ya aynen bizde de canım ya çocuk yarım saat de bir satte uyanıyor yatmadan muhallebi vredim yine aynı bence doymadığı için değil anlmadım gitti kalk git emzir tekrar yatağına koy çok geriliyorum uykumu alamayınca sinir sayım artıyor tahamülüm azalıyor birde sabah kalk işe gel bende yanıma aldım birlikte yatıyoruz yine uyanıyor ama en azından yorucu olmuyor emmek istiyor devamlı
walla canım biz 7 ay 14 günlük olduk yok hep aynıcanım benimde bebeğim her gece sabaha kadar uyurdu ne güzel uykusuzluk nedir bilmedim. işe başladım 1 ay oldu. son iki haftadır gece çığlık ve ağlama nöbetleri saat başı uyanmalar of of.. araştırdığım kadarıyla gece terörü ,ayrılık ansiyetesi falan yazıyor. yanımda yatırıyorum ama yinede uyanıp yokluyor ağlıyor. sonra gene uyuyor. çalışan annelerin işi zor. çünkü gündüz gayet keyifli ama gece sormayın yaniii 7 aylık oluyoruz 10 gün sonra
ne demek her daim :)tarifler için sağolun kızlar ikisi çok farklı hangisini yapayım bilemedim sırayla denicem
aman kızlar da bizim bebeklerimizi öyle kabul etsin bizim oğlullarımız zaten karizmatik :)evet aynen çok komik oluyor zatenama napiyim herşey onun karizması için hakkaten biraz düzeldi
180 de pişirdim ben. sana hemen yoğurt çorbası tarifi yapıştırıyorum cicim : ) bir tatrlı kaşığı yoğurt bir tatlı kaşığı tam buğday unu biraz su ile güzelce kaynatılır piştikten sonra da bir çay kaşığı zeytinyağı konulur iştye bu kadar :) ben yaptım hafta sonu bir kapsül de et suyu attım öyle yedi ( et suyunu söyle yapıyorum:kemikli etleri haşlıyorum buz kalıplarına döküyorum böyle yemeklere birer küp kouyorum )kızlar kaç derecede pişiriyosunuz bebe büskivilerini???
bi de benim oğlan havuç patates çorbalarını hiçç sevmiyor ben de zorlamıyorum değişik çorba tarifleriniz var mı içinde patates ve havuç olmayan??
canım emiyoru oğlum bende çok denedim emzik ilk 3 ay aldı sonra almadı avent chicco hepsini denedim almıyor amaCogu arkadas bebeklerinin gece sık uyanmasından yakınmıs emen bebekler mı bunlar yoksa biberonla beslenen bebekler de var mı sık uyanan merak ettim? benim oğlum (3.5 yıl once) emerdi kızım alerjıden dolayı pek ememedi. Oğlum yarım saat aralıklarla uyanırdı sabah da kalkıp işe giderdim simdi maşallah kızım uyanmamasına ragmen ben nasıl gece uyumadan sabah da erkenden işe gidebiliyormusum şu anda hayret ediyorum. Emzik kullansanız? kızım emzik alıyor gece uyanınca bile yanından emziğini alıp agzına sokuyor ve uyumaya devam...:) valla emzirmek harika bir duygu ama çok sıkıntılı dısarda, geceleyin her zaman stresteydim ben oğlumda emzirmek yüzünden. ha aman emzirmek kötü demiyorum kızım şoyle emse güzelce yine o sıkıntıya katlanırım ama ikisini de yasamıs biri olarak en azından emzik deneseniz diye bir tavsiyede bulunmak istedim. ac olmadıgı zamanlar emme içgüdüsünü tatmin ettiği için bosubosuna sıkıntıya girmenizi engellersiniz. ama yalaşık 14 tane emzik kullanan biri olarak en güzeli avent derim
kızlar kaç derecede pişiriyosunuz bebe büskivilerini???
bi de benim oğlan havuç patates çorbalarını hiçç sevmiyor ben de zorlamıyorum değişik çorba tarifleriniz var mı içinde patates ve havuç olmayan??
