Kullanılabiliyormuş doktor önerisi canım Cerazette diye geçiyor ismi..
ayy sağol canım ya inşallah ihtiyacım olmaz ama not ettim ismini yine de..
bütün adet belirtilerim var ama olamıyorum bir türlü bu da çok geriyor beni kocama çatıp duruyorum
kııız oğlun ne tatlı olmuş maşalllaaaaahhhh
teşkr ederim canım senin oğlanı da göremedik dahaaa ne zaman görüceksek artıkınn:)))
kızlar ben oğluma suyu sevdiremedim,her yolu denedim ama içmiyor, sizinkiler içiyor mu, bana öneride bulunabilecek var mı?
Teşekkür ederiz :) hadi bakalım inşallahhayırlı olsun darısı bizee
Teşekkürler canım :)hayırlı olsuuuunn :)
Ohh hadi bakalım :))alkış bizim de ikincisi yolda o çıkan dişi yanında ki geliyor :)
Doğum kontrol hapı olarak bir de emzirirken kullanılan qlairista var kızlarhadi ya emzirirken kullanılabiliyomu o mini hap? adı nedir?
Kullanılabiliyormuş doktor önerisi canım Cerazette diye geçiyor ismi..
dur bakiim :) güzel bi resim bulayım :)
işteeeee :)))
canım benim oğluş bardağa saldırıyor bardaktan ne içerse artık.. ama kız içmezdi üzülürdüm sonra yaz geldi su kuşu olduydu hala da çay falan içmez kahvaltısını suyla yapar yemeğini su içe içe bitirir.. bebekten bebeğe değişiyor olabilir..
keyfimbilir verdiğin sitedeki pirinç unlu havuçlu kabaklı elmalı püreyi yaptım :))) kıvamı koyu geldi bana ve buhar suyu da arttı diye azıcık daha sulandırdım fincana koyduğum püreyi :) maşallah hiç bulaştırmadan yedi :) bayıldı bayıldı :) ayyy ben de yedi diye bayıldım :)))
kızlar şu sebze meyve fileleri varya bebekler için bebedor un. ondan almış eşim geçen. biz yemek yerken durmuyodu şimdi içine elma muz felan koyup eline veriyorum o fileyi, şapırdata şapırdata emiyor sesi de çıkmıyor hiç çok rahat ettik :)) tavsiye ederim durmadığı zaman eline veriyorum oyalanıyor baya.. tabi üstü başı heryeri batıyor orası ayrı bir konu
allahımm yerim ben bunu yaa çok tatlı ya maşallahh sarışın mı kumral mı nası tatlı bişey o saçlar sarı gözler kömür maşallah :))
ben demiştim çok nefis bi tarif o sitedeki tariflerin hepsi denenmiş sırayla yapalım biz de :)
kızlar şu sebze meyve fileleri varya bebekler için bebedor un. ondan almış eşim geçen. biz yemek yerken durmuyodu şimdi içine elma muz felan koyup eline veriyorum o fileyi, şapırdata şapırdata emiyor sesi de çıkmıyor hiç çok rahat ettik :)) tavsiye ederim durmadığı zaman eline veriyorum oyalanıyor baya.. tabi üstü başı heryeri batıyor orası ayrı bir konu
allahımm yerim ben bunu yaa çok tatlı ya maşallahh sarışın mı kumral mı nası tatlı bişey o saçlar sarı gözler kömür maşallah :))
nerelerdesinn unuttun bizi cennetlik arada gel yaz yavv :))
su demişken benim sudan nefret eden oğlum dün bir su içti kıtlıktan çıkmış gibi şaştım kaldım :)
suluğunu dayadı ağzına dakikalarca su içti ya:)
ben demiştim çok nefis bi tarif o sitedeki tariflerin hepsi denenmiş sırayla yapalım biz de :)
ayy sağol canım ya inşallah ihtiyacım olmaz ama not ettim ismini yine de..
bütün adet belirtilerim var ama olamıyorum bir türlü bu da çok geriyor beni kocama çatıp duruyorum
kııız oğlun ne tatlı olmuş maşalllaaaaahhhh
canım ben de aldım o meyve filesinden ama ne yazıkki umursamıyorelma koydum almadı iki gıdım kemirdi sonra sallayarak oynamaya başladı :))
kuzumun ilk saçları turuncuydu :) keşke öyle kalsaydı :) şimdi sarı civciv oldu :) dalgalı kalan ilk saçları :)) ilk saçlardan tepede kaldı sadece :) gözler de ela diyorlar. beceremedim benim gibi maviş yapmayı :)))
valla o site süpermiş :) kahvaltı yaptıramıyorum benim oğlana iki kaşıktan sonra istemiyor. bir süre kahvaltı olayını iptal edeyim diyorum sence nasıl olur ???
Bizimki de seviyor o fileyi :) ama ben artık her sofrada ona göre de birşeyler koyuyorum hem oyalansın hemde sofrada bizimle birlikte yemeğe alışsın diye.
