ovvvvv o nasıl bir acı çok iyi bilirim canım geçmiş olsun demekki buyuduklari için kalkanı emzik gibi düşünüp daha da ısırıyorlar sert diye ilk başta çok rahat kullandım ben halbuki bende lansinoh kullandım ama geçmedi impeteks kulnadım o mucize resmen hemen geçti ama onu vermeden yıkamamak lazım göğsukalkanı bulduk sonunda. tam yerleştirdim verdim emsin diye daha beter ısırıverdi ağladım canımı çok yakıyor... ağzıma mendil sıkıştırıp öyle emziriyorum ne yazıkki doktorumu aradım iki tane merhem adı verdi umarım hemen işe yarar...
teşekkürler canımbaşka ne sebze verebilirim demişsin. ben seninkilere ek olarak çorbasına yer elması, pancar,balkabağı,bürüksel lahana,ıspanak ve yazdan hazırladığım buzluktan taze fasulyede koyuyorum.
canım ben vermiyorum şehriye bir besleyici yönü yok diye sebzeleri de haşladıktan sonra çatal yardımı ile cam rende de eziyorum öyle veriyorum azcık da suyundan ekleyip sadece brokoli ce karnıbaharı ronda da çok az çekiyorum onlar tam ezilmiyor çünküKizlar sebze pureleriji blendrdanmi geciriyosun uz yoksa tel suzgectemi eziyosunuz birde tel sehriye yerine onun cicek desenlisi var ondan versek daha iyi degilmi tel sehriye bogazina yapisir diye
çok geçmiş olsun canım kolay atlatır inşallah. ben vermiyorum kaşık mamasıIyı aksamlar uzun zamandır gıremıyordum bugne kısmetmıs..Kızlar yarın oglenden sonra oğlum mecburı sunnet oluyor dua edın ne olur
6.5 aylıgız tam bakalım uyutmadan yapılacak ınsallah cok aglamz..
Bu arada grçmişi okurken bı ark yazmıs pıpınucu dar dıe buzımde oyleydı bezını cok guzel dolduruordu ama gecen gece ateslendı dr ıdrar tah ıstedı ıltıhap cıktı ve antıbıotık kullanmak zorunda kaldık sunnet ısını ertrlemyın bence(
Bu arada benm dr. Ek gıda ıcın lıste verdı sabah kahvaltısında 1cay kasıgı pekmez var ben her sabah verıorum
Yumurta sarısı 4/1ı zamanla cogalt dedı. Labne pey. Bırde tam tahıllı bugday ekmegı bazen sutumle bazen de ıhlamurlanısaltıorum
Bu arada kasık maması kullanan varmı. Bana doktr her sordugumda vereceksın dıor ..berıorum ama ıcım hıc rahat deıl. Sızlerde verıormusunuz?