walla canım biz 7 ay 14 günlük olduk yok hep aynı
ne demek her daim :)
aman kızlar da bizim bebeklerimizi öyle kabul etsin bizim oğlullarımız zaten karizmatik :)
180 de pişirdim ben. sana hemen yoğurt çorbası tarifi yapıştırıyorum cicim : ) bir tatrlı kaşığı yoğurt bir tatlı kaşığı tam buğday unu biraz su ile güzelce kaynatılır piştikten sonra da bir çay kaşığı zeytinyağı konulur iştye bu kadar :) ben yaptım hafta sonu bir kapsül de et suyu attım öyle yedi ( et suyunu söyle yapıyorum:kemikli etleri haşlıyorum buz kalıplarına döküyorum böyle yemeklere birer küp kouyorum )
canım emiyoru oğlum bende çok denedim emzik ilk 3 ay aldı sonra almadı avent chicco hepsini denedim almıyor ama
kızlar benimki normalde seslere çok duyarlı.. tel kısık yaşıyorum kapı açılsa uyanıyor,
bugün mutfakta iş yapıyordum mızıklayınca kucağıma aldım, radyo açıktı, düdüklü ötüyor, aspiratör çalışıyor o gürültünün tam ortasında uyuyakaldı.
bir de oturmak istemiyor, dik dik basıyor ayaklarını.. yürüteyim dedim adım atıyor.. bugün eşim yürüteci getirecek bakalım.. ev küçük dolanacak alan sınırlı ama 1-2 oyalanır onda da belki.. yürütece başlayan var mı?
ek gıdayla uyku düzenimiz şu sıralar şöyle:
öğleden önce 1-2 saat akşam üzeri 1-2 saat aksi bir şey yoksa 9 buçuk civarı geceye giriyoruz gece 2-3 kez emmek istiyor 7-8 gibi uyanıyoruz. bakalım kaç gün sürecek bu düzen düzeni sevmeyen oğluşumda:44:Sizin gündüz uykularınız kaç kez ve toplam kaç saat eder?
ya aynen bizde de canım ya çocuk yarım saat de bir satte uyanıyor yatmadan muhallebi vredim yine aynı bence doymadığı için değil anlmadım gitti kalk git emzir tekrar yatağına koy çok geriliyorum uykumu alamayınca sinir sayım artıyor tahamülüm azalıyor birde sabah kalk işe gel bende yanıma aldım birlikte yatıyoruz yine uyanıyor ama en azından yorucu olmuyor emmek istiyor devamlı
Cogu arkadas bebeklerinin gece sık uyanmasından yakınmıs emen bebekler mı bunlar yoksa biberonla beslenen bebekler de var mı sık uyanan merak ettim? benim oğlum (3.5 yıl once) emerdi kızım alerjıden dolayı pek ememedi. Oğlum yarım saat aralıklarla uyanırdı sabah da kalkıp işe giderdim simdi maşallah kızım uyanmamasına ragmen ben nasıl gece uyumadan sabah da erkenden işe gidebiliyormusum şu anda hayret ediyorum. Emzik kullansanız? kızım emzik alıyor gece uyanınca bile yanından emziğini alıp agzına sokuyor ve uyumaya devam...:) valla emzirmek harika bir duygu ama çok sıkıntılı dısarda, geceleyin her zaman stresteydim ben oğlumda emzirmek yüzünden. ha aman emzirmek kötü demiyorum kızım şoyle emse güzelce yine o sıkıntıya katlanırım ama ikisini de yasamıs biri olarak en azından emzik deneseniz diye bir tavsiyede bulunmak istedim. ac olmadıgı zamanlar emme içgüdüsünü tatmin ettiği için bosubosuna sıkıntıya girmenizi engellersiniz. ama yalaşık 14 tane emzik kullanan biri olarak en güzeli avent derim
çalışmak sana da iyi gelecek emin ol eğer bakacak kişiye güveniyorsan sıkıntı yok bence bebişler de alışacak sonuçta onlar için çalışıyoruz ve tek çalışan anne biz değiliz :)Merhaba arkadaşlar. Ben bugün okula başladım. Yarım gün kızım ağlamadan beni uğurladı hiç ağlamamış sadece kahvaltı yapmamış çok uykusu gelmiş.10da eve geldim Emzirdim yavrumu Uyuttum okula döndüm tekrar. 12 de uyanmış biz gelmeden. Okulda ilk günüm de iyiydi. Çok şükür korktuğum gibi olmadı. Sıkıntıdan uyuyamamıştım dün gece. Bundan sonra daha güzel olur inşallah.
