duruyor yürümeye çok hevesi var. emekleyen varmı bebeklerinizden ?

Merhaba anneler size acil bi sorum olacak inşallah cevap verirsiniz. Oğlum çok sık kaka yapıyor bu sıralar ve pisik oldu ama daha korktuğum şey pipisi şişti. Başına böyle şey gelen oldumu pipi şişmesi neden olur ya çok korkuyorum

sonunda dişimiz çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
alttan ucu göründü çok şükür yaaa çok mutlu oldum elimde metal kaşıkla gezinip duruyorum ağzına sokup tın tın sesini duyunca çok mutlu oluyorummm kafayı yedim galibaa

kızımın hiç dişi çıkmadı. emeklemiyorda. Ama tay tay duruyor yürümeye çok hevesi var. emekleyen varmı bebeklerinizden ?

bizde de hiç emekleme yok :)

pipisi şişti derken nasıl şişiyor kızarıklık felan var mı canım bence vakit kaybetmeden bi doktora göster ya nolur nolmaz önemli bişey çünkü

aynen biz de öyleyiz...ne diş ne emekleme var....ellerinden tutunca ayağa kalkıp odaları dolanıyoruz....zamanı gelince yaparlar dişimiz de çıkar inş....

canım bez degiştirdiysende olabilir ama yinede bi dr göster ne olur ne olmaz hem bi derdi varsa kuzum rahatlar günahtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…