Gunayfin kizlar sizilerim bebişleri tv cok bakuyomu benimii surekli bakmak istiyo e gunduz tv acmadan olmuyo aksam desennike artik kapatiyorum gunduzleri ama acar acmaz gozu orda oturma odasına ortaya yorgani serdim etrafina yastik donup duryyo oyuncaklarini alip salliyo ama tv acinca duruyo sabah kahvaktiyida izleyerek anca agzini aciyo napcam ben ya butun gunde baska odada duramamki
oyy yaa bizim de sadece tepede kaldı saçlar
kahvaltıyı açken yaptırdın mı? genelde açken yiyorlar.. bir de bulamaç mı veriyosun tek tek mi? hepsini dene bence tek tek yemiyosa bulamaç yap dene.. kahvaltılık labne peynirleri var onu genelde seviyor çocuklar hafif tuz da oluyor içinde onu dene.. yani hergün değişik bişeyler dene. 2 kaşık da olsa yesin ama eğer hiç yemiyor tükürüyorsa biraz ara vermen mantıklı.. ama 2 kaşık da olsa yiyorsa ben olsam iptal etmezdim 2 kaşık verirdim hergün sonuçta en faydalı öğün kahvaltı
ssiz sofradayken ne veriyorsun canım ben de vermek istiyorum ama ne verceğmi bilmiyorum bi ara ekmek verdim onu da ısıra ısıra koparıyor ne kadar sert de olsa ağzının suyuyla yumuşuyor ekmekler nasıl bir yiyecek verebilirim aklıma gelmiyor hiçç
Kızım ekmek hastası hemde köy ekmeğini çok seviyor ama özellikle akşam saatlerinde verirsek rahatsız oluyor gece, o yüzden ben pek vermiyorum. Mesela akşam yemeğinde gece maması yapıp veriyorum (kaşık maması). Hem bizim yediklerimize saldırmıyor, hemde mama işini aradan çıkarmış oluyorum. Dün akşam yemeğinde karnıbaharlı tavuklu sebze çorbası verdim gece o da biraz rahatsız etti. Muhallebi türleri yada yoğurt vs de veriyorum ben. O anki duruma göre, pazar günü ilk uykusuna yatıp kalktı bizde kahvaltımızı o zaman yaptık ona da kahvaltı hazırladım. Yani burdaki konuştuğumuz ona uygun olan şeylerden veriyorum.
kahvaltıyı açken yaptırdın mı? genelde açken yiyorlar.. bir de bulamaç mı veriyosun tek tek mi? hepsini dene bence tek tek yemiyosa bulamaç yap dene.. kahvaltılık labne peynirleri var onu genelde seviyor çocuklar hafif tuz da oluyor içinde onu dene.. yani hergün değişik bişeyler dene. 2 kaşık da olsa yesin ama eğer hiç yemiyor tükürüyorsa biraz ara vermen mantıklı.. ama 2 kaşık da olsa yiyorsa ben olsam iptal etmezdim 2 kaşık verirdim hergün sonuçta en faydalı öğün kahvaltı
ssiz sofradayken ne veriyorsun canım ben de vermek istiyorum ama ne verceğmi bilmiyorum bi ara ekmek verdim onu da ısıra ısıra koparıyor ne kadar sert de olsa ağzının suyuyla yumuşuyor ekmekler nasıl bir yiyecek verebilirim aklıma gelmiyor hiçç
canım tek çözüm tv izlemiceksin.. önce sen izlemiceksin ki o da izlemesin sadece bebekken değil yani, yetişkin bi insan olduğunda da tv alışkanlığı olmamalı çocuklarımızın.. ben ilk zamanlar tvsiz yapamıyodum canım çok sıkılıyodu evde ama şimdi oğlum oyundan anlıyor az da olsa. onla oyun oynarken vakit geçiiyor, o uyuduğunda açıyorum tv yi veya diğer işlerimi yapıyorum. tv yi unuttuk nerdeyse gerçekten.. ama bi yere misafirliğe gittiğimizde tv açıksa benimki izliyor malesef kapatalım da diyemiyorum anca uygunsuz kanallar varsa o konuda uyarı yapıyorum
bahsettiğiniz site hangisi narkosis, keyfimbilir, kaçırmışım ben :)
Kızım ekmek hastası hemde köy ekmeğini çok seviyor ama özellikle akşam saatlerinde verirsek rahatsız oluyor gece, o yüzden ben pek vermiyorum. Mesela akşam yemeğinde gece maması yapıp veriyorum (kaşık maması). Hem bizim yediklerimize saldırmıyor, hemde mama işini aradan çıkarmış oluyorum. Dün akşam yemeğinde karnıbaharlı tavuklu sebze çorbası verdim gece o da biraz rahatsız etti. Muhallebi türleri yada yoğurt vs de veriyorum ben. O anki duruma göre, pazar günü ilk uykusuna yatıp kalktı bizde kahvaltımızı o zaman yaptık ona da kahvaltı hazırladım. Yani burdaki konuştuğumuz ona uygun olan şeylerden veriyorum.
haa canım ben eline veriyorsun sandım.. hem yeyip hem yediriyormusun yani? yoksa önce bebişi mi doyuruyorsun? benimki biz yerken mama sandalyesinde durmuyor anca sebze filesiyle durdurabildim :) hani eline bişeyler mi veriyorsun diye onu kastetmiştim
Bu altta bebeklerinizin ayını gösteren ikon varya onu nerden yapıyorsunuz?
bebegiminyemekleri.com diye bir site canım doktor bir anne hazırlamış ek gıdalarla ilgili tarifler var çok güzel
haa canım ben eline veriyorsun sandım.. hem yeyip hem yediriyormusun yani? yoksa önce bebişi mi doyuruyorsun? benimki biz yerken mama sandalyesinde durmuyor anca sebze filesiyle durdurabildim :) hani eline bişeyler mi veriyorsun diye onu kastetmiştim
Bazen eline de veriyorum elma, havuç, armut vs. gibi ama kaşıkla beslenmek daha çok hoşuna gidiyor, bizimki de huysuzlanıp kucağa gelmek istiyor ki masayı bir dağıtsın gelip :)) öyle olunca ben hem kendim yiyip hem ona yediriyorum, sonlara doğru huysuzluğu artınca alıyoruz kucağa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?