• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bebegiminyemekleri.com diye bir site canım doktor bir anne hazırlamış ek gıdalarla ilgili tarifler var çok güzel

Bazen eline de veriyorum elma, havuç, armut vs. gibi ama kaşıkla beslenmek daha çok hoşuna gidiyor, bizimki de huysuzlanıp kucağa gelmek istiyor ki masayı bir dağıtsın gelip :)) öyle olunca ben hem kendim yiyip hem ona yediriyorum, sonlara doğru huysuzluğu artınca alıyoruz kucağa.

eline nasıl cesaret edip veriyorsun ? bir ara eşim istedi verdik parça koparttı ağzından çıkartana kadar akla karayı seçtik :))

Kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl gelişimleri nasıl .ben bebeğime uyku eğitimi verdim alıştı çok şükür sizin eğitimler nasıl gidiyor

nohut büyüklüğünde parçalar veriyorum ağzına kızım damaklarıyla ezerek yutuyor 1 aydır bu kadar korkmayın kaşar peyniri ,köfte bile yiyor zaman zaman alıştırın yoksa çok zorluk çekersiniz. öğürür yutamayacağını düşünür.

teşekkür ederiiizzz :) seninkini de görsek ya ??
şimdi işteyim canım inşallah eve gidince

eline nasıl cesaret edip veriyorsun ? bir ara eşim istedi verdik parça koparttı ağzından çıkartana kadar akla karayı seçtik :))
bende vermiyorum elma çıkarana kadar öldük bizde

Kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl gelişimleri nasıl .ben bebeğime uyku eğitimi verdim alıştı çok şükür sizin eğitimler nasıl gidiyor
maşşallah valla eğitim verebilmişiisn bizde hala bin kez uyanmaya devam

Alıştı derken hiç mızmızlanmadan yatağına yatırınca uyuyor mu? yoksa yine huysuzlanıp yine de kendi kendine mi uyuyor ? Bizimki gündüzleri babaannesiyle biraz sallanarak uyuduğu için akşamları mızmızlanıyor ama uyuyabiliyor yine de çok şükür :)

Slm kizlar uzun zamandir bakamiyorum kk ya buyudukce daha cok bakim istiyor sipalar nete girmeye vakit olmuyor,neler yapiyorsunuz citlembikleriniz nasil buyuyormu biz 12 subatta yedi aylik olduk tam koltuga tutunup yuruyebiliyor zaten hiperaktif bi kiz dr deyimi ile durmadan pesinden kosuyoruz kizimla beraber sizi ve kucuk kardeslerimizi opuyoruz ara ara ugramaya calisicaz vaktimiz olursa

kızlar şu sebze meyve fileleri varya bebekler için bebedor un. ondan almış eşim geçen. biz yemek yerken durmuyodu şimdi içine elma muz felan koyup eline veriyorum o fileyi, şapırdata şapırdata emiyor sesi de çıkmıyor hiç çok rahat ettik :)) tavsiye ederim durmadığı zaman eline veriyorum oyalanıyor baya.. tabi üstü başı heryeri batıyor orası ayrı bir konu :D

allahımm yerim ben bunu yaa çok tatlı ya maşallahh sarışın mı kumral mı nası tatlı bişey o saçlar sarı gözler kömür maşallah :)) :nazar:

nerelerdesinn unuttun bizi cennetlik arada gel yaz yavv :))
su demişken benim sudan nefret eden oğlum dün bir su içti kıtlıktan çıkmış gibi şaştım kaldım :)
suluğunu dayadı ağzına dakikalarca su içti ya:)

ben demiştim çok nefis bi tarif o sitedeki tariflerin hepsi denenmiş sırayla yapalım biz de :)

canım benim kuzu çok hareketlendi yerinde durmuyor kalkıp yürüyecek nerdeyse.. gündüz de az uyuyor beşiği salonda, bilgisayar da salonda.. o uyuyunca kızla kitap dergi oyun bir şeyler yapayım istiyorum yine de nete girmeye çalışıyorum :34:

Gunayfin kizlar sizilerim bebişleri tv cok bakuyomu benimii surekli bakmak istiyo e gunduz tv acmadan olmuyo aksam desennike artik kapatiyorum gunduzleri ama acar acmaz gozu orda oturma odasına ortaya yorgani serdim etrafina yastik donup duryyo oyuncaklarini alip salliyo ama tv acinca duruyo sabah kahvaktiyida izleyerek anca agzini aciyo napcam ben ya butun gunde baska odada duramamki

tv açmıyoruz..

nohut büyüklüğünde parçalar veriyorum ağzına kızım damaklarıyla ezerek yutuyor 1 aydır bu kadar korkmayın kaşar peyniri ,köfte bile yiyor zaman zaman alıştırın yoksa çok zorluk çekersiniz. öğürür yutamayacağını düşünür.

