2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kizlarrrr ben herseyi veriyorum kizimaaa fasulyeeee brokoli mercimek kabak yemekleri herseyden yediriyorummmmm cok pure halinde birakmiyorum taneli olarajk birakiyorum ilerde zorluk cekmemek icin cunku cocuklar alisiyor pure halinde yemeyeee bizim kizimizdaabardakta su icmeyi cok seviyor oyun saniyorrrrrrrr insallah gogsumu alirrrrrr gogsumde arayisi icimi yakiyor

kabak brokoli ispanak yediriyorummmmm sebze agirlikli isterseniz benimde kizimin sevdigi yemekleri yazayim isteyen dener..ben her ogununu taze yaoiyorum azar azar icine biraz ekmegin icini de ekliyorummmbiraz kiymada koyuyorum afiyetle yiyorr...

canım ona bakarsak her şey lifli ıspanak karnabahar vs ben verdim haşlama yaptım irmik ile muhallebi yapıp içine karıştırdım çok sevdi

Tatlım gelmiyorsun hep face hep face
istıyorum gelmek ama anca faceyı cvp lıyomm ya kk unutulmaz kı bnm ıcınn

kız bunun malzemesi çok fazla değil mi :) bak bendeki tarife :
yarım kg yoğurt
3 olgun domates
3 salçalık biber
3 soğan
7-8 sivribiber
tuz
aldığı kadar un
:)))

Kızlar sebzeleri buharda nasıl pişirebilirim ? hiç yapmadımda... düdüklünün buharda pişirmek için delikli kabı var daaa :)) ama bilmiyorum

bundan büyük bir kavonoz çıktı işte ölçülerni kendin yapacağın kadar ayarla sen:)

bir de bende hiç tarhana yok ??? nasıl mayalık yapıcam ?? haftasonu eltimden alayım bari biraz.. ne kadar koyuluyor eski tarhanadan ? un tahmini ne kadar gidiyor ? ona göre alayım un :)

buarada hala adet olmayan var mı benim gibi
kasıklarım ağrıdan çatlayacak hale geldi ama bi türlü adet olamıyorum

bir de bende hiç tarhana yok ??? nasıl mayalık yapıcam ?? haftasonu eltimden alayım bari biraz.. ne kadar koyuluyor eski tarhanadan ? un tahmini ne kadar gidiyor ? ona göre alayım un :)

1-2 yemek kaşığı kadar tarhana. toplamda 2 kilo un gdiyor

Günaydın kızlar. Bu sabah oglum yanağında kırmızılik ile uyandı. Canım sıkıldı. Önce yatağına vurdu kizardi sandim ama hala geçmedi. Sanırım birsey alerji yapti. Bi görseniz sanki tokat izi gibi. Kıyamam ben yavruma ya.

canım normal kabak galiba değil mi? kıs kabagı (bal kabagı) değil sanırım ama sımdıkı kabaklar hormonlu mevsimi değil ki
canım tarıf güzel faydalanacagım ama yazın insallah simdi ne domates gercek domates ne biber gercek biber siz simdimi yapıyorsunuz? bilmiyorum ya ben su anda eve domatesi sokmam bebegime de asla yapamam sanki göz göre göre hormon yuklemesi gibi

canım okuyunca aklıma geldi benim oğlanın da olmustu kücükken akşama kadar gecmedi korkmustum ama bişey cıkmadı sonrasında cok sükür

Son düzenleme:

ama benim tarhanam yokkk içime kurt düşürdün şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…