ay canım benimki de öle alışkanlık yaptı çözümünü çok araştırdım anneyi emmeyi bırakınca düzeleceklermiş yani 2 yaş desek offfffffffffffffff
belki de diş mi sıkıntı veriyor da ikide bir uyanıyorlar diyorum bazen de.ne bileyim çözemedik işte.ya aynen bizde de canım ya çocuk yarım saat de bir satte uyanıyor yatmadan muhallebi vredim yine aynı bence doymadığı için değil anlmadım gitti kalk git emzir tekrar yatağına koy çok geriliyorum uykumu alamayınca sinir sayım artıyor tahamülüm azalıyor birde sabah kalk işe gel bende yanıma aldım birlikte yatıyoruz yine uyanıyor ama en azından yorucu olmuyor emmek istiyor devamlı
ben dün bir parça karnıbahar,biraz soğan biraz da kabak koyup kaynattım.(tabi kabak yazdan kurutulmuş)yumuşayınca cam rendede ezip hafif sulu yedirdim.ben genelde hangi sebzeyi yaparsam yapayım mutlaka bir parça soğan atıyorum içine.kızlar kaç derecede pişiriyosunuz bebe büskivilerini???
benimki emzik alıyor aslında ama bu ara gece emziği ağzından atıyor.ama gerçekten emzik uykuya kolay dalmasında yardımcı .Cogu arkadas bebeklerinin gece sık uyanmasından yakınmıs emen bebekler mı bunlar yoksa biberonla beslenen bebekler de var mı sık uyanan merak ettim? benim oğlum (3.5 yıl once) emerdi kızım alerjıden dolayı pek ememedi. Oğlum yarım saat aralıklarla uyanırdı sabah da kalkıp işe giderdim simdi maşallah kızım uyanmamasına ragmen ben nasıl gece uyumadan sabah da erkenden işe gidebiliyormusum şu anda hayret ediyorum. Emzik kullansanız? kızım emzik alıyor gece uyanınca bile yanından emziğini alıp agzına sokuyor ve uyumaya devam...:) valla emzirmek harika bir duygu ama çok sıkıntılı dısarda, geceleyin her zaman stresteydim ben oğlumda emzirmek yüzünden. ha aman emzirmek kötü demiyorum kızım şoyle emse güzelce yine o sıkıntıya katlanırım ama ikisini de yasamıs biri olarak en azından emzik deneseniz diye bir tavsiyede bulunmak istedim. ac olmadıgı zamanlar emme içgüdüsünü tatmin ettiği için bosubosuna sıkıntıya girmenizi engellersiniz. ama yalaşık 14 tane emzik kullanan biri olarak en güzeli avent derim
belki de diş mi sıkıntı veriyor da ikide bir uyanıyorlar diyorum bazen de.ne bileyim çözemedik işte.
ben dün bir parça karnıbahar,biraz soğan biraz da kabak koyup kaynattım.(tabi kabak yazdan kurutulmuş)yumuşayınca cam rendede ezip hafif sulu yedirdim.ben genelde hangi sebzeyi yaparsam yapayım mutlaka bir parça soğan atıyorum içine.
benimki emzik alıyor aslında ama bu ara gece emziği ağzından atıyor.ama gerçekten emzik uykuya kolay dalmasında yardımcı .
walla canım biz 7 ay 14 günlük olduk yok hep aynı
ne demek her daim :)
aman kızlar da bizim bebeklerimizi öyle kabul etsin bizim oğlullarımız zaten karizmatik :)
180 de pişirdim ben. sana hemen yoğurt çorbası tarifi yapıştırıyorum cicim : ) bir tatrlı kaşığı yoğurt bir tatlı kaşığı tam buğday unu biraz su ile güzelce kaynatılır piştikten sonra da bir çay kaşığı zeytinyağı konulur iştye bu kadar :) ben yaptım hafta sonu bir kapsül de et suyu attım öyle yedi ( et suyunu söyle yapıyorum:kemikli etleri haşlıyorum buz kalıplarına döküyorum böyle yemeklere birer küp kouyorum )
Merhaba arkadaşlar. Ben bugün okula başladım. Yarım gün kızım ağlamadan beni uğurladı hiç ağlamamış sadece kahvaltı yapmamış çok uykusu gelmiş.10da eve geldim Emzirdim yavrumu Uyuttum okula döndüm tekrar. 12 de uyanmış biz gelmeden. Okulda ilk günüm de iyiydi. Çok şükür korktuğum gibi olmadı. Sıkıntıdan uyuyamamıştım dün gece. Bundan sonra daha güzel olur inşallah.
belki de diş mi sıkıntı veriyor da ikide bir uyanıyorlar diyorum bazen de.ne bileyim çözemedik işte.
ben dün bir parça karnıbahar,biraz soğan biraz da kabak koyup kaynattım.(tabi kabak yazdan kurutulmuş)yumuşayınca cam rendede ezip hafif sulu yedirdim.ben genelde hangi sebzeyi yaparsam yapayım mutlaka bir parça soğan atıyorum içine.
benimki emzik alıyor aslında ama bu ara gece emziği ağzından atıyor.ama gerçekten emzik uykuya kolay dalmasında yardımcı .
soğan verilebiliyo mu acaba kendi yediğimiz yemeklerden versemmi diye düşünüyom kızlar siz tuza ve salçaya ne zaman başlıcaksınız ya
kızlar kızım asırı hareketli uykuya dalmakta cok zorlanıyor boyle olan var mı? siz nasıl uyutyorsunuz? 15 gundur uyku egitimi veriyorum bana mısın demiyor. o kadar hareketli ki uykusu geliyor hala gözleri fıldır fıldır el kol kıpır kıpır uyku zamanı nasıl sakınleştirebilirim? uyudugu zaman sorun yok ama dalamıyor iste ben de cok geriliyorum kızıyorum sonra vicdanım sızlıyor. uyumadıgı zaman da mırın mırın cok huzursuz oluyor. sunu da bir aşsak maşallah iyiyiz ama bu uykuya dalma safhası oldurdu beni
rica ederiz yarsın oğluşa :) bir yasından sonra canım doktor bize öyle dedi bende soğan hiç vermedim gaz yapar diyebuz kalıbı süper fikir yaaa çook sağollll vallaaaaa
yoğurt çorbasını da denicemm
hayırlı olsun yeni dönemin inşalllah hep böyle güzel devam eder
darısı bizim başımıza bakalım napacaz eylülde düündükçe içimi sıkıntı basıyo
soğan verilebiliyo mu acaba kendi yediğimiz yemeklerden versemmi diye düşünüyom kızlar siz tuza ve salçaya ne zaman başlıcaksınız ya
kendi yatağıma ikimizde yatıyoruz karanlıkta emerek uyuyor canım. uyku eğitimi bana göre değil her şey bilimsel olsun dedim çocuk kendi kuralını kendi koydu yapmam dediğim her şeyi yaptırdı bana :) sabırsız insanım ben uyku eğitiminde gerilrim :)kızlar kızım asırı hareketli uykuya dalmakta cok zorlanıyor boyle olan var mı? siz nasıl uyutyorsunuz? 15 gundur uyku egitimi veriyorum bana mısın demiyor. o kadar hareketli ki uykusu geliyor hala gözleri fıldır fıldır el kol kıpır kıpır uyku zamanı nasıl sakınleştirebilirim? uyudugu zaman sorun yok ama dalamıyor iste ben de cok geriliyorum kızıyorum sonra vicdanım sızlıyor. uyumadıgı zaman da mırın mırın cok huzursuz oluyor. sunu da bir aşsak maşallah iyiyiz ama bu uykuya dalma safhası oldurdu beni
benimki de çok hareketli içinde kurt var sanki uyku zamanı ben de çok zorlanıyorum uyku eğitimi vermeye başlamıştım 3 haftadır yatağında uyutmaya çalışıyorum ama çok zor ve hala yatağında uyumayı öğrenebilmiş değil.. ama sessiz karanlık ve uyaranların olmadığı bi ortamda sakinleşiyor uyutmadan yarım saat 1 saat önce yatak odasına geçip ışıkları kapatıyorum yatağa yan yana uzanıyoruz masaj yapar gibi sırtını felan sıvazlıyorum öyle öyle sakinleşiyor ve 1 saat sonra felan uyuyabiliyo anca
rica ederiz yarsın oğluşa :) bir yasından sonra canım doktor bize öyle dedi bende soğan hiç vermedim gaz yapar diye
kendi yatağıma ikimizde yatıyoruz karanlıkta emerek uyuyor canım. uyku eğitimi bana göre değil her şey bilimsel olsun dedim çocuk kendi kuralını kendi koydu yapmam dediğim her şeyi yaptırdı bana :) sabırsız insanım ben uyku eğitiminde gerilrim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?