Ya nasil kofte verdin ne guzel ben halen pureleri veriyorum yutmayi ogrenemez diye cok korkuyorum ya balik vermek istiyorum haftaya ama nasil vercem bilemiyorum

kızlar birşey diyeceğim. benim oğlan saat başı uyanıyordu ya.. bugün en son 17 de elma rendesi yedi. çok yorgun olduğundan (öğleden sonra 40 dk uyudu sadece) çorba (püre) yedirmekle uğraşmadım. emzirdim bir güzel uyuyakaldı. neredeyse şu an 3,5 saat olacak uyanmadı :) benim de aklıma ne geldi ; çorba(püre) midesini rahatsız ediyor galiba hazım konusunda... ne yapacağım peki ??? vücutta alerji filan yok. yerken löpür löpür yiyor da... ????

Alıştı derken hiç mızmızlanmadan yatağına yatırınca uyuyor mu? yoksa yine huysuzlanıp yine de kendi kendine mi uyuyor ? Bizimki gündüzleri babaannesiyle biraz sallanarak uyuduğu için akşamları mızmızlanıyor ama uyuyabiliyor yine de çok şükür :)

tabi önceden mızmızlanıyordu saçını okşuyordum elini tutuyorum ninni söylüyordum öyle öyle alıştı şimdi koyuyorum uyuyor tabi uykusu varsa uykusu yoksa yıkıyor ortalığı ama tek sorun yatağından başka hiç biryerde uyumuyor yatağına girecek illa

Ya nasil kofte verdin ne guzel ben halen pureleri veriyorum yutmayi ogrenemez diye cok korkuyorum ya balik vermek istiyorum haftaya ama nasil vercem bilemiyorum

ben kızıma verdim balık içinden küçük küçük koparıp verdim ağızına yedi bıraz çığnemeyi öğrensin diye ekmek içi filan veriyordum çiğnemeyi biliyor o yüzden sorun olmadı

günaydınn herkese..
çok gergin uyandım yine güne :(
allahım adet olmak istiyorum artık yaaa :(

tabi önceden mızmızlanıyordu saçını okşuyordum elini tutuyorum ninni söylüyordum öyle öyle alıştı şimdi koyuyorum uyuyor tabi uykusu varsa uykusu yoksa yıkıyor ortalığı ama tek sorun yatağından başka hiç biryerde uyumuyor yatağına girecek illa

o da ayrı bi sıkıntı değil mi.. uyku eğitimi versen bi deeert vermesen bi dert anacım:)

ben kızıma verdim balık içinden küçük küçük koparıp verdim ağızına yedi bıraz çığnemeyi öğrensin diye ekmek içi filan veriyordum çiğnemeyi biliyor o yüzden sorun olmadı

dişleri olmadan nası çiğniyor ya:) maşallah:nazar:

günaydınn herkese..
çok gergin uyandım yine güne :(
allahım adet olmak istiyorum artık yaaa :(

o da ayrı bi sıkıntı değil mi.. uyku eğitimi versen bi deeert vermesen bi dert anacım:)

dişleri olmadan nası çiğniyor ya:) maşallah:nazar:

sürekli püre yemeyecekleri için alışması lazım önce birşelere bandırıp veriyordum ekmek içi filan kızımda ağızında dönderip dönderip yutuyordu böyle böyle ağızında çevirmeyi öğrendi minik minik veriyorum herşeyden çevirip çevip yutuyor hatta pürelerden daha çok seviyor ımmm ımmmm diye diye yiyor :1:

sürekli püre yemeyecekleri için alışması lazım önce birşelere bandırıp veriyordum ekmek içi filan kızımda ağızında dönderip dönderip yutuyordu böyle böyle ağızında çevirmeyi öğrendi minik minik veriyorum herşeyden çevirip çevip yutuyor hatta pürelerden daha çok seviyor ımmm ımmmm diye diye yiyor :1:

Kızım da öyle geviş getirmeyi çok seviyor bizde de diş yok daha ekmeği falan verince görsen ağzında koca lokma var sanırsın :